До закарпатського монаха Феодосія приїздять навіть з-за меж України

2612 252

за духовним зціленням

Подолавши черговий гірський перевал, ми - в мальовничій долині річки. Раптом в очі вдарили позолотою гостроверхі бані храмів Липчанського жіночого православного монастиря. З місцевим мешканцем Іваном Тацюном серпантинною стежкою піднімаємось до монастиря.




Обитель, розповідає він, заснувала 1924 року місцева паніматка Параскева (в миру — Юліана Прокоп). За твердий захист православ’я ще до прийняття чернецтва вона зазнавала чимало тортур від австро-угорських жандармів. Найбільшого розквіту монастир досяг у повоєнні роки. Монахині мали сім житлових корпусів, власні водяний млин, рибник, піч для випалювання цегли, швейну та килимарську майстерню, чимале присадибне господарство і навіть міні-ГЕС.




В монастирі й досі зберігається плащаниця, привезена отцем Олексієм Кабалюком після революції з Росії, де він перебував у полоні. Тут є також дві цілющі ікони Спасителя й Богородиці, з якими ігумена Параскова ніколи не розлучалась: ані під час тортур, ані у в’язниці. Ще одна колоритна постать цього монастиря – отець Арсентій Зейкан, який у роки Громадянської війни воював у дивізії комдива Василя Івановича Чапаєва.




«Нині в монастирі найбільше пишаються монахом ігуменом Феодосієм, - сказав на прощання мій супутник. - Отець Феодосій уже вісімнадцятий рік зцілює хворих молитвами».




Духовна терапія




Один із житлових корпусів монастиря. Келію отця Феодосія знають усі. На дверях — табличка з хрестиком: “Ігумен отець Феодосій удома”. Біля дверей, наче в міській поліклініці, - довжелезна черга. Сумні постаті, потуплений зажурливий погляд. Ось молода дівчина. Руки її тремтять. По скронях - піт. Розговорившись, дівчина розповіла про хвору матір. Мати ще відносно молода, а хворіє кілька років. До яких лікарів тільки не зверталися - марно! А тут ще й саму спіткало горе - не встигли з коханим відгуляти весілля, як розлучились. «Кажуть, наврочили!» - зойкнула дівчина й направилася до дверей монаха.




Поруч на канапі, очікуючи черги, мовчки сиділа жінка. Раптом вона заговорила. Жінка приїхала аж із Чернігівщини. В її єдиного хлопчика, виявляється, все тіло вкрите язвами. Об’їздила з ним усілякі оздоровниці, лікувалася у різних лікарях, бували на морі - не допомогло! Тепер одна надія — на монаха Феодосія! У нотках її розмови відчуваю, начебто в душі її щось надломилось. Аж тут хтось захропів. Озираюся. На канапі, бачу, спокійно розлігся якийсь чолов’яга. І смачно… спить, наче після важкої трудової вахти.




Це, як з’ясувалось, місцевий божевільний. У молодості хлопець був надто талановитий. Потім його психіка дала тріщину. І в хлопця «поїхав дах». Увесь час, бубнячи сам із собою, він вештається селом ночами. А в монастирі відсипається. Тут, наче в раю! Утім, про цю своєрідну терапію душі в монастирі мені розповідав знайомий правоохоронець.




Коли йому було надто важко на душі, він відправлявся у монастир до знайомих монахів, і відсипався в келіях. А наступного дня відчувався так, наче вдруге народився. Не дарма ж кажуть, що монастир - це частина раю на землі!




Поки осмислюю почуте, з келії ігумена вийшли троє солідних чоловіків. «Не інакше підприємці, - подумалось, - а цим чого не вистачає?»




«Я тільки - слуга Божий»




Переді мною - людина з пишною патріаршою бородою. Великі карі очі, наповнені щирістю. Це – монах Феодосій. «До мене за допомогою приїздять хворі з усього світу, - розповідає «Неділі» ігумен Липчанського монастиря отець Феодосій. - Люди часом у такому психічному стані, що, крім монастиря, Божої ласки, не бачать іншого виходу зі свого життєвого тупика. Зазвичай, це люди з почуттям безповоротної загибелі всього найдорожчого в житті. Мене, звичайно, тішить, що люди знаходять втіху у святій молитві, монастирі. Бо лише в глибинах духу хворий може знайти протиотруту від усього цього жаху й зажити нову радість.»




