До війська можуть мобілізувати до 80 тисяч закарпатців

14
91

Найближчим часом на Закарпатті можуть мобілізувати до українського війська до 80 тисяч чоловіків. Але це буде у випадку оголошення військового стану. Таку цифру озвучив обласний військовий комісар Іван Васильцюн.

23 липня Верховна Рада підтримала указ Президента України Петра Порошенка про часткову мобілізацію. Це вже третій етап мобілізації в українське військо за цей рік. Також було збільшено граничний вік військовозобов’язаних запасу: для рядового, сержантського і старшинського складу – до 60 років, а для вищого офіцерського складу – до 65 років.

Мобілізація на Закарпатті, як і по всій країні триватиме протягом 45 діб із дня набрання чинності указу.

Торкнеться вона, за словами обласного комісара, виключно тих, хто вже проходив службу в армії. Після отримання повістки мобілізований пройде медогляд. Якщо проблем із здоров'ям нема, то наступний етап - направлення у військову частину, де певний час відбуватиметься навчання та тренування.

Загалом на Закарпатті під мобілізацію підпадає близько 80 тисяч чоловіків. Однак наразі потреби у такій кількості військових немає.

За законом «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» військовозобов’язані, яким надійшла повістка військового комісаріату про прибуття для призову на збори, зобов’язані прибути на пункт у строк, зазначений в повістці. За призваними на збори та резервістами зберігаються місце роботи, посада і середня заробітна плата на підприємстві чи в організації, незалежно від форми власності.

Нині розроблено і механізм залучення до лав армії добровольців. Головні умови - аби підходив по віку, був здоровим та не мав судимостей. Далі з добровольцем підписується відповідний контракт. Згідно закону за ними  також зберігається робоче місце та середня заробітна плата.

Іван Васильцюн висловив сподівання, що не доведеться залучати міліцію до пошуку людей, котрі ухилятимуться від свого військового обов'язку.

Оповіщення військовозобов’язаних проводиться виключно шляхом вручення повісток встановленого зразка особисто в руки, і в жодному разі не за допомогою телефонних дзвінків. У повістці має бути вказано час прибуття до військового комісаріату.

За неявку у військкомат за повісткою при повній або частковій мобілізації ухильникам загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу  від 85 до 119 грн. За ухилення від призову за мобілізацією в ст. 336 Кримінального кодексу України прописана відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років

Коментарі

М
Місний

Ник Закарпатец- это отпетый сепаратор, строчит регулярно под каждой статьей. Тобой сука СБУ еще не заинтересовалось-ПОРА, СУШИ СУХАРИ!!!

М
Михаил

Путинские тролли и до Мукачева добрались?А Закарпатец?

Ш
Шок

Сись закарпатець то ХУЙЛО КРИМЛІВСЬКОЄ!Люди думате свойов головов,а не чужими тем боліє такими йобнутим як у ВАТНІКІВ припижджених!

Ш
Шок

Бля, кілько йобаних ватніків тут!АДМІНИ, мало за тим слідіть!Нико нехоче войовати,бо там підараси у донецьку сюда утікавуть ,а ми маємо за них йти здихати!Та щий предатілів цілий вагон,згоріли би в пеклі!Се вопще безпредєл ся творить!Най депутати раз підуть на фронт,а пак най нас кличуть!

В
всiм

Історію вчити було треба першi ниж робити революцію

М
Мукачівець

Я не знав що на Закарпатті стільки падалі.....

К
Ковач

Стуйови! Правду маеш л1пше 1здыхай, на фраца дурны сво1 гены дале передавати!

ДС
До Стуй

Чем ты лучше ватников? Ты ещё больший ватник потому что городишь сам не знаешь чего. Вместо мыслей - набор примитивных штампов и идея о вЯличии.За державу и погибнуть не страшно, согласен, но видишь ли ты разницу между Украиной и той властью, которая ей управляет сейчас? За такую власть ТЫ согласен погибнуть? Если да, то вперде, Беня будет доволен, да и Петя тоже,помоги им друже.

ДС
До Стуй

Ти вже з окопів пишеш сирохмане з промитими мозгами? Мало пізніше до тя дойде як тобі засрали мозги пропагандов.Не забудь одпроситися від мамки,як будеш йти на войну.А войовати там будеш із такими точно небораками гісь сам є.

С
Стуй

Та я ліпше здохну чим буду пуд путінськыми чекісто-фашистами жити. А тот ко не мав у жизні ніяких заслуг перед свойой державов, тот перший паніку і розводит. Ко б'є по нашим солдатам градами із свої території? Ко донецькими командує? Там маскальщина усьов ісьов новтов курірує. Путін 1й ко в сьому конфікті виноватий. Потом оті ко уже давно мали быти люстріровані у нас нас верхах.

Н
Настя

Ніхто цієї клятої війни нехоче. Очевидно, іде війна олігархів. А гинуть наші з вами діти.

В
Варошський

Давайте, русины, за Петю, за Беню! Вам чкода своїх дітей раді Бені, вун вам потом дасть кредітку на похорони, ще з льготним періодом на 40 дну...

Н
Настя

І що з того, що Вільгельму Штолцелю дали посмертно орден "За мужність" - його батькам, родичам, знайомим від того не легше. Їх дитини не має вже в живих. А дітям наших можновладців взагалі ніхто й неподумать вручити повістки в зону АТО.

!
!

вчора цілоє село Дерцен збунтовалосяся проти призову, а наші мовчать.

N&
News & Game Over

В Кременчуге, в Полтавской области, около 10.00 был застрелен мэр города Олег Бабаев. В ночь с пятницы на субботу неизвестные обстреляли дом, где проживает мэр Львова Андрей Садовый вместе с семьей. Обстрел велся из противотанкового гранатомета. Писец подкрался незаметно.

А
ааа

народ чесно... ви йоп...ті, ціль одна створити вид войни де воює схід і захід! чому в закарпатті мовілізація на 70%- бо треба показати що всі сосунки і закарпатці повний отстой тому і мош іх доїти та здавати вид військових ато!

ДА
Думайте, а не...

Так а я і не вихваляю теперішню владу. Так олігархи, так корупціонери і темні особистості, але було зроблено на багато більше чим зробили Ющенко і Янукович разом взяті. Хоть якісь кроки в правильному напрямку. Наше є наше чому віддавати комусь? Шо за принципи я нерозумію? Які можуть бути переговори з чурками в тюбітейках які пяними стріляють у все що рухається? Припинивши АТО, ми покладемо хрест на Україні, покажемо що ми ніхто, підкаблучники Росеюшки. Тим більше весь світ нас підтримує. Не будьте овочами без самоповаги

ДА
Думайте, а не...

Війну треба зупинити? Ви хочете залишитись ще без 2 областей, а потім без цілого сходу? І чим майдан помилка? Те шо прості люди вийшли зупинити владу яка роками обкрадала їх? Давай тоді я буду заберати в тебе пів твої зарплати, якшо тобі подобається ділитися з халявщикам

ДА
Думайте, а не...

Герой який пише латиницею, давай опиши своє бачення України. Обзивати всіх і в мене добре виходить. З тебе майже останні труси зніми, кинь валятися під забором і то будеш казати шо тобі заєпісь. Ось так і живемо... Таких людей мені щиро шкода, мозги або відбиті або пропиті, хз...

ДД
до думайте, а не..

ЮРИСТ!!!!!!!адвокат? судья? прокурор? да какая в принципе нх разница!!!все юристы в нашей стране -это звено одной бандитской провластной шоблы!!! и ты еще тут что-то о высоких материях и патриотизме рассуждаешь...

Н
Нижнянин

жалко всіх, хто страждає від цієї заворухи. Думаю виграють тільки Путін і його файта і Порох і його файта, які посилають тих людей на мясо, які найактивніші. А сіру масу лишають, бо хто їх буде обслуговувати. Так шо якщо ви були на майдані, а вас не взяли воювати, то не отчаюйтеся. Ви ще згодитесь українському народу, коли треба буде проганяти нову київську владу із засижених місць. Бо ця файта ладиться буде дале і дуже надовго. А таких як ми сараки, шо неспроможні воювати по-справжньому, най відправляють. Із нас толку і на майдані не буде, бо нас більшість і ми би ся бояли іти з голими руками проти озброєних чекістів

ДД
до Думайте, а не...

