До закарпатця на дачу навідалися непрохані гості

7
0

Вечірньої пори в чергову частину Ужгородського райвідділу УМВС звернувся 38-річний ужгородець. Чоловік, зокрема, повідомив, що кілька годин тому, коли він перебував у с. Р.Комарівці, біля бару-кафе «Хвилинка» на нього накинулися з кулаками кілька невідомих. Після бійки потер-пілий виявив, що з внутрішньої кишені куртки безслідно зник гаманець, у якому знаходилося близько 800 євро.

Незважаючи на пізній час, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міліції, котру очолив перший заступник начальника райвідділу УМВС Віктор Ребрей. Діючи за гарячими слідами, правоохоронці встановили, що до пограбунку причетний 26-річний житель села. Під час огляду в молодика було вилучено 620 євро, а неподалік його помешкання знайдено гаманець, що належав потерпілому. Всі обставини цієї справи розслідуються.

Непрохані «гості»

Прикрий трафунок стався у двадцятих числах січня із 42-річним ужгородцем. За час його відсутності в приміщення дачі, що у с. Н.Солотвино, зуміли проникнути злодії. Тут їхньою «здобиччю» стали ряд дорогих електроприладів і рибальське начиння: спінінги тощо. Як встановили днями працівники карного розшуку районної міліції, «погосподарювали» на чужій дачі сільські підлітки віком 14 і 16 років. Речові докази у злодійчуків вилучено, за даним фактом порушено кримінальну справу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також