Але, парадокс, ігумен Феодосій не вважає себе цілителем. Він, з його слів, просто монах. Тобто духовний християнин, який палко любить свій народ, ядром якого він бачить задум Божий. Що цей народ може згуртуватися, з’єднатися. Врешті оздоровитися, мати міцну волю. Зараз на тлі реклами й шарлатанства, зі слів монаха, багато розвелося «знахарів» і «спасителів», обіцяючи хворим зцілення. А, насправді, лжезнахарі тільки прикриваються іконами. І, займаючись ворожбою, творять зло. До речі, лікувати хворих, які звернулись спочатку до послуг ворожок, монах відмовляється. Бо для церкви це є великим гріхом.




Уперше про свої унікальні можливості зцілення отець Феодосій відчув, будучи ще молодим монахом у Городилівському монастирі, що біля Хуста. До нього якось звернулася бабця, в якої був онука-заїка. Монах щиро молився, і хлопчина невдовзі перестав… заїкатися! В одного чоловіка довго не загоювалась рана на нозі, у другого - припадки епілепсії… Вилікувавшись, вдячні “пацієнти” готові були розцілувати монаха Феодосія. А він тільки чемно відповідав: «Благословити потрібно Бога. Я тільки слуга Божий».




Ось, скажімо, нинішній візит підприємців. У компанії, навіть попри кризу, все начебто складається добре. Є чудові замовлення, високий прибуток. А на душі - кішки скребуть. Тож вони завітали в храм Божий для очищення душ. Однак вилікуватися може тільки той, упевнений монах Феодосій, хто глибоко вірить і кається. Якщо приходить людина з вірою та покаянням, то вона отримує від Бога те, що просить. Адже хвороби просто так не виникають, впевнений чернець, вони - або за наші гріхи, або як випробування за нашу віру. На жаль, до ченця звертаються й ті, які прохають покарати своїх ворогів. Але той категорично відмовляється. «Бо найвища любов, каже Господь, це любити своїх ворогів! Тільки тоді добро повертається добром. А хто більше озлоблюється, той отримує ще більше зло,» - каже він.




- Які ж молитви від хвороб читає монах Феодосій?




- Молитви читаються різні, - відкриває таємницю ігумен. - Приміром, від чародійства, заздрощів або проти безсоння читаються молитви з Євангелієм на голові. Якщо не загоюється рана - інші молитви, наноситься свята мазь - і рани загоюються. Зрештою, майже всі молитви зцілющі.




Утім, до ігумена Феодосія у селі Липча зцілював монах отець Василій Петьовка, який помер кілька років тому. За зціленням до нього приїздили, як на прощу зі всього світу. А отець Феодосій - тільки його учень, послідовник.




Покинувши келію, трохи затримуюся в прихожій. У келію ввійшов черговий пацієнт для очищення душі. «Помилуй мя Боже по велицей милости Твоєй, и по множеству щедрот Твоїх, очисти беззаконіє моє», - донеслася з-за дверей молитва монаха. Відбувається зцілення заблудлих душ. Між іншим, на відміну від ворожок і шарлатанів, отець Феодосій за зцілення ніколи не бере грошей. Але - на все воля Божа! Інколи заможні пацієнти, завдячуючи ченцю, просто кладуть купюри в його кишені.




Коментарі

М
Марина

Напишіт номер

BI
Bogdana Illjsova

Напишите номер оца 380991361595

Н
Наталія

Слава Богу! Підскажіть адрес о.Феодосія або номер. Мій номер +380955598528

І
Ірина

напишіть номер отця. 0680974414. ДУЖЕ ДЯКУЮ!

М
Микола

Я хворію на епілепсію вже 14 років і ні один врач не зміг допомогти приступи стають кожних 2 тижні і тривають 3 дні підряд допоможіть будьласка дайте номер от ця Феодосія або адрес мій номер 0964216258

М
Микола

Я дуже хворію на епілепсію підкажіть де живе отець феодосій

Н
Наталія

Доброго дня. Прошу про допомогу. Скиньте номер телефону отця Феодосія. Та як до нього попасти. Дякую. Мій номер 0969720368

О
Олена

Доброго дня.Дайте будь ласка номер телефону о Феодосія.Мій номер 0974507686

К
Каріна

Благаю допоможіть ,Поділиться будь-ласка адресою о Феодосія,номер телефону та як добратися !мій номер 050-504-24-74

А
АННА

ХОЧУ ПОТРАПИТИ ДО отця ФЕОДОСІЯ ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯК

Н
Надія

Доброго вечора! Підскажіт будь ласка номер телефону о.Феодосія,та як до нього попасти. Гарно Дякую!!!