Вы о чём? Вы хотите, чтобы в Украине было ГРАЖДАНСКОЕ ОБЩЕСТВО? Вы точно юрист? Не социал-утопист? Войну надо прекращать на любых условиях и работать честно на благо страны - СТРОИТЬ, а не бла-бла-бла. Вспомните Ленина и Брестский мир. А Майдан большая ошибка, дай Бог, чтоб не фатальная.

ДА
Думайте, а не...

В Росії нема чого вчитися, там аболютно нічого хорошого я не бачу. Та сама корупція, бандитизм, мафія путінська... Якби не нафта, то вони б залишились на рівні Нігерії. Тай як юрист я скажу шо громадянського суспільства там нема... Влада має робити на народ, а не навпаки. Ми різні за поглядами. І хорош рахуватися з Україною як з підлеглою колонією. ПНХ хто не згодний

)
))))))))))))))

Как вижу, на закарпаття появились русины. :)

(
(((

Вот вам во свобода, удар и батькивщина.

4
45

жінки одиночки ббез дітей та чоловіка до 45 років повністью підтримують загальну мобілізацію! які мають сімї лише на 15%!

ДА
Думайте, а не...

Ну пояснити я можу 3 причинами. Перше те шо армія доведена до ручки тим же Януковичом і Лебедевим і не боюсь того сказати по наказу кремля. Друге то неузгоджені дії командування, біля руля люди які незнають як рулити. А третє зрадники такі як нижче у коментах, які зливають інфу терористам за гроші. Пацана на відео я розумію. Ти воюєш, життям ризикуєш, а на тебе хер положили

ДА
Думайте, а не...

Звичайно шо КЛЯТІ МОСКАЛІ, ми до них зі своїми ГРАДАМИ не ліземо. Століттями нас зайобують. Вірші Шевченка до тепер актуальні. І якби майдан не скинув Януковича, він зі своєю мафією далі обкрадав би нас. Річний бюджет 90 млрд., він вкрав біля 100 млрд! Люди ви думаєте коли обсираєте майдан? Хочете жити в гівні і сасай путінський хер? - чемодан, вокзал, Росія

M
Mulidran

зневажаю цей сайт. Шановна редакція прямо посібничає ворогу.

ДА
Думайте, а не...

Заходять сюди люди і починають обливати гівном всіх і все. Майдан стояв за ідею. Ви подумайте логічно скільки грошей треба всім було би заплатити щоб народ ліз під кулі, померав. Якби ви були на місці влади то ви б обісралися і стільки навіть не зробили. Політика тонка штука. Придумали собі БЕНДЕР, яких ніхто не бачив, є на кого все скидувати. Ви просто біомаса, не освічені олухи, з 3 класами освіти, йдіть гнуй грузити, а не тут коменти засирати і ще більше обстановку накаляти. Ви першими продали би Україну, неважно кому. Всі хотять на майбахах їздити, а робити на благо суспільства ніхто. А, ну і найголовніше - Путін хуйло

Д
дюрі

Смішно КРИМА нема і не почуваемося зле А сходу точно нам не треба

Д
дівчина

майже треба нам всім мобілізуватися і цих під...... з Верховної ради, які жопу свою гріють мало погладити по голові, ой золоті нардепи це вам люди не пробачать наших хлопців під кулі не дамо, а вам прийде кінець..... Бог на небі є!!!!!!!!!!!!

A
andy

Хай спочатку тилових військових отправляють, особено з мукачевського аеродрому, і так нич нероблять!Бухают! А інші мають іти воювати!

