До влади - по допомогу

4
0

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів в обласному центрі прийом громадян

Сьогодні, 14 квітня, голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів в обласному центрі прийом громадян. Більше десятка закарпатців звернулися до керівника краю з різними проблемами – забезпечення обладнанням медичних закладів, капітальний ремонт будинків, надання матеріальної допомоги. 

         Іван Петенько, сільський голова Лози, що на Іршавщині, звернувся до керівника краю з питання забезпечення лікарської амбулаторії обладнанням. Заклад було зведено півтора року тому. Нещодавно коштом сільради придбано частину обладнання для фізкабінету. 

         – Для повноцінної роботи амбулаторії заклад необхідно доукомплектувати, також є потреба в обладнанні для стоматологічного кабінету, – каже сільський голова. 

         Олег Гаваші дав доручення управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації до 1 липня забезпечити заклад необхідним обладнанням. 

         Жителька Рахова Олександра П. звернулася з проханням надати допомогу на ремонт будинку. Приміщення свого часу потерпало від паводків, нині будинок, в якому проживає пані Олександра з онукою,  в аварійному стані. Керівник краю пообіцяв пенсіонерці допомогти з ремонтом і дав доручення відповідним управлінням. 

         Значна частина питань, з яким прийшли люди, стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування. На всі без винятку звернення голова облдержадміністрації дав вичерпні відповіді та відповідні доручення, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також