Дочка бен Ладена розповіла, як її батька застрелили

15
0

Американським спецназівцям вдалося взяти живим Усаму бен Ладена, проте незабаром після цього вони застрелили ватажка "Аль-Каїди", заявила його дочка.

Телеканал "Аль-Арабія" повідомляє в середу, що таку інформацію передали джерела в пакистанських службах безпеки після бесіди з цією дівчинкою.

Зі свого боку, британська газета "Дейлі телеграф" повідомляє, що ім'я дівчинки - Сафія. Їй 12 або 13 років. Вона перебувала в будинку бен Ладена на півночі Пакистану, коли в нього вдерлися американські військові. Видання відзначає, що батько загинув у неї на очах.

У статті йдеться, що в будинку знаходився один з синів ватажка "Аль-Каїди". Його забрали з собою американські "морські котики". Крім того, в будівлі були ще вісім або дев'ять неповнолітніх. Імовірно, всі вони - родичі бен Ладена. Допит цих дітей проводять пакистанські спецслужби.

Військовослужбовці в ході спецоперації не стріляли по дітях. А з дорослих вижила тільки одна з дружин бен Ладена. Очікується, що вона також буде допитана співробітниками спецслужб Пакистану.

Нагадаємо, 54-річний лідер "Аль-Каїди" був убитий в ході спецоперації, проведеної бійцями американського спецпідрозділу "морських котиків" у ніч на понеділок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також