ХП
Хто писав до админа

А разве не так на самом деле в стране происходит? разуйте глаза-то, правда она и есть правда, её не забанишь. Или опровергни все по порядку

М
мукачево

Хто хоче в армію не беруть , а хто не хоче забирають ,От така логіка

В
Володимир

А я хочу піти в армію лише мене не беруть, і це дуже погано

1
123

Хай біжуть войувати в перших рядах

1
123

Жодна територія Донбас чи Луганськ нафіг він комусь потрібний . Криму не ма і шо стало від того комусь зле? а людей вже які загинули Хлопців молодих яких батьки 18 років виховували вкладали життя як таким людям бути про то наші чиновники патріоти не думають тому що їхні дітки призовника в лондонах та цюріхах вчаться щоб потім повернутися в рідне місто і працювати у батьків патріотів-ідіотів на підприємствахв алчності і жадібності наших політиків нема межі там на сході російськомовне населення завжди буде тягнутися до Росії то віддайте тих донеччан луганчан Россії через місяць будуть воювати щоб повернутися до України путін йіх швидко навчить жити а тих молодих хлопців не повернеш у 21 столітті конфлікти вирішують головою розумом аналітичним складом розуму а не шашками махають але наша влада коли треба було вчитися , займалася рекетом вимаганням ЯК НА МЕНЕ КОМУ З ПОЛІТИКІВ "ПАТРІОТІВ " ПОТРІБЕН СХІД ХАЙ ЗГАДУЮТЬ МОЛОДІСТЬ як в голодні дев'яності бігали зі зброєю тепер хай біжуть

ДА
До адміна

Ау, адмін ти спиш? Банити тролів хто буде? Це ж інформаційна війна, деморалізація йде повним ходом

М
Мункач

Воєнкоми подоймуться, і пересядуть з фольксвагенів на мерседеси. А місто їм у танках... Най ідуть на хутори луганські.

5
55

знайомі з Перечина їздили на майдан і заробили на машини, і то чиста правда вони там стояли за гроші,а коли почалась біда на сході то патріотивиїхали на заробітки в Італію.Вот тобі правда про патріотизм.

О
о

Как "они"будут отвечать за сотни жизней и тысячи загубленных судеб,если бы они хотели победы в АТО то давно бы крунули олигархов на деньги,а я уже давно не понимаю ихний ход мысли-чисто полная пизданутость,Вы посмотрите раду,о чем они говорят-решают,у них люди гибнут,армия разбегается-а они о судьях и т.д.как можно хотеть от людей подвигов,при этом их так бросая в котле,так эти десанты теперь отдохнут и в Киев приедут разбираться и всех их вынесут и в Днепр.Правители не могут найти в себе смелости и признать свой крах,ну тупизм,беспомощьность,детский лепет,быдло на уровень базарных баб... и самое главное они перешли межу всего и всем и западу и востоку,их никто не пожалеет,они даже не в состоянии понять элементарного,что им труба,это не януковича небесна сотня,это уже много тысяч поломанных судеб,разбитые города,беженцы,экономика в трубе,надо было гнать и яныка и яйцыка со страны,лично приду к нему с повесткой,он теперь у нас тоже военнообязанный,надо всех собрать мажориков и на восток

Q
Qq

Боюся одного,щоб війська АТО не повернулися на майдан.

M
Mukachevo

Та йди герой як тобі твою тупу башку прострілять, та пак увидеме як поумнічаєш....У мене мозги є і я вижу шо твориться , і тим ко више на таких як ми якраз хватить гроши би зробити нам медальки посмертно

ДM
для Mukachevo

шо так боїшся? прийдуть покрутять і відвезуть в часть.як попросиш то дадуть жовту комуфляжку

НП
Номера ПТНПХН

а шо вам до того? змінив номера на I LOVE HU і відпочиваю на Балатоні.

ДО
до Оросвейга

Да,кстати, а где та морда, что с номером ПТНПНХ ездила? Почему это не в армии, или здесь только можно вы.бываться, а на фронт зассал? Морда в каску не влазит? Шо колорадов не топчет, или боится, что от него только фарш останется?

ДM
для Mukachevo

Ти щи жизні невідів а застрілитися готовий.Дурдом по тобі плаче шизіку.

5
55

мы все разные,но люди, неважно кто - украинец, русин, мадьяр, русский.. Какой смысл убивать друг друга простым парням? Люди хотят просто НОРМАЛЬНО ЖИТЬ, без всяких НАЦИКОВ и истерий. Когда эти оставшиеся во власти твари хотят скрыть свою беспомощность и замести преступления, они кричат о ПАТРИОТИЗМЕ. Закарпатцы живите в любви и мире, но не идите на Донбасс. С оружием мы там никому не нужны,ни власти, ни местным.

