Документи підтвердили, що претендент на голову Хустської РДА скоїв вбивство

12
30

Минулого тижня в електронних ЗМІ з’явилась інформація про те, що голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зробив подання в Київ щодо призначення на посаду голови Хустської РДА Василя Якубця.

Однак ряд депутатів Хустської районної ради написали відкритого листа на ім’я Президента, генерального прокурора та народних депутатів з проханням не допустити призначення на таку відповідальну посаду людину, раніше засуджену за вбивство. В зверненні наводились інформація, що в 1995 р. Якубець скоїв вбивство, переховувався, змінив прізвище на СІМАКОВ і, зрештою, в 1996 р. був засуджений за вбивство.

Історія про спробу призначити такого одіозного чиновника на керівну посаду викликала великий резонанс. Не залишились в стороні і партійні шефи Якубця. Політрада райорганізації Партії Регіонів категорично заперечила інформацію, наведену в матеріалі. Однак нашому виданню вдалось отримати копію вироку суду, який повністю підтверджує: претендент на посаду голови РДА дійсно був у 1996 р. засуджений за вбивство. Більше того, з’явилась інформація про те, що кримінальний шлейф біографії Василя Якубця знайшовся і в Чехії. Найближчим часом редакція опублікує матеріали, які висвітлюють цей період життя чиновника.

Схоже, історія з попередніми поданнями в Київ на осіб з кримінальним минулим, які в Адміністрації Президента завертали назад, нічому не навчила голову ОДА Ледиду. Тому спроба будь-якою ціною проштовхнути Якубця дивує. Не менш дивно виглядає заперечення очевидних для всіх речей, які мають документальне підтвердження. Сам губернатор поки що ніяк не пояснює причини таких дивних кадрових кроків.

Коментарі

З
Земляк

Майже не відвідую цей сайт, бо давно вже не живу у Хусті. Якубця не бачив з 1997 року, з того часу як вчився з ним в лісотехнікумі. Я не прихильник Регіоналів, але ще більше Балоги, бо бачу як вони нищать мою рідну хустщину. Але заради обєктивності хочу сказати, що то вбивство було не з корисливих мотивів, а по необережності (наскільки памятаю вони товаришами розбирали мисливську рушницю. Він випадково нажав на курок не знаючи, що рушниця заряжена. Їм тоді було 15-16років) Наскільки памятаю, ми (студентський колектив) його брали взяли на поруки. Тому думаю що цей скелет із шафи діятали люди, які явно не хочуть щоб якубець став головою контрольованого ними району.

Ч
читач

Молодці, "Мукачево.нет"!!! Так тримати!

Ц
цікаво

Тут пишуть закиди на рахунок сайту Мукачево.нет,що копія рішення суду попала в інтернет.Дуже добре,не усім вдається окрім інформації додати документ на суд читача,який доводить,що така справа мала місце.Справа журналістів-довести громадськості факти і документи.Ось хто з сайтів найпершим опублікує ці моменти - тому і слава.А взагалі сайт Мукачево.нет,здається один із найчитаєміших, популярніших,цікавих інтернет-видань у регіоні разом із Закарпаття.онлайн. Робота журналістів така.Перш за все це професіоналізм,незалежність.Дякуючи журналістам, багато було викрито злочинів,корупційних схем і взагалі зазвичай саме акули пера допомагають пересічним громадянам знайти справедливість та захист.Це факт!

ЛQ
Ло QQrudza-QQ-QQshkovich

Шановний,якщо навіть і кандидат на посаду - він уже є публічна особа і добре, коли навіть і такі сумні факти з життя є надбанням публіки.

П
ПРОРОК

1.ЯКУбець нікудишній керовник 2.Якубець скритий ставленик Балог 3.Якубець БУДЕ головою ХУстької РДА 4.Якубець за 100 днів облажаєся - обсереся і пудставит Балог Причина його призначення - своєчасне злиття ДЕРКАЧА і робота на два фронти ДЕРКАЧ БУДЕ ДЕПУТАТОМ ! почекайте до Ведикодня і згадайте ПРОРОКА - ХРИСТОС ВОСКРЕС!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Читач 2 не правий! оприлюдення та ознайомлення дві великі різниці!

МС
Микола Староста (Жалива)

Хуст, це друга "зона" впливу Балог на Закарпатті після Мукачева. Балоги скупили там фактично всіх політичних лідерів, комусь дали грошей, щоб нічого не робили інші продалися з потрохами. Якубець нікого з них не влаштовує, тому така інформаційна війна проти нього і пішла. Думаю,що вороги Якубця зробили йому хорошу послугу,для губернатора це буде хорошим сигналом, що він прийняв правильне рішення.

Х
Хустянин

Балога замовив вбивствоТокаря(Геші) і був головою адміністраційі президента і це було нормально!!!

Х
Хустянин

цікаво чи пробачить цю статтю Якубець Губалю В.І.Поставте себе на місце Якубця!Таке може статись з кожним з нас....

Ч2
Читач 2

А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а!!! Шановні всі, всі, всі читичі Мукачево нет. Для того, щоб ознайомитись з рішенням суду, вам неохідно УВАГА!: зайти на сайт Єдиного державног реєстру судових рішень. І перестаньте, "умнікі" херню в коментарях писати про кримінальну відповідальність будь яких осіб, щодо оприлюднення "особистих даних". Думайте хоч інколи і головою, а не задницею.(чи ваш IQ тільки до коментарів дотягує ?).

V
vip

У ЯКОМУ Ж ШОКОВОМУ СТАНІ ТРЕБА БУТИ, ШОБ УБИВШИ -- ЗАХОВАТИ ТРУП, СПОКІЙНО ЙТИ ДОДОМУ СПАТИ??? СПРАВЖНІЙ МАЙБУТНІЙ ГОЛОВА РДА ! ЯКИЙ "ПАТРОН" ТАКА Й КОМАНДА ПІДТРИМКИ!!!

М
МММ

Не знаю , як ВИ читачі цього сайту , але в мене виникає думка ,що Якубця нам дійсно треба для Хустського району ,як що він такий популярний став.Я думаю ,що дуже щось бояться ці криси що працюють в РДА та районній раді, май же багато грішків за ними? Я слідкую за сайтом уже давно ,але стільки відгуків давно не читав, резонанс не викликав ні призначення Ледиди (племінника), ні Дуди ,і в загалі по всій області всі що призначенні. Так я розумію , що схема налажена ,але колись її треба ламати.

БХ
бідний Хуст

шановний "сивлюський" та "до бідного хустянина" по адресу IP: 31.43.249.xxx - мої слова щось жалять тебе)на кого робиш???

T
tedy

він ще не посадова особа. ВИ ЧУЛИ ПРО ЗАНОН ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИИХ? ХТОСЬ МОЖЕ ЗАГИМІТИ))))

ДП
до політолога

Жаливо, марш в палату. Пора укольчик приймати.

П
Політолог

Дійсно, як пише Жалива, факт той, що Якубець сяде на хвіст усім хутським балаганам, тому вони запищали. Вася, самий непідходящий кандидат для них.

ДБ
до бідного хустянина

Забий в гуглі ключові слова "мер, зарплата, надбавка..." і інет тобі зразу викине нескінчену кількість зсилок по мерах ригоАНАЛах. БО ЦЕ ЗАКОННО. Бо так роблять всі мери. Інакше в них зарплата менше київського двірника. А такі членососи ригоАНАЛів, як ти, просто займаються політичними спекуляціями, і просто гадять на Балог та їх команду.

Л
Липшанин

Шкода,що Вася не пруйшов кой го ся так балоговці боят!!!

Х
Хустянин

Цікаво чому це мукачовський сайт так ся цікавит Хустом.Чому не друкує статтю про згвалтування Губальом дівчини у Воловці?

Л
Липчанин

Якубець не судимий,його апеляційний суд оправдав.Але чомусь це рішення не виклали на сайт!!!А нещасний випадок може статися з кожним із нас!!!!

БХ
бідний Хуст

Сьогодні, відбулася сесія міської ради закарпатського міста Хуст, у якій прийняли участь 31 депутата міської ради вирішила: Установити надбавку за високі досягнення праці або за виконання особливо важливої роботи в межах фонду оплати праці: - міському голові, секретарю ради, першому заступнику та заступникам у розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років. - здійснювати щомісячне преміювання, голови ради у розмірі 90% окладу, а всім заступникам 80% від посадового окладу. - дозволити виплати матеріальної допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу. - дозволити преміювання міського голови та працівників міської ради за рік та святкових дат у розмірі середньомісячної палати. Та ще такого класти на голову РДА, чи його дружків??!!

С
сивлюський

Факт, шо Жалива під..рас. Факт, шо Жалива шизофренік. Факт, шо Жалива ченосос партії риговонялів. Факт, шо Староста-Жалива тупий гі папуча. Факт, шо Староста-Жалива май великий брехач, яких видів світ. Факт, шо Староста-Жалива випердиш телячий. Факт, шо Староста-Жалива..........

МС
Микола Староста (Жалива)

Факт той, що депутати від Партії регіонів не писали звернення. Факт той, що Якубець не є членом Партії регіонів(Пора). Факт той, що трагедія сталася по необережності та фатальному збігу обставин. Факт той, що хтось опублікувавши цей документ порушив закон. Факт той, що той документ отримано незаконно. Факт той, що хтось дуже боїться призначення Якубця головою РДА. Не дивлячись на те, що Якубець співбесіди не пройшов.

ХФ
хустянин фері

Ніяк Балога із Кащуком не заспокояться. Читаючи коментарі не можу не згадати ще одного фігуранта недавніх подій. У інтернеті на сайті ПРАВОВА ЕЛІТА України є фото ДАНЮКА та інформація про нього. Кому цікаво-почитайте. Виховав аж пять чи шість вихованців. Один із них падеся Савицький. От і думайте хто ще міг видати копію вироку із суду(бо щось не віриться що із якогось другого місця вона попала в інтернет). Савицький був однокурсником Павла Балоги і Санчо Пансо у ДАНЮКА... Тоже мені "Їхня честь". Як почитати інтернет то на Закарпатті у Феміди є дві проблеми-судді Савицький та Леміш (частіше за всіх про них є повідомлення про дисциплінарну відповідальність на офіційному сайті ВККСУ). І все лише догани... Майже фест "мастять" а люди страдають, бо гроші за "недоторканість" треба потім відбивати...

Й
йовжі

Інформація для роздумів... Вирок 1996 року. Головуючий-Данюк (цімбор Кащука !!!) За усіма правилами чоловік уже щитаєся НЕ СУДИМИМ!(маю ввиду того, на кого вирок) А типир самоє головноє-ко видав із суда копію приговора? Такі копії мали бути у засуженого, у прокуратурі і в суді у архіві. Часто можна видіти коло суда Данюка, тот ся ніяк не успокойит, што уже не "папа", боже хрань уповісти што ун уже не робит. Де там-іще все штось "рішає"... Добре би правоохоронцям установити, яким макаром і звідки появилася в інтернеті копія приговора 17 годичної давності. Мало віриться, што із прокуратури. Виходить што із суда... Треба би перевірити

ВЯ
від якубця

Бачимо як губаль з кащуком бояться приходу головою рда не їх людини. Кащук разом з Данюком колишнім головою Хустського суду взяли кримінальну справу з архіву та зняли копію та відправили в інтернет . Хто понесе відповідальність за такі дії най перевірить міліція і допитають як могла кримінальна справа попасти з архіву до мукачева.

~~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

но, та што типирькы упувіш Мікуло Старосто (Жалива)? Ґыґнули тя у кутинь?

Ч
читач

Скоро чекайте на чергову амністію в країні.Кадри у ПР скінчилися, тому терміново будуть звільнятися братки і будуть їх працевлаштовувати на ключові державні посади.Італійська коза-ностра відпочиває...Але ж це страх, хто країною керує...Це не до сміху...

ЛП
Лабич Перечин

Якби ще була розміщена ксерокопія купленолго на Хрещатику диплому ще одного кандидата на голову РДА в Перечині пана Грицика, Перечинцям би було дуже цікаво.

С
Социо

А по судимості Віктора Погорелова нема копії вироку, випадково? Країна повинна знати своїх героїв в обличчя.

Читайте також