Дочекались: Завтра видадуть зарплату, яку вже 3 місяці чекають районні медики Закарпаття — ОДА

8
9

В область, нарешті, надійшла медична субвенція в сумі 31 мільйон гривень.

Як повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА платіжки вже направлені в казначейство, а завтра кошти надійдуть у районні бюджети й почнеться виплата зарплати.

Найгірша ситуація з виплатами в трьох районах області – Міжгірському, Хустському та Іршавському. Відзавтра люди почнуть отримувати зароблені гроші.

Нагадаємо, проблема виникла уже доволі давно, і вона пов'язана з урядовими дотаціями на область. Їх уряд начебто перерахував для Закарпаття ще у 20-х числах листопада і обласна рада навіть встигла ці дотації на сесії 30 листопада перерозподілити своїм рішенням між районами. Йдеться про 31 мільйон медичної субвенції та 47 мільйонів стабілізаційної дотації.

Однак, як розповіли Mukachevo.net депутати облради та працівники РДА, фактично ці гроші були перераховані та розподілені лише на папері. Реально на рахунки вони не зайшли

Тоді, люди не витримали і 3 години блокували трасу Київ – Чоп в районі поста Нижні Ворота

Коментарі

Л
лол

а митници служать кому?тим,ко у киеви сидить и нашим рай и облвождям!

Д"
до "до всих"..

заробитчани за границьов платять за медичну страховку за мисяць бильше,як получавуть наши пенсионери...а приносять на територию нашои цуравои держави и тратять тилько,шо такого б"юджету ние ...а за што они мавуть платити налоги чиновникам у жеб?за то,шо их "фицнули" из домив на чужину?хрен им собачий,доста обдиравуть ненажери тупорили!!!а наш дохтор тя нараз звидать не за хвороту,а де робиш и т.д.маеш гроши-начне личити,не маеш-ищи бильше покаличить...правда е та,шо ми сами их навчили сьому методу ликування...отака правдв в цилому!

ДВ
для всіх

А для чого є районні держ-адміністрації,обласна.Хіба це не головне для них завдання,щоб б"юджетники не мали заборгованості.Зрештою для цього вони і поставлені керувати.Невже це такі великі суми для області ,яка має так багато митниць.

Є
Єврочлен

роблю в чехах, маю здравотку, там ся і лічу, од наших медиків і од нашої держави нич не чекаву бо не смисла. медикам желаву би ся вшитко урішило.

М
Медик

Абсолютно згоден з 19.05...У медиків зарплати ніякі,знайома фельдшерка (26 років )швидкої тепер це служба екстреної мед допомоги 3200-3800 гр, виклики на добити уазиках або газелях зі стернькими у більшості водіями які ледве бачать і які у разі чого відд якогось алкоголіка не захистить.Люди та агресивні злі бо бач не доїджаєш за 20 хвилин,,,,без автомобілів у бездоріжжі це тяжко.Тому і всі тікають на словаках

ДВ
до всіх

А за які гроші живуть заробітчани, і шо вони требують від медиків іх безкоштовно лікувати, не кладучи у бюджет податків ні копійки. Зарплата в євро, машина не розтаможена і ще прийде і требує безкоштовно ся лікуватися тут. Так іди словаки і лікуйся. Скоро тут у Вас медиків не буде, і уже не є, бо Ви хочете, щоб медик за 3500 грн Вас вдень і вночі лічив і тихо сидів без копійки. Такого не буває. Будете скоро за євро ся лічити по мядярах і словаках, бо не буде тут нікого, раз за нещасні 100-200 грн (3-6 євро) на медиків взяточниками називаєте. Буде Вам одна консультація "лиш подивіться" за прийом за 30-60 євро, тоді будете мати з чим порівняти.

Є
Євген

Україна це европа!Мадяри не хочуть мову вчити та інтегруватися.........

1
123

А хто винуватий що медики беруть взятки? ДЕРЖАВА. Чому торгаш має жити добре і їздити на дорогому авто, а медики чекати по три місяці зароблені копійки, бо те що вони заробляють зарплатою назвати важко.

1
103

І тут постає риторичне питання- а за які кошти жили весь час ці медики??? Якщо вони чесні і гроші не беруть ?????

Читайте також