О
Ольга

Дайте будь ласка номер телефону отця Феодосія. Дякую

І
Ірина

+380679850862 Це номер Отець Феодосій... В Липчі є два монастиря ... Але шукайте Феодосія...

І
Ірина

Дякую Отцю Феодосію. Мій внук дуже заїкався...прямо неміг говорити...в 10років... Після молитви Отця Феодосія на третій день міг щось сказати.. Бул 5 разів.. за місяць практично все пройшло...а тепер через пів року говорить чисто . Молитви Отця Феодосія дійсно чує Бог. Раджу всим з різними проблемами... Велика сила молитви до Бога.

ЛН
Лебедєва Наталія

Мій номер 0967350462

ЛН
Лебедєва Наталія

Доброго вечора. Напишіть, будь ласка, хто має номер телефону о.Феодосія,та як до нього попасти. Дякую

Д
Діана

Як попасти до о, Феодосія. Або його номер телефону,

Л
Людмила

Можна номер чи адрес о. ФЕОДОСІЯ . мій номер 0973761522 вайбер

В
Віта

Доброго вечора Можна номер телефона Отця Феодосія Як попасти до цього Монастиря Є дні такі коли Отець Феодосій приймає особисто Мій номер 0956059789

Г
Галина

Перешліть ,будь ласка,номер телефону отця на Вайбер або Ватсап 00447340697056 Ситуація критична Дякую

Ю
Юстина

Номер будь ласка отця Феодосія напишіть +420774810207

М
Марія

Можна номер отця Феодосія! Мій номер 0986478966

Л
Леся

Номер вайбера 0986688271

Л
Леся

Можна номер,отця Феодосія,мій номер 0664770617 0685254220

А
Анастасия

Можна номер отця Феодосія,мій номер 0971528891

А
Анастасия

Можна номер отця Феодосія ,мій номер 0961528891

Л
Лілія

Можна, будь ласка, номер отця Феодосія, дуже потрібно для хворої дитини. Мій номер 0686636209

М
Мар'яна

Доброго дня ,можна будь ласка номер отця Феодосія

І
Ірина

Можна, будь ласка, номер отця Феодосія, дуже потрібно для хворої дитини. Мій номер +380961325881

Р
Руслана

Можна номер отця Феодосія мій номер+380961028693

С
Світлана

Доброго дня, підкажіть будь ласка номер телефона о. Феодосія.0997400363

R
Roman

Якщо треба комусь номер о. ФЕОДОСІЯ, то звертайтесь

А
Альона

Доброго дня . Підскажіть. як можна попасти отця Феодосія0 (99) 637 82 44

А
Альона

Доброго дня . Підскажіть. як можна попасти отця Феодосія

О
Олена

Дайте будь ласка номер телефону отця Феодосія,або підкажіть як доїхати Мій номер телефона 0935606854(є вайбер)

М
Марина

Можна номер телефону отця Феодосія Мій номер 0958591626

М
Марина

Як попасти до нього Можна номер телефону Феодосія

О
Оксана

Доброго дня,підкажіть номер телефону о.Феодосія потрібна допомога чоловіку.Дякую.0981249240

О
Оксана

Підкажіть телефон о.Феодосія потрібна допомога молодому чоловіку

Л
Лілія

Доброго дня,чи можна номер телефону до отця Феодосія,потрібна допомога молодому хлопцю.+380984205015, спасибі

В
Володимир

Можна номер Отця Феодосія дуже треба хворе немовля а лікарі не можуть нічого зробити дуже прошу 0989561951 (є вайбер)

Я
Яна

Доброго дня можна номер телефону,Отця Феодосія?

ІЄ
Ілиняк Євгенія

Доброго дня!Дайте будь ласка номер тел.до отця Феодосія?Дякую!