П
Пацифіст

Треба палити воєкомати, аби київські олігархи опустилися на землю. Най договорюються з донецькими як хочуть аби лиш війни не було

5
55

Так донбасские мужики и воюют там, только с другой стороны, а после моГилизации и остальные туда перейдут

Ц
Цукерочка

Закарпатські хлопці, мужчини, батьки та сини любими шляхами виїжайте, не їдьте на війну!!! БО ви власті не потрібні, Вашими руками, життями, здоров*ям хочуть відвоювати ДОНБАС!!! ВИ ПОТРІБНІ НАМ В ЗАКАРПАТТІ!! НЕХАЙ САМІ донбасці відвойовують свою землю, а не Вашою ( закарпатською ) кров*ю, очищають від сепаратистів, москалів !!!

І
ІРА

Молодець, Костя!!! Правильно, нехай воюють самі донбаси-підараси за СВОЮ ЗЕМЛЮ.ЧОГО НАШІ ЗАКАРПАТСЬКІ ХЛОПЦІ МАЮТЬ ПОМИРАТИ ЗА ГАВНЮКІВ_ОЛІГАРХІВ!! Нехай всі закарпатські хлопці краще виїдуть за кордон, ніж померти!!!Підтримую!!!

"мУЖИКАМ з малої букви

лем 6.12 та 23.02 не забудьте подняти погар!! бо то вашое сято! от тоди всі "воєнні"!, калап дулів! всі герої з орденами і пьяні у гузицю. захисники хренові

:))) ровели всіх

турчинова син за релігійними ознакама не може воювати, за то і спокійно іде у воєнкомат!

Я
Я

Турчинов сын будет в тылу сидеть) для того чтобы воевать нужны: оружие, враг и идея за что воевать. Ничего этого у нас нет, а пушечным мясом ради каких-то закулисных игр властей просто идиотизм высшей степени. Сейчас не 16 век, а 21.

К
Крістіна

крістінкодо вас, ви не вибирали професію військового - вона вибрала вас сама.

К
Крістіна

Сину Туричнова прийшла повістка і він був у воєнкоматі. Скоро про це мукачево нет напише. Ваші мрії збуваються, готуйтесь і ви.

Я
Я

деградация полная, похоже модно быть богатым, подленьким с убогой душонкой, а героизм это пафосное прошлое наших отцов и дедов. Они в гробах переворачиваются от вашего "геройства и смелости" Посмотрите на Надю Савченко. Да она военная, но есть другие Нади в виде волонтеров, которых мы не видим, но они есть, и они сильные женщины. А где же вы сильные мужчины, в чем ваша сила ??? В крутых тачках или количестве выпитого пива ?

КК
к Крістіне

ти чому не на Схiде? Там и дивчины потрэбни. Поэдь, докажи лубовь к Краине.Назад гэроэм приэдэшь, або привезут, эсли найдут, конэшно.

КВ
крістінкодо вас

є обрана професія у кожного, в нього була військовий! ми не просили війну, і не вибирали професію військового.

К
Крістіна

ті хто активно косить і втікає від служби скажіть чим ви ліпші за Вільгельма Штолцеля? чому він мав померти за Україну а ви туда їхати не будете? хитровигримані чмошники і інакше вас назвати немож.

В
варошському

забув написати шо потом сидиш в подвалі роками і робиш вигляд шо ти виїхав на мадяреі тебе тут нема

Ш
Шоні

невмієш - научать нехочеш - заставлять

Ш
Шоні

Шо то за отмазки про нехочу небуду?Нехотіти можеш но служити буде каждий!!!!!

В
Варошський

Однозначно, то не наша война. Є файний совет для тых, хто служив і має мадярський паспорт: вийізджаєш за границю по нашому паспорту, а назад по мадярському... має помогти

G
galaxy

без нас!

G
galaxy

То не наша война , сидить дома , заробляйте гроши - мацкали з хохлами ай без ся розберуть!

СУ
СЛАВА УКРАЇНІ!

