Добровільна мобілізація в Україні показала хороші результати

14
10

Про це повідомляє The Times з посиланнмя на джерело з Офісу президента України.

В Україну досі прибувають добровольці з інших країн, готові воювати

Нещодавно запущена в Україні кампанія добровільної мобілізації дала «хороші результати».

Банкова визнала, що кількість живої сили у противника сама по собі є проблемою, попри низький рівень дисципліни у росіян.

Тому вимушено реагуючи на зростання чисельності ворожих військ, влада вирішила запустити програму добровільного вербування солдатів паралельно зі звичайною мобілізацією. За словами одного зі співрозмовників, ім'я якого видання не називає, така «добровільна мобілізація» продемонструвала «хороші результати».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

АК
Алина Кабаева

Який у п..ду Микола Цубера? Перед тим підписувався "Мадяром". Бот кацапський! Понаїзжало у Закарпаття всякого г..на із Сходу. Живут типирь на турбазах і косят під місних. Ні по нашому, ні по мадярськи й слова уповісти нормально не годен.

Б
Бачі

Є, нє-нє, рідненькі, «власті нужна вайна, деньги на крові, перестать стрілять» - це все було вже. Теперка НЕ ПЕРЕКЛАДАЙТЕ відповідальність! 80 відсотків людей уже це другий раз проходить, вчіться нести відповідальність за власні вчинки! Очевидно, що росія на нас напала тому що це ненормальна країна, а не тому що з нами щось не так чи нашою владою. Наша провина мінімальна в цьому- ми дозволили собі бути слабкими, а з нашим географічним положенням це неприпустима розкіш. Так шо не треба знову нити, а треба вирішувати проблеми. Наші політики, ведучі, музиканти і так впряглися за країну непогано. У раші там головний пропагандіст сина гея має у модельному агентстві у Лондоні, а населенню втирає як то прекрасно умерти за родіну за сталіна. А відносно армії, як би то ся вам не любило, але одними добровольцями війну не виграти- армія то великий організм і там треба і льотчиків і шоферів і копачів окопів. Свого ідіотизму там хватає, но… обставини такі

ВП
Василий Пяточкин

Но .... як якогось Микулу Цуберу кось пудставляє?!

ДВ
До Во

Який ще мир? Війну можна або виграти або програти. Ти би майже був радий якби Київ взяли за 3 дні без шуму і пилі))

ДГ
До гіркої правди

Саме так, росія на Україну напала тому, що в нас тут бази нато, бойові комари, гусі, і хто ще там. А, ще біолабораторії. Нещасна росія мусила захистити себе від цього всього і прийшлося напасти на Україну. А ще укрофашисти, нацики, їмо дітей і кожен вечір молимся бандері. Менше дивися роспропаганди!

К
Кузя

То точно))))

ДВ
до ВОНЬІгова

Угу... Киев за 3 дня, Харьков ,Херсон... Раисся вперде!

БЗ
Бот з воньігова

До ппо.. рад що це тобі подобається.Правільной дорогой идете товарісчі.

П
ППО

О яка активність на сайті рузьке ботів! Припікає! Це добре.

І
Ігор

Люди навчіться читати і думати, що написано. Справа в тому, що тут говориться про добровільну мобілізацію (гвардія наступу), а загальна мобілізація це дійсно щось дике. Тільки люди не розуміють або вдають, що не розуміють, що проблема не в ВР чи в Зеленському, а проблема в ТЦК. Забагато зобов'язань ви ставите на 1 людину, в той самий час, скоріше за все, не робите нічого самі!

Читайте також