Н
Наталія

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка.Як можна потрапити на прийом до отця Феодосія? Коли і куди можна під'їхати? Чи є дні, коли отець приймає людей особисто? Буду дуже вдячна за відповідь. Наталія. Тел. 0960505481

В
Віра

Добрий день! Як доїхати до отця Феодосія? Чи потрібно записуватись наперед? +380989236191

Н
Ніна

Доброго вечора ,дуже потрібна допомога,підкажіть будьласка номер телефону Отця Феодосія.тел +380677427376 . Дуже дякую.

А
Альона

Доброго вечора,підкажіть,будь ласка,як потрапити до Отця Феодосія ? +380669723965

Н
Наташа

Доброго вечора ,потрібна допомога, підскажіть як доїхати до отця Феодосія +380956004707

Я
Ярослава

Залишайте свій номер телефону, кому потрібна допомога отця Феодосія. Підкажу, як доїхати.

В
Валентина

Допоможіть зв’язатися з Отцем Феодосієм. Чи можливо номер є, чи як можна до його попасти, дуже потрібно...

С
Саша

Доброго дня . Підскажіть. як можна попасти отця Феодосія

І
Ірина

Підкажіть будь ласка якщо можна адресу і телефон отця Феодосія

Г
Галя

Дайте номер телефону.будьласка.

Н
Наталія

Можна Буть ласка номер Отця Феодосія

І
Ірина

Нема зв'язку з чоловіком

В
Володя

Не можу спати в ночі дуже сильно пагано

М
Марія

Як можна зв'язатися з о.Феодосієм.дайте буть ласка номер.

А
Анеа

Допоможіть будь ласка Як зв"язатися з отцем?

М
Марія

Доброго дня! можна номер монаха Феодосія

С
Світлана

Доброго дня! Можна номер телефону монаха Феосія.Дуже потрібно.

О
ольга

Доброго дня! Можна номер отця Феодосія і яка саме адреса,

В
Віталія

Вибачаюсь, сьогодні з 15:00 я зможу попасти до монаха? Буду вдячна за швидку відповідь.

А
Ангеліна

Добрий день, чи можна попасти до нього після обіду в четвер? Ми з сусіднього району, вперше їдемо, підкажіть будь ласка інформацію..

Л
Лена

Монах Феодосій Томищ з Закарпаття живий, і служить у селі Крайнє, хустського району.

Л
Лена

Редакція, ви плутаєте , мова йде про монаха з Закарпаття, а не з Тернопільщини.

М
Марина

Добрий вечір Священика Феодосія можна номер телефону мені потрібна помощь для моєї сем'ї все обяснню по телефону пожалуста якщо можете поможить мий номер телефону 0972707526

Р
Редакція

Він помер!!!

Я
Я

Як можна зі Священником зв’язатися?підкажіть ,будь ласка

Л
Людмила

Добрий вечер.Потрібна допомога мій номер 0967158267

Н
Надія

Можна номер телефона : 0500864569

І
Ірина

Добрий день.Можна його номер телефону?

Л
Лариса

Як можна зв'язатися з отцем Феодосієм?мій номер +380988158331- Лариса.

С
Світлана

Дайте хто номер о. Феодосія. Пишіть на мій номер 0681453211

М
Марія

Доброго дня.Допоможіть зв'язатися з Отцем Феодосієм.Мій номер:+420777511028.Буду дуже вдячна.

Л
Людмила

Допоможіть, будь ласка, зв'язатись з монахом Феодосієм. Мій тел.0958640381.

Т
таня

мені потрібна ваша допомога на чоловіка

О
Оля

Прошу номер телефону

А
Анастасія

Доброго дня чи правда що отець Феодосій помер ? Чи може хтось написати номер його телефона?

О
Оксана

Може хтось знає як звернутися за допомогою до отця Феодосія. Завчасно дякую.

А
Анна

То неправда , що він помер , приймає людей в с. Крайнє

М
Михайло

Феодосій не помер ,приймає людей в С.крайнє(липча)

З
Зоряна

ПОтрібна допомога для батька і сина. Напишіть будь ласка номер телефону отця Феодосія. 0988059006

М
Марина

Мені потрібна мамі допомога 0958591626 О.федосія То правда шо він помер? Може знаєте іншого який допомагать?

О
Олена

О. Феодосія уже немає. Він попав в 2021 р. в ДТП і помер.