І також Слава Долбо...бам які цю кашу заварили!

М
Мукачівка

Ті люди, які захищають Україну, боряться зі злом (маю наувазі солдати і добровольці) заслуговують велику повагу. Дякуємо вам, що ви такі сміливі. Але я не можу осуждати й тих, хто пише, що не піде туди воювати. Правильно хтось написав - якщо не дай Бог доберуться і до нашого краю, хто тоді буде нас захищати? Іще дуже жаль, що переселенці не цінять те, що для них роблять. Добре було б прийняти жорстокіші міри. Співає хтось гімн росії, паплюжить Україну - закрити на декілька днів або нехай штраф платить.

ДН
до нрмально

а де ти бачив шо після революції був рай?то шо відбувається в україні то ще не дно бо буде гірше і треба було до цього бути готовим коли ти стояв на майдані і кричав хто не скаче той мацкаль.обратного путі нема вже і шо хотіли на майдані то получили.донбас не хоче і не буде жити з київом то шо заставиш їх?раніше антимайдан їздив в київ на майдан тепер майдан на донбас до антимайдана.ви їх в столиці били а тепер чекаєш шо вони тебе у себе трепати не будуть?наівний.

О
О_о

а куцин та члени свободи які з факелами бродили по Мукачеву та по Берегову уже в зоні АТО?

Н
нормально

"Скинеме Януковича-хуже не буде". Скинули і шо маєме?Войну і повний економічний пі..ц.Пережиє Украіна наступну зиму чи ні?

М
микола

Дуже шкода, що людей женуть на забій і ніхто з депутатів тим не обурується, а яко не хош, то зрадник і дезертир.Ім зверху добре. бо й на війні файно заробляють, а ми, як і раніше залишаємося в злиднях...

У
УА

А никто не подумал что если у нас то не дай то Бог что то случится, тогда как ? С других областей скажут, нет не поедем, пусть закарпатцы сами себя защищают ? С этой точки если посмотреть. А так согласна в принципе с большинством, то что творится в стране полная анархия, но никто не сделает порядок со стороны, только сами ! А вы сами сможете защитить свой дом от гопоты и ватников ? Приезжали на днях ребята наши с АТО, увидели наш город и не верили глазам, потому что тут продолжается праздник жизни, а стране идет война,а там гибнут парни... Слава Украине !

А
аэросмит

до кости.правильно думаш пидари продали украину а ти воюй за что. они корита бкдут делить а ти с ебаной держави продажной кредити будеш брать украини нет и небило одно блятство продажное начиная с ментов и кончая депутата сраного скоро им пизда народ ринется все с землей ровнять а то уже зажрались

ДК
до костя

тоді за ухилення від служби по рішенню суду отримаєш пару років а уже з зони тебе в зону АТО вибору в тебе нема бо батьківщина в небезпеці.

К
Костя

Я цю батьківщину захищати небуду. За кого?Чи за що?За робочих місц файних?За великих пенсій?За олігархів?Ні дякую

ДК
до костя

ніякі ти повістки палити не будеш бо їх тепер розносять участкові і вручають під підпис.отримав ну а тоді вже пали чи не пали то тобі рішати.готуйтесь захищати батьківщину бо від того не втечеш ні в москву на заробітки ні в прагу.

П
патріот

Кажуть,що діти наших олігархів закарпатських, вже за кордоном! А самі женуть на війну жебраків, нехай там здихають або стають інвалідами нікому не потрібні. А ТАКИЙ ЯК НАШ ГОЛОВНИЙ МІЛІЦІОНЕР ОБЛАСТІ БУВ ТАМ ТРИ ДНІ ДИСЬ У ТИЛУ, ТА ДІСТАНЕ СТАТУС УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ, І ТАКИХ КРИС ТЕПЕР БУДЕ, ЩЕ БІЛЬШЕ НІЖ ТИХ, ХТО ДІЙСНО ВОЮВАВ ТАМ І ВІДДАВ СВОЄ ЗДОРОВЬЯ !!!!

КУ
к УА

Да нет, они просто репетируют. Скоро во всех городах так будет.

У
УА

Ночью вчера проснулась от дикого пения на улице, пьяная гопота пела гимн россии. Это что они уже здесь ? Кто их нах сюда пускает ? они тут жрут наш хлеб, наслаждаются жизнью и восхваляют свою рашку. Их по военкоматам ,лопаты в руки , пусть окопы роют !

1
1

Читайте внимательно текст. С вами будет подписан договор как с добровольцем. А добровольцу ничего не положено. Ни денег ни обмундирования, лечение в случае ранения тоже за свой счет. И льгот не ждите в будущем.

К
костя

Тай недуже.бо вони приходять сюди постійно проблеми наколотити. Їм там мішають всі, румуни, словаки, мадяри, німці, цигани.лим вони найкрасевіші, найрозумніші короче висший клас. Майже це і потрібно для европи, коли це бидлота там зявиться, ушеткі лем плюватися будуть за нами

П
пенсіонер

І Я НЕ ПІДУ. НАЙ ІДЕ ЗАЄЦЬ-ЯЦИК, ЯКИЙ ПИЗДИТЬ ДОНБАС- ЦЕ УКРАЇНА, А НА МАЙДАНІ КУЛЮ В ЛОБ !!! ХЛОПЦІ КАЖУТЬ, ЩО ТАМ ВОЮЮТЬ В ЗОНІ " АТО", ЩО ТАМ 80% НАСЕЛЕННЯ НАРКОМАНІВ, УГОЛОВНИКІВ І АЛКАШІВ, МІЖ СОБОЮ ГОВОРЯТЬ- " ЕСЛИ ТЫ НЕ СИДЕЛ В ТЮРЬМЕ, ТЫ НЕ ПАЦАН". ТАМ ПРОЖИВАЄ ВІДСТАЛА БІОМАСА 50-70% ЯКУ ЗВОЗИЛИ НА РОБОТИ В ШАХТИ, ЩЕ З 1945 РОКУ ПІСЛЯ ВІЙНИ. ШКОДА ХЛОПЦІВ, ЩО ВІДДАЮТЬ СВОЄ ЖИТТЯ. ТРЕБА БУТИ ІДІОТОМ, ЩОБ БИТИСЯ ЗА ТЕ, ЩО ТОБІ НЕПОТРІБНЕ, І НЕ ВИГІДНЕ, ТОБТО ДОНЕЦЬК І ЛУГАНСЬК, ЯКИЙ Є ДОТАЦІЙНИЙ !!!

R
ri0

Ті що вже мобілізовані не мають з чим воювати, неньку від супостата захищати. А якщо ще мобілізують, то хіба хай вили з дому беруть і чоботи гумові...

Д
дюрі

ДЕ лелеки ЮЩЕНКА Порошенка МОроза зятек на Монако відпочити не зміг полелетіти от досада РОЗікрали все а тепер жибраки хай воюють і вмирають ЗА ЩО? ЯКІ зарплати і достатки дала Ім Україна? ХАй беруть Донецьк то нам чуже було завжди ЯК НАШІ ОСВОБОДИЛИ СЛОВЯНСЬК НІХТО І НЕ ВИЙШОВ ОСВОБОДиТЕЛІВ зустріти ПРИЗНАЙТЕСЯ- ОСОБЛИВО СХІДНІ ОЬЛАСТІ НІКОЛИ ненавиділи Украінців

1
135

на фронт нахер всех после 18лет кто тут орёт за войну, и парней и девок, чтоб узнали, что почём, уроды

К
костя

Но тай як іще? Це нормальне явіше, за 23 років, все крали.а коли торкнеться якась проблема витягнуть фішку патріотизма, і под гаслами слава україна всім на війну. Люди добрі живимо у середині европи, а менталітет конго, чи зімбабве

С
Саня

Най олігархи скинуться на нормальні танки і амуніцію для солдат. А то гроши накрали тай тікають, а ми най воюєме з голими руками!

К
костя

Но я точно непіду нікуда, так треба робити як на львівшині, палити призовні листи. А туй у нас всі повтікають на словаки тай на мадяри. І добре і роблять, що воювати за олігаргів??????????????????????????????????????????????????????????????

Читайте також