"Докі" вже вдома: головного фігуранта спецоперації силовиків на Закарпатті відпустили

7
15

Про це інформує відразу кілька відкритих джерел, так і місцеві жителі села Велика Бийгань, з якими вдалося поспілкуватися нашій редакції.

Так, журналіст Сергій Гальченко у своєму розлогому сюжеті-розслідуванні для «ТСН.Тиждень» інформує, що Аттілу Горвата, як й іншу підозрювану в організації так званого приватного кордону на Закарпатті Еріку Шинкевич, підпустили під домашній арешт ще на вихідних.

Інформацію про те, що контрабандист «Докі» вже вдома підтвердив і Геннадій Москаль, відверто глузуючи з спецоперації силовиків, яка пройшла на Закарпатті минулого тижня та називаючи її «піар-акцією», що перетворила сільського вуйка Горвата на Аль Капоне. Утім, голова ОДА не інформує, чи «Докі» просто відпустили, чи обрали певну міру запобіжного заходу, зокрема домашній арешт, як інформує ТСН.

Водночас, кілька місцевих жителів села Велика Бийгань, де власне мешкає Аттіла Горват, розповіли нашій редакції, що бачили «Докі» вдома вже у понеділок, 20 листопада.

Зауважимо також, що силовики спершу анонсували на п’ятницю, 17 листопада офіційні деталі спецоперації, однак досі їх не оприлюднили.

Дивіться також: Хто такий «Докі» і як він став королем контрабанди на Закарпатті

Наша редакція останні 3 дні намагається сконтактувати з речницею військової прокуратури західного регіону, аби отримати офіційні коментарі щодо підсумків спецоперації силовиків та долі Аттіли Горвата, однак безуспішно.

Коментарі

В
Вв

Правильно каже наша влада ми живемо у казці тому що у нормальній країні це не реально добре тому хто виїхав із цієї казки

Л
Ласло

Берегсас-Унгвар-Львів-Київ, Київ-Львів-Унгвар-Берегсас..Турне для Докі за наші податки.Відвідав Київ на халяву,тепер є що розповісти родині.Цирк на дроті.

П
Правдивий

Окраїна як добре що я тебе покинув. Ура!!!

С
Санчо

Кто слабое звено? Правильно - суд и прокуратура

ПЛ
Просто людина

Найгірше у цьому всьому те, що від простих людей Н_І_Ч_О_Г_О не залежить. Що зробили з Донбасом?! Не дай Боже нам ще одної випаленої землі.

N
next

Кому-то все еще смешно, дебилы? Не догадываетесь ЧТО вас ожидает??

next для просто людина

А что тут комментировать? Сам подумай для чего ПОКАЗАТЕЛЬНО оставляются на свободе люди, причастные к довольно серьезным правонарушениям, после столь громких телесюжетов для простаков? Для чего весь этот постоянный информационный шум о поимке на контрабанде незадачливых дурачков?? И почему всячески раздувается на Закарпатье НАЦИОНАЛЬНЫЙ вопрос с привлечением приезжих галичан-идиотов и прочей ё..нутой шушеры??? Дошло или на пальцах нужно показать?? ))

ПЛ
Просто людина

Да, однако, навіть сміятись не хочеться. Жах... Спецтехніка, закриті масками обличчя, зброя і все заради чого? Це вже навіть не порнографія, це цілковите б...... Цікаво б послухати коментар когось компетентного.

М
Максим

Уахаха... кіно для Європи і людей відзняли, актори вільні) ЛОЛ! Зато скільки бабліща було витрачено на цю показуху? Спецтехніка, особовий склад)))))

N
next

За счет чего жить неиндустриальному находящемуся в технологической жопе, но возле ЕС Закарпатью? Правильно - за счет контрабаса!) Чтобы что-то конкурентное производить, нужны самые передовые средства производства, т.е. оборудование. Но этого НЕТ! Как нет о советских, пусть и устаревших производств. Их попросту тупо порезали на лом, вместо того чтобы заработать на них на новое оборудование. Потому народ будет биться за товар и пути его сбыта. Или гнуть хребет за копейки за бугром. Работы ж НЕТ!!!) А как же быдло будет сбывать свой товар в ЕС, когда на его пути разные "докi" построили барьеры? Верно - платить этим разным "докi" ЗА ВОЗМОЖНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ уже "прихватизированных" ПУТЕЙ СБЫТА или становится дешевой рабочей скотиной у этих самых "докi"! Можно, конечно, используя достижения современного прогресса пох..рить эти преграды. Но для этого нужны: деньги, знания, подготовка и желание! А откуда у быдла все это? Ну, соберет быдло копейку и что потом? Оно же ведь БЫДЛО! Вот так!))

P
PASHA

ДОКІ КРАСЕНЬ

Д(
ДАААААА (((((((

Ганьба-сміх!!!!!

I
Iнсайдер

Ну що я писав?)). Бiльше скажу - наркотикiв про якi клоуни киiвськi доповiдали, не знайшли пiд час обшукiв нi у кого з банди докiя. Лише у нього самого вилучили незарегicтровану зброю. Який дурень займаючись контрабандою наркотикiв зберiгав би iх у себе вдома? Розведуть докiя на бабки за зброю, потягнуть рiк-два справу, щоб затихло все i закриють або дадуть рiк умовно.

1
1243121

Конешно, шо дома, коли сказав шо розкаже кому носив, кілько і куда, то сразу наверху всралися. Нормально ділився із СБУшниками, прокурорськими а Матіосу стало обідно, він його на Вертольоті запросив на переговори і тепер треба суму ділити і на Матіоса. Короче рекламу пацану зробили, всімто того аби шоблу, яка має боротися із контарабандов розогнати....

П
пустили

типирьтреба позерати,вби случайно не "самоубився",

Читайте також