М
Мар'яна

Напышить номер телефона Отця Феодосия Мий номер 777565520

М
Мар'яна

Напышить будь

О
Оксана

Потрібна допомога Дайте будь ласка номер отця Феодосія

М
Марія

Скажіть будь-ласка чи отець Феодосій допомагає від алкоголю? Чи можете дати немер телефону ? Наперед дякую. Мій номер телефону 0984475569.

Л
Лариса

Добрий вечір !Дуже потрібна допомога отця Феодосія . Будь ласка підкажіть номер телефону Мій номер 0953330085

М
Мирослав

Доброго дня як можна связатись з ними

Ю
Юля

Також цікавить номер

Ю
Юлія

Як попасти до Отця, дуже потрібно , підкажіть Будь ласка

І
Ірина

Як можна зв'язатися? Напишіть будь ласка контакти. Мій номер телефону 095-555-46-29

Л
Леся

Підкажіть де знаходиться мій номр 0966559722

І
Ірина

Як звязатися ? У мене проблема з братом .Мій номер 0967263219

К
Катерина

Як можна зв'язатися з Отцем Феодосієм? Чи лікує від анкогольної залежності? Дуже дякую!!!

М
Микола

Як зв'язатись з отцем ?мій номер 0660863119

І
Інна

Підкажіть будь ласка, Чи лікує отець Феодосій від алкоголю? Чоловік дуже став пити, сам розуміє, що спирається. І нічого з цим зробити не може. Мій номер 0988775571. Дуже дякую за будь-яку відповідь.

В
Валентина

Дякуэмо отцю Феодосiю за його доброту та щиру молитву, яка дуже допомогаэ. Нехай Боженько дасть йому мiцного здоровя та довгих рокiв життя...

М
Марія

Номер телефону Отця Феодосія 0679850862, ми тоже їздимо до нього!

ТK
Тетяна Kopcha

Попасти до о.Феодосія можна будь коли він приймає кожного дня.. Хустський район,с.Липча ,а там уже всі знають дорогу до монаха, будь хто підкаже.. Сама до нього по можливості їзджу уже 10 років...Все ,що написано чиста правда..Але словами не передати.. Раджу всім ....

Л
Леся

Слава Ісусу Христу! Як можна потрапити до о.Феодосія? Дайте його номер телефону, будь ласка. Дякую.

Л
Люся

Пожалуйста дайте номер монаха, +371 26364762 ,, можно на ватсап или вайбер прислать номер. Спасибо.

М
Марія

Напишіть будь ласка номер тел отця Феодосія

В
Віра

Дуже потребую допомого отця. Ось мій нромер телефону (098)539-2827. Чекаю з нетерпінням на інформацію. Дякую

Я
Ярослав

0977659880

Я
Ярослав

Напишіть будь ласка як попасти до отця Феодосія??? І якщо можна телефон щоб з ним зв’язатися . Дякую

Е
Ерика

Добрий день напишить на вайбер номер +420775480079 дякую

Л
Леся

Як можна до монаха Феодосія потрапити,є номер будь ласка

М
Мар’яна

У мене мама тяжко хвора можна приїхати до монаха

Д
Дмитро

Хочу попасти до вас як звами зв'язатися

А
Анна

Добрий вечір будь ласка номер телефону отця Феодосія напишіть 0680917243

А
Анна

Добрий вечір будь ласка номер телефону отця Феодосія напишіть 0680917343

І
Іван

Скиньте отця Феодосія номер тел 0969762015

М
Мар’яна

Напишіть будь-ласка номер отця Феодосія ? Буду дуже вдячна??

Т
тетяна

Слава Ісусу Христу!чи лікує отець від безпліддя?Буду вдячна любій відповіді!мій номер 0989928985

І
Ірина

Доброго дня, напишіть будь ласка номер телефону,отця Феодосія. Дякую т.0671324150

Л
Людмила

Доброго вечора.Напишіть будь ласка номер отця Феодосія.Дякую.0989205296.

С
Софія

Напишіть будь ласка номер отця Феодосія мій номер 0938055076

Н
Надія

Доброго вечора. Підкажіть будь ласка номер отця Феодосія. Мій номер 0993046083. Дякую

І
Ігор

Доброго дня. Підкажіть будь ласка номер телефону о. Феодосія. Мій номер +380 (63) 221 81 73 Дуже дякую

Л
Людмила

Хто має номер до отця Феодосія? Напишіть ,будь-ласка. 0958353408

Т
Таня

Доброго дня. Відпишіться будь-ласка хто звертався до о. Феодосія. Дуже потрібна його допомога. Чи можливо там проїхати машиною?

