Догляд за дерев'яними садовими прикрасами - практичні поради

43
0

Найбільш часто використовувані елементи оформлення саду - вироби з дерева. Подібні прикраси для саду прекрасно вписуються в будь-який стиль і гармонійно поєднуються з оточенням природи. Дізнайтеся, ніж захистити дерев'яні садові прикраси, щоб вони не зіпсувалися через примхи погоди.

Самостійна розпис дерев'яних садових прикрас - хороша ідея, навіть якщо вони нові. Хоча виробник, безумовно, подбав про основну захисту поверхні перед нанесенням фарби на дерев'яні прикраси саду, ваш власний догляд підвищить рівень захисту.

Чим пофарбувати дерев'яні садові прикраси? Вибір матеріалу в першу чергу залежить від ваших очікувань. Щоб ефективно захистити дерев'яні садові прикраси, вони повинні бути стійкі до зовнішніх факторів - як атмосферних, так і біологічним. Використання звичайних фарб для дерев'яних садових прикрас не гарантує їх належний захист від вологи, УФ-випромінювання, активності комах або зростання грибків. Тільки фарбування дерев'яних садових прикрас спеціальними препаратами гарантує довгі роки експлуатації.

Дерев'яні прикраси для дачі - просочення

Як захистити дерев'яні прикраси в саду? Просочувальні склади - це основний захист, якої покриваються всі дерев'яні вироби. Садові прикраси вимагають захисту від біологічних агентів, таких як посиніння, цвіль і грибок. Якщо у вашому приміщенні особливо висока вологість, зверніть увагу на просочення для захисних і декоративних покриттів VIDARON, яка додатково захищає дерев'яні прикраси в саду від дощу, розвитку водоростей і цвілевих грибів. На вашій власності з'являються шкідники? Нанесіть захисну просочення VIDARON для захисту дерева від шкідливих комах. Засіб додатково знизить поглинання деревини та підвищить ефективність лаків і фарб.

Щоб правильно нанести просочення, нанесіть її пензлем на голе дерево або скористайтеся іммерсійним методом. Видаліть надлишки речовини сухим пензлем. При необхідності заздалегідь підготуйте поверхню, очистивши її наждачним папером або шліфувальною машиною. Досить одного шару просочення, щоб отримати бажаний ефект.

Уже на етапі просочення можна подбати про естетичну розмірності. Завдяки заходам по догляду можна за допомогою відповідного засобу підкреслити природну красу дерева. Вибирайте захисне і декоративне покриття VIDARON Wood Impregnation в потрібному відтінку для делікатного насичення і однорідності кольору дерев'яних елементів. Ознайомтеся з палітрою кольорів і знайдіть ту, яка ідеально вам підходить. Ви шукаєте відтінки, відмінні від натуральних? Захисна декоративна просочення для саду VIDARON також доступна у варіантах кольору лайм і блакить!

Садові прикраси з дерева - функціональна краса лакових матеріалів

Чим фарбувати дерев'яні садові прикраси, щоб витончено обробити їх поверхню? Якщо ви вже закінчили етап просочення, деревина вимагає додаткового захисту від погодних умов - дощу, морозу і УФ-випромінювання. Вам потрібно покриття, стійке до незначних механічних пошкоджень? Захисний і декоративний лак Відарон не подряпати і не зіпсується. Хочете обробити стіл або стільницю? Декоративний і захисний лак VIDARON Super Efficient підвищить стійкість деревини до стирання і запобіжить знебарвлення через «складних» спиртових плям, таких як червоне вино або чорна кава.

На попередньо просочену деревину лак найкраще нанести мінімум два рази - так ви отримаєте максимальний захист від усіх негативних атмосферних та біологічних факторів. За допомогою фарбувальних препаратів можна додатково підкреслити природний відтінок деревини або м'яко підігнати його під антураж. Морилка підкреслить зернистість і додасть поверхні елегантний блиск.

Оброблені таким чином дерев'яні садові прикраси - це стильний і функціональний прикраса вашого будинку. У майбутні сезони ви можете насолоджуватися їх красою - деякі з наших продуктів гарантують вам до 6 років ефективного захисту.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також