Долар на чорному ринку Закарпаття подекуди сягнув позначки 40 грн

13
38

І це виглядає як відверта спекуляція.

Як дослідив Мукачево.Net котирування у валютників Ужгорода, Мукачева та Хуста, на чорному ринку долар можна придбати від 35 гривень і вище. Це вже як домовитесь і як пощастить, адже сьогодні долар майже ніхто не продає. Здати долар можна від 34 гривень і нижче.

Придбати долар в банках у вівторок - нереально, хоча у понеділок, 23 лютого окремі банки продавали лімітовані суми (еквівалент 3000 грн.) по ціні 29,5 грн за долар.

Щодо євро, то адекватний курс на чорному ринку Закарпаття - 39 гривень купити, і за 37 гривень здати.

Мукачево.Net

Коментарі

Д
Димирис

Ну шо, закарпаци, поскакали на майдане, пора теперь урожайчик то собирать

В
Восток

Для 111 - если не было альтернативы-зачем было менять? пусть бы досидел свой срок янек,так хоть войны бы не было,и Крым и Донбасс были бы на месте.А то,что для америки мы все-и русские,и украинцы только мешаем,вы правы-вот и стравливают нас лбами.А думать-то когда начнем?

ЗК
Злобнi Кацапъ

Цэ пэрэмога или зрада?

Н
Ништяк

ватники опять виноваты?

А
американка

К 111Ваш коментарий по поводу столкновения лбами единственный правильно оценивающий ситуацию и дающий прогноз по поводу оружия и времени.Респект Вам!!!

1
111

Нас, дурнів, стикнули чолами олігархи, які на війні заробляють мілліарди. Ми мусимо знайти в собі мужність припинити цю братовбивчу війну. Бо "сильні світу цього" ніколи її не зупинять, а, навпаки, всяко будуть сприяти такому прибутковому бізнесу.І це треба робити негайно! Бо коли почнуть завозити нам супер-пупер-мега сучасну зброю - буде пізно. І не буде різниці між сходом і заходом, росіянином, українцем чи поляком.

1
111

Майдан тут не до чого. А от влада й справді хр-ова!Просто не було альтернативи. У принципі і немає зараз. Кого-кого, а Сеню з тою алкашкою Гонтарєвою, точно треба міняти. Це мусить зробити президент, бо всім нам буде хана. Але таке враження, що Петро Олексійович відключив всі свої сенсорні системи і оглух, і осліп, і,взагалі, помішався.

В
Восток

Европа оказалась Африкой yurasumy 24 февраля, 20:08 И то вероятно очень скоро будет для Украины ... мечтой. Уровень жизни стремительно падает. О Европе уже можно забыть (как минимум всем нынеживущим украинцам). А вот об Африке самое время поговорить: Размер минимальной заработной платы на Украине установил антирекорд. После очередного падения курса национальной валюты минимальная оплата труда опустилась до 43 долларов, что на четыре доллара ниже, чем в Замбии, Бангладеш и Гане. Минимальная оплата труда на Украине после очередного падения курса гривны достигла 43 долларов, что на четыре доллара ниже, чем в Замбии, Гане и Бангладеш. Об этом сообщил ТАСС со ссылкой на украинские СМИ. По данным агентства УНИАН, еще богаче живут в Лесото, Гамбии и Чаде, где минимальная зарплата достигает 51 доллара. Кстати это все верно, если считать по официальному курсу 28,3. Если по реальному.... а какой сечас реальный? Он каждый день растет на 7-8%. Барыги пользуясь паникой ставят и 36 и даже 40.

В
Восток

А ведь Донбасс предупреждал вас,что к власти приходит хунта. Теперь вы,скачущие на майданах,разодрали страну собственными руками-радуйтесь.

В
Восток

скажите спасибо своему майдану за все то,что происходит сейчас в стране

1
111

З якого дива будемо міліонерами? Що, хоть на копійку підняли зарплату? Жебраками будемо, це точно!

1
111

З якого дива будемо міліонерами? Що, хоть на копійку підняли зарплату? Жебраками будемо, це точно!

Г
галичанин!

зришь в корень!скоро будам миллионерами....

О
Олег

Щось геть зникли усіляки БАЧІ та Толяни...по схронах сховалися чи що?

Д
Дожилисьме

Пора уродiв жирних киiвських на рiмiнi рiзати. Де отi майдауни хибашнi,што було iм всьо погано 2 роки тому назад? Насрали i пропали, чорти би iх забрали.