М
Марина

Дайте номер будь ласка отця Феодосії

М
Мар'ян

Слава Ісусу Христу...напишіть номер Феодосія, мій номер 380972535529, дуже дякую Вам.

Г0
Галина 0962461869

Галина. Доброго дня мій номер телефону 0962461869. Щиро дякую

А
Алла

Будь ласка, напишіть номер отця Феодосії.

Л
Лариса

Доброго дня . Надайте ,будь ласка ,номер до отця Феодосія Мій номер 0958786841

ВІ
В іта

Як звязатися, коли прифмвє тел

В
Віта

Доброго вечора напишіть будь ласка номер отця Феодосія. Мій номер 0973842571

Р
Роман

Можна номер?

О
Оксана

Доброго дня . Надайте ,будь ласка ,номер до отця Феодосія Мій номер 0983288457

І
Інна

Доброго дня, отець допомагає від алкоголізму та повишеною роздратованістю ? Маю велику надію, розкажіть як все проходить ?

Ю
Юлія

Слава Богу, підкажіть будь ласка: в мене хворий брат рак крові,я б хотіла б подати на сорокоуст. Чи можна це зробити?

О
Оксана

Доброго дня, скажіть тел о.Феодосія, будь ласка.095 88 29 557 Дякую

С
Степан

Номер будласка отця Феодосія

Н
Наталя

Доброго дня. Підкажіть будь ласка номер телефону о. Феодосія. Мій номер +380956223668. Дуже дякую

Л
людмила

Чи приймає зараз о.Феодосій?

С
Сергій

Як можна записатись,чі додзвонитися до Феодосія,мій номер +380688936232

O
oksana

Номер телефону отця Феодосія +380679850862. Монастир знаходиться в горах не завжди є звязок.

O
oksana

Номер телефону отця Феодосія +380679850862. Монастир знаходиться в горах не завжди є звязок.

Л
Людмила

Чи лікує в даний час

О
Оксана

Доброго мені треба вул священика Феодосія

І
Ірина

Напишіть будь ласка номер Мій номер 0975480027 Буду дуже вдячна

І
Ірина

Напишіть будь ласка номер???? Буду дуже вдячна!

Т
Тамара

І нам дуже потрібен номер о. Феодосія. Але тільки якщо монастир УПЦ МП.0673019642

О
Оксана

Мійт тел.0977718844

О
Оксана

Дайте номер отця?дякуюю

Р
Роман

Напишіть будьласка номер отця Феодосія мій номер. Тел 0689514969 дякую

А
Альвіна

Будь ласка напишіть номeр тeлeфону отця Фeодосія, дужe потрібна його допомога. Мій номeр 0660200628. Дякую.

С
Світлана

0961861603, дуже потрібний отець Феодосія, брат спивається, не ососзає що він алкоголік. Потрібна допомога, бо він ще дуже молодий

А
Аліна

Будь ласка напишіть як звязатися з Монахом Мвй номер телефону 380977127620

Г
Галина

Можна номер о. Феодосія мій номер 0966756798

Н
Наталия

Мій номер телефону 0978342925

Н
Наталия

Напишіть будь ласка номер телефону монаха Феодосія як з ним можна зв'язатися,буду вдячна

Р
Роман

о

Н
Надія

Будь ласка, напишіть номер отця або як з ним зв'язатися. Дякую. 0993046083

О
Оксана

Напишіть номер о Феодосія мій номер 0964884530

М
Мирослава

Напишіть будь ласка номер телефону

С
Світлана

Можна номер о. Феодосія?

О
Ольга

Напишіть будь ласка номер! Дуже потрібно!

С
Світлана

Підскажіть, будь-ласка, номер телефону до Отця, дуже потрібна його допомога моєму сину. Мій номер 0660434124

Л
Лариса

Доброго дня якщо хтось має номер о.Феодосія скиньте будь ласка на вайбер 0683770438

Л
Лариса

Доброго дня якщо хтось має номер о.Феодосія скиньте будь ласка на вайбер

А
Андрій

Доброго дня хто може мені скинути отця номер тел. Дякую. Це мій 0967594070

А
Антон

Будь-ласка вкажіть його номер телефону. Дякую

О
Олена

Слава ІІсусу Христу!Підскажіть будьласка дуже потрібен номер Отця Феодосія,щоб помолився за зцілення захворівшого на онкологію,приїхати зараз не може. Спаси Господи!мій тел:0632938527

М
Марина

Чи можна номер телефон о.Феодосія.Дякую

Н
Настя

Будь ласка напишіть його номер 0971353205

А
Анна

Будь ласка напишіть його номер на 0506752484

М
Мирослава

Я була у Отця Феодосія він мені дуже допоміг ,я йому телефонувала він довго не брав слухавку а потім сам перетелефонував

Н
Наталія

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, це в Липчанському жіночому монастирі приймає о. Феодосій? Чи можливо до нього потрапити на молитву?

М
Михайло

А яка адреса монаха?

М
Марія

Добрий день хочу запитати чи о. Феодосій лікує ігроманів?Як можна до нього потрапити(адрес). Чи приймає під час карантину? Мій номер 0979203365

С
Світлана

У мене син зпивається ще мододий дуже болить за нього серце.А можна взяти його.одяг бо сам аін не поїде.Може хтось підкаже

В
Віталій

Як зв'язатись з отцем ? Мій номер 0935092260

О
Оксана

Я б хотіла потрапити дуже потрібно

Н
Наталія

По телефону о.Феодосій консультацій не дає до нього треба іти самому або понести одяг хворого (для молитви).Йіхати треба через Ізу потім звернути на Липчу і Липчею весь час прямо до Липча-Крайня ,Свято-Михайлівським монастир.Приймає кожний день з8.00 до 7.00. м.ч.

Н
Наталія

Дуже потрібен номер о.Феодосія мій номер 0972731118,будь ласка дуже треба

І
Інна

Дайте номер отца Феодосія

Н
Наталя

Потрібна допомога Отця Феодосія,мій номер 0686992156, прошу вашої допомоги.

А
Аніта

Як потрапити до отця Феодосія, мій номер 0954549110

О
Оксана

ПотрібНа допомога отця,можна його номер. Мій номер 0986519457

З
Зоряна

Як потрапити до Отця Феодосія, мій номер 0630157366 терміново прошу!!!

І
Ірина

Хто має номер телефону отця Феодосія! Дуже потрібно!

Л
Лариса

Дайте будь ласка номер телефону Отця Феодосія

О
Ольга

Як потрапити до Отця Феодосія?Львів 0978232529

І
Ірина

Чи можна номер телефону монаха мій номер 0679049895

Т
Тетяна

Доброго дня як можна знайти номер монаха Феодосія?

В
Вікторія

Слава Ісусу Христу підкажіть будь- ласка як можна зв'язатись з отцем в мене хворіє батько будь- ласка допоможіть мій номер телефону :0969961352

А
Анастасія

Як можна знайти отця мій номер телефону 0936852029

Л
Лена

Можно отримати контакти? Будь - ласка

Т
Тетяна

Добрий день.Напишіть номер телефону отця Феодосія.Дуже прошу.

Л
Леся

Чоловік в черговому запої, як з вами зв'язатись?? Чи яка ваша адреса? Мій телефон +380630720379 дуже потрібна ваша допомога

Г
Галина

Потрібна допомога отця. Дайте, будь ласка, номер телефону.

М
Марія

Скажіть будь ласка телефон Оця Феодосія

Т
Тетяна

Добрий день! Підкажіть адресу та номер отця Феодосія. Коли приймає? Коли можна приїхати?

М
Марта

Прошу Вашої допомоги, адресу і телкфон отця , в мене батько п' є алкоголь ми вже повністю опустили руки , одна надія на Бога , дякую . Мій телкфон 0993870796

З
Зоряна

Допоможіть будь ласка,зв’язатись з отцем,номер телефону +380 (68) 223 52 34

Л
Людмила

Як можна зв'язатися з отцем Феодосієм? Дуже прошу.Проблема з сином:ігроман Мій тел 0508729076

I
Iрина

Прошу номер тел..або адресу от.Феодосiя...

