Долар на Закарпатті вже перетнув психологічну позначку 28 гривень

4
14

Продаж американської валюти в п’ятницю, 17 серпня, досяг нової вершини – понад 28 гривень за долар.

Це на 5-10 копійок більше, ніж вчора. Сьогодні придбати долар у обмінниках Ужгорода, Мукачева, Берегова та Хуста можна за 28-28,07 гривень за долар.

Здати – за 27,6 – 27,7 гривень за долар.

Аналогічні діапазони обміну по всій Україні.

Таким чином, менш ніж за місяць курс долара підскочив більш як на 1 гривню.

Спочатку це подорожчання експерти пояснювали виплатами у валюті за урядовими облігаціями, а тепер переважно сезонним подорожчанням.

Коментарі

БО
Болвану от пропаганди

Набери в Гугл "Курс доллара в держбюджеті на 2018 рік" . Увидиш 29,3 грн./дол. США. В часи Інтернету тупий пропагандистський гон не проходить.

2
27,2

на поточний рік курс 27,2 балвани

БЮ
близькі юди

ми йдеме до Вас...

ПД
пітьо до нижнього звіря

Єден болван тя справив а другий укотив

ЧЗ
Число звіря

До 19:17. Двозначно,але таке враження,судячи з кінцівки Вашого коменту,що Україна вже 27 років в дефолтному стані. Пітьо,19.03. тампони бандитські, тут розмова інтелектуальна, а вас,якого лішого сюди занесло?Болвани недоправлені.

П
пітьо

полегшало тобі,гною завидувський?

ДП
Дефололт погано для всіх

Аргентина за останні 100 років здається до 10 раз оголошувала дефолт. І нічого - народ живе набагато краще, ніж в Україні. Можете самі порівняти в Гуглі показники рівня життя в Аргегтині та Україні (ВВП на душу населення, наприклад, та інші). Але дефолт країни - це дуже погано для всіх громадян: обмеження виплат держбюджету, зарплат, пенсій, соц. Виплат, банківські обмеження щодо зняття депозитів і т.п. "ужастики". Тому, звичайно, не приведи Господи доведення ситуації до дефолту .

Д"
До "Число звіря"

У Чікоші ізясь капуру заболи заперти?

ЧЗ
Число звіря

До “приблизно так”.Все правду Ви написали,але чому ж тоді трясе і інші валюти?З нами зрозуміло,нас міжнародна валютна мафія(МВФ)окупувала і ми куплені в роздріб і опт. А яке життя чекає маленьких українців(так нас назвала одна мерзота)після того дефолту!?Цікаво почути вашу думку?

ПТ
приблизно так

У держбюджеті на 2018 рік закладений курс 29,3 грн/дол.США. З 6 по 19 вересня Місія МВФ відвідає Київ. Якщо Україні вдастся домовитися про виділення кредитного траншу до кінця вересня 2018 року (МВФ виділяє транші країнам не пізніше, ніж за півроