Догрались: У Мукачеві судитимуть адміністратора грального закладу

5
3

Прокуратура вже погодила та скерувала до суду обвинувальний акт.

Як зазначає прес-служба прокуратури Закарпаття, обвинувачується жінка, за ч.1 ст. 203-2 КК України, тобто умисне зайняття гральним бізнесом.

Раніше правоохоронці встановили, що вона з метою заробітку грошей без відповідних законних дозволів організувала роботу інтерактивного клубу. Він маскувався ніби під Інтерент-клуб.

Тут проводили азартні ігри та комп'ютерах-симуляторах. Жінка розяснювала клієнтам закладу як все працює та забезпечувала роботу "клубу".

Тепер жінці загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 000 до 680 000.

Коментарі

А
Апаратчик

Краще грати, ніж вживати алкоголь, наркотики і тютюнові вироби.....

ДО
до останнього

цілковита правда і 100 процентна підтримка, але їх може покарати лиш бог, бо на землі тут все куплено, в кожного своя тема і доля (у силовиків)

О
Омельян

Ви звичайно вибачте, але це все посміховисько!!! У першу чергу поліція та прокуратура!!!! Так у нашому місті ігрові зали вже на кожному кроці! А що саме цікаве, вони замасковані під Державну лотерею!!! Як ці органи хочуть аби поменшало кримінала, якщо із-за цих автоматів люди вдаються до крадіжок, грабунків, вбивств... Потім несуть все у ломбарди де з радістю все приймають без лишніх питань та за копійки... І знову все на автомати... Але основна проблема у тому, що саме ці дві недоструктури і кришують, годуються з даного виду діяльності!!! Краще б вже його легалізували, то хоч би якась копійка у бюджет капала!!!

Читайте також