М
Марина

Як можна зв'язатися мій номер телефону 0984598960

Р
рр

ороооооооооооооооооо

В
веке

кекнегнеонол

Г
Галина

Потрібна допомога отця Феодосія. Дайте , будь ласка його номер телефону. Мій номер 0673057018

Т
Таня

Потрібна допомога Дайте будь ласка номер отця Феодосія Мій номер +380688643293

В
Василина

Доброго дня прошу до помогти врятувати молоду сім'ю чоловік дуже п'є. Мій номер+380971440078. А я хочу врятувати нашу молоду сім'ю дуже прошу до помогти і як я можу зв'язатися з отцем Феодосієм.

І
Іванна

Потрібна допомога Дайте номер Отця Мій номер 0972505255

С
Світлана

Будь ласка номер телефону до Отця, чоловік дуже п'є. Мій телефон 0664489636. Дякую.

М
Микола

Дайте будь ласка номер до Отця. 0934685733

М
Мирослава

Доброго дня як зв'язатися з отцем Феодосієм мені дуже сильно потрібна допомога ось мій номер +380969890831

Х
Христина

Доброго дня!Чи можна номер до отця Феодосія?Дитина дуже загикується,прошу допомогти.Ось мій номер 0679840885

О
Олена

Як можна потрапити до отця Феодосії.Мама дуже хвора допоможіть.Мій тел.0509028033

В
Віра

Доброго дня! Величезне прохання до Вас, допомогти мені потрапити на прийом . до батюшки Феодосія. Прошу Вас, повідомте мені вашу адресу і телефон . З повагою до Вас,Віра. Мій телефон -0992878379. Дякую!

Т
Тетяна

Добрий день підкажіть будь-ласка як зв'язатись з отцем Феодосієм потрібна допомога дуже прошу+380979445076,+380954899316

М
Маріанна

Як звязатися з священником Феодосієм??? мій номер телефону 0502109050

Л
Лідія

Напишіть як з вами можна зв'язатися. Мій тел. 0965134192

І
Іванна

Доброго дня! Як можна зв'язатися з отцем Феодосієм. Тел.0633709641- прошу зв'яжіться зімною, допоможіть!!!

А
Аліна

Мій номер 098-53-56-300 допоможіть....

Л
Лідія

Скажіть будь ласка як можна до Отця потрапити?

С
Саша

Напишіть будь-ласка номер Отця, мій номер 959146302

Ю
Юля

Напишіть будь-ласка номер тел. Отця

М
Марія

Як можна приїхати до отця Феодосія, чоловік почорному п'є, потрібно спасти від алкоголю!!!! Тел.0971312773- прошу зв'яжіться зімною, допоможіть

І
Іра

Скажіть будь ласка чи допомагаю отець Феодосій від алкоголю? Дуже потрібно. Ось мій номер 0676805461.Буду з нетерпінням чекати відповіді

І
Ірина

Добрий день!Перепршую,як можна зв’язатися з монахом Фоедосієм?Дякую

Л
Леся

Підскажіть як потрапити до о.Феодосія.

М
Марія

Скажіть чи отець ще зцілює

М
Марія

а як зв'язатися із о.Феодосієм?

Д
Данієла

Добрий вечір як зв'язатися з о. Феодосієм треба домогтися розібратися в труднощах мій номер 0509144333

Л
Лілія

Як зв'язатися з о.Феодосієм,напишіть номер його будь ласка!мій номер 0963677247

Ж
Жанна

Добрий день підскажіть будь ласка, хворію сильно можливості приіхать не маю, чі можливо щоб отец помолився за зцілення по фотографіі на телефон або відправка почтой на якій адрес щоб хтось зміг передати фотографію, мій номер тел, 0985072182,дякую

М
Маряна

Скажіт будь ласка чи отець Феодосів лікує від алкоголю ось мій номер 0679248130

О
Олена

Скажіть чи є мобільний номер отця Феодосія

ВМ
Владислав Мороз

Скажіть будь ласка де знаходиться отець Феодосів ось мій номер +380962469590

О
Оксана

Скажіть будь-ласка чи отець Феодосій зараз зціляє і коли можна до нього приїхати? я здалеку, і хочу приїхати. можливо є якийсь номер телефону в монастир? дякую! мій 063-448-77-67

О
Оксана

Скажіть будь-ласка чи отець Феодосій зараз зціляє і коли можна до нього приїхати? я здалеку. можливо є якийсь номер телефону в монастир? дякую!

Читайте також