Додатковий ремонт площі Петефі коштуватиме Ужгороду 11 млн грн

25
0

Роботи щодо капремонту пішохідної зони площі Шандора Петефі проведе ТОВ «КБК».

Як повідомляє сайт публічних закупівель Prozorro, департамент міського господарства Ужгородської міської ради 28 вересня підписав договір з ТОВ «КБК» на додаткові роботи щодо капремонту пішохідної зони площі Шандора Петефі в Ужгороді вартістю понад 10,8 млн грн.

За 2018 рік використають майже 7,2 млн грн, на 2019-ий – 3,65 млн грн. Роботи мають виконати до 1 вересня наступного року.

Перший договір на ремонт пішохідної зони площі Петефі вартістю 5,5 млн грн підписали у березні цього року з тим же ТОВ «КБК». Завершити ремонт площі планували до Дня Ужгорода, 14-16 вересня, але компанія використала тоді лише 1,65 млн грн

Цього разу, за додатковий ремонт, на торгах, «КБК» змагалось з ТОВ «Ужгородське шляхово-будівельне управління 58», чия пропозиція була лише на 52,4 тис. грн дорожчою.

Як стиверджують документи, один акціонерів ТОВ «Ужгородське шляхово-будівельне управління 58» Івану Лялик (20% акцій) також володіє часткою (5%) в ТОВ «Компанія «Асфа-Постач» разом з Ігорем Петриком з Полтавщини (25%), який повністю контролює переможця торгів ТОВ «КБК».

Також, у серпні цього року Департамент міського господарства Ужгородської міськради замовив у «КБК» капремонт покриття пл. Ш.Петефі за майже 31 млн грн, а минулоріч у вересні – реконструкцію інженерних мереж на цій же площі вартістю понад 11 млн грн.

Дивіться також: Закарпатці з обуренням обговорюють проект перебудови площі Петефі в Ужгороді

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також