Долар на Закарпатті перетнув психологічну позначку 27 гривень (ФОТО)

11
9

Стрімкий ріст курсу американської валюти в обмінниках постерігається останні 2 тижні, але до сьогодні курс коливався до позначки 27 гривень.

Утім 1 серпня в обмінниках Закарпаття долар продають уже по 27-27,05 гривень за долар. Аналогічна тенденція і в інших регіонах.

У численних фінансових оглядах вже описано, чому долар почав зростати у нетиповий для України період, адже влітку зазвичай курс завмирає або навпаки гривня укріпляється. Аналітики сходяться на думці, що це зростання пов’язане з виплатами іноземним гравцям за державними облігаціями, що відбулося наприкінці липня.

Коментарі

КЙ
Ко йсе?!

ДолЛар! Имбецилы))...

Б
Балого

Визи нас на майдан суко плешива

Д0
до 08 34

по твоїй логіці туй всі майдануті хахаха

Д
дурачек

пацанчику удави себе майданутий ти, те шо мені не нравиться яник і ко не робить мене майданутим, а за погрозу можиш зловити срок лоху такшо диви шо пишеш йолопе

ДБ
до барана 23 22

як тебе найти,я тебе удавлю,скоте майданутий..голими руками тя задушу.

B
betonus

Це ще нічого, побачите який курс валюти буде, коли президентські вибори почнуться.

І
Ід10ти

яник ворував бабки і регулював курс завдяки траті золотовалютних запасів а ті ко думає шо курс після яника би не поднявся ід10*и , да киби яник остався курс ще мало би ся держав а пак .... пів країни було би уже поділено.. порох не лутче но не думайте шо прошла власть була чимось лутче бо про**бувати начали вже з 92 року країну коли курс був 1 до 2 і так проєбали країну дауни зверху

М
мукачівець

горницьоголові дауни,ау,ви де ся попрятали))хуже не буде,но нє))?всі на мундан))

НВ
но всьо

психологічну, тепер ся люди будуть митати із окон

Читайте також