М
мукачівець

ЦЕ ДЕФОЛТ!!!! Спалити всю хрівню і ввести ЄВРО - це єдиний вихід! Коротше - нам ПІЗДЕЦЬ!!!

Д
ДЕФОЛТ!

НО ТУЙ ГО МАЄМЕ.... З СЯКИМИ ТЕМПАМИ НА ПЕРШОЄ КВІТНЯ БУДЕ 100/1$ дальше вже всьо....

1
111

Но та шо всі возмущаєтеся і сидите на задници. Піднімайте свій зад і кажіть, що ви недовольні владою. А то, прилиплисьте до дивана і хамите один одному. А толку? Думаєте хтось із верхів читає наші коментарі? Ага, розбіглися. На нас наплювали з великої висоти. А ми нич не кажеме, та вони і дальше будуть плювати доки ми з вами не захлицнемеся...

К
курс

Честно, відчуваю себе "неповноцінним".. знайомі приїхали на два тижні з заробітку. Кажуть заробили мало, привезли чистими 900 євро кожен за два місяці.. Дуже раді цьому курсу.

Г
Галичанин

Друзі це ж чудова новина! Раніше при тирану янукевичу за сто долярів давали всього навсього 820 гр! А тепер витянув соточку зелених, розміняв і маєш 4000 гр!!!! Скільки всякої смакоти можна придбати!!!!! Правда друзі ? Головне майдан переміг і януковича прогнали!!!! Слава нам всім ! Ми повірили Порошенку і Яценюку!!! Ми розумна і мудра нація! Головне нас не обманули!!!! І ми себе не відчуваємо обманутими! Бо якщо б ми були обмануті, то виходили б на майдан! А нас все влаштовує і ми сидимо дома! Слава Україні!!!

П
полі

побачите завтра буде 40 а там недалеко і до 50 ) а кось казав кредити будуть переводити у гривню і по нормально курсу

П
Простак

Ось тепер нарешті Україна єдина. Недоумки скандували: "Хто не скаче - той москаль!". Тепер майже все населення починає скакати. Слава Україні! А нам - ЗЛИДНІ !

D
D

А пана цього звати Бал.......Ублюдок завидовський адмін удаляй

7
77

но типирька за 3 долари будеме пахати на панів...

М
Майдан

Слава Україні !ЦЕ перемога!!!!!!

Е
Еколог

зато бухати тепер дешево пляшка горылки коштуэ 1 $ , де ще за один бакс мош ыз кумом побухати на кухны вечерком

С
Сергей

Зашибись скоро у на можно проститутку за 1 доллар снять

Д
дедушка

Все на зароботки вперед работать и получать нормальную зарплату.

ФД
Фишер для тебе

я то точно не сепар, просто нас на коліна поклали. Мої родичи на фронті були, живі Богу дякувати прийдуть . А про Індію пишу, бо там не така остала країна як всі чомусь думають

Т
Транш

А на Зеленому по 57

MF
Maestro Fisher

Уася, ти тупой? Іди, на@yй в Індію, вирощуй какоси і крумплі, сєпаратіст-задрот штопаний.

АЩ
а що Індія

Там на більшості територіі можна цілий рік в шортах ходити та шльопках. За опалення платити не треба та теплий одяг не треба, кокоси ростуть скрізь, там все росте.. Плюс до того ліки у них копійки коштують.. так що там краще...Може до Індії втікати час ?

АШ
А шо таке котування?

Нехай редакція пояснить. Вони ж там грамотні економісти і філологи та ще й журналісти!!!

В
вася

ви зажиріли! кабмін має ввести податок на овощі, фрукти, які висадив народ для себе весною на ділянці! всі мають бути рівно одинаково жити по новому, і ті хто живе на балконі, і ті хто має керт!

М
Ммда

Скоро будеме жити як у Індії. Но у нас лиш дві касти будуть. У кого зарплата 20$ на місяць і нардепи.

Н
Неймар

Нич не пишіть проти влади!!!бо розцінять як сепаратизм та ще посадять!)))

В
вася

слава україні! пенсія тепер 30 баксів, демократично, чесно заслужив народ. хочу подякувати життя по новому!

$
$$

А мукачеву все равно граница 20 км будем там зарабатывать а как по другому сейчас зарабатывать в украине и мукачеве я не знаю граница нас спасет.

Читайте також