До зубів озброєного закарпатця затримали

7
0

на Чопській митниці

«Працівники Чопської митниці завадили українцю ввезти в Україну пістолет, пневматичну гвинтівку й набої», – повідомила учора, 29 листопада, власкору ЗІКу провідний інспектор сектору зв’язків з громадськістю Західної регіональної митниці Христина Шубіна.

За її словами, «29-річний житель Закарпатської області, повертаючись із Чехії з приватної поїздки автомобілем «DAEWOO» через митний пост «Тиса» Чопської митниці, прихопив з собою вогнепальну зброю. Так, під час перевірки салону транспортного засобу митники в ніші для дрібних речей передніх дверцят автомобіля виявили пістолет марки «KORA 007» калібру 9 мм, а на задньому сидінні біля сумки з особистими речами пневматичну гвинтівку марки «Slavia 631 model 77» калібру 4,5 мм та 315 набоїв різного калібру та маркування».

«Про наявність зброї закарпатець не зазначив у митній декларації і не заявив під час усного опитування. Жодних дозвільних документів не було надано. Складено протокол про порушення митних правил, предмети вилучено, адже для переміщення через митний кордон України зброї та набоїв слід мати дозвіл уповноваженого органу», – розповіла власкору ЗІКу Христина Шубіна.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також