До закарпатського УДАРу вступили власники ДаСтора та Viper Family

20
4

Днями в Ужгороді відбулися конференція Закарпатської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

На ній підбили підсумки роботи організації за весь минулий рік і поставили цілі на наступні 12 місяців. Також було ухвалено рішення про залучення до керівного складу закарпатського «УДАРу» нових заступників голови, а також структуризація їх повноважень.

Ними стали Роберт Горват, відомий на Закарпатті як автор та керівник проекту «ДаСтор» та Василь Ябрик – засновник управлінської компанії Viper Family Group.

Як стало відомо, членами партії «УДАР» відомі закарпатські бізнесмени є вже кілька місяців. Ще довше вони підтримують ряд соціальних акцій, ініційованих партією.

 «Моя мета – залучити до команди сильних людей, особистостей яким можна довіряти і які не підведуть при першому ж випробуванні. В нашій політичній силі нині роблять акцент на те, щоб до «УДАРу» прийшли нові люди, які  готові присвятити життя якісній перебудові України. Зі свого боку, я роблю все, щоб навколо мене були ті люди, які знають, як змінити стан речей в країні. Як Закарпаттю, так і Україні зараз потрібна саме послідовна і відповідальна команда», - розповів Валерій Пацкан, голова Закарпатської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Коментарі

М
Мукачівщина

Кіть можна, то дайте координати керівників і офісів по Мукачеву і району. Раді будемо допомогти Кличку поміняти ситуацію в державі, то перспективний політик. Дякуємо.

ПВ
Пацкан Валерій

До ІВАНА-2. Дякую за запитання. Вирішив відповісти тут особисто. Хочу зауважити, що у партії «УДАР» я лише рік. Коли Віталій попросив мене «прикрити йому спину» в нашій області, я довго сумнівався, чи погоджуватись, у тому числі і через такі моменти, про які пишете Ви. Проте, хочу сказати, що за рік роботи ми зуміли систематизувати роботу обласної організації на місцях, створити команди, які не є мотивовані фінансами, а перш за все орієнтуються на зміни в Україні. Буду Вам дуже вдячний, якщо ви підкажете відповідальних людей в районах. Тих, на кого можна покластися.

І
ІВАН-2

Пане Пацкан напечатайте про своїх керівників і активістів по містах і районах області. Не беріть весь непотріб в партію на керівні посади, лише за те, що вони можуть провести грошовиту акцію - рекламу. Много людей бажали голосувати за Вас на місцевих виборах, але як бачили списки в ради, то не у всіх піднімалася рука, бо великої різниці між ЄЦом та Вами не було, але ті платили гроші. І ще одне - знайдіть хоч одного- двох порядних кандидатів мажоритарників по області. Дякую.

І
Іван

Ще не визначився за кого голосувати... Придивляюся... Але Пацкан викликає повагу, якщо він не боїться конкуренції, приєднуючи до своєї команди таких сильних людей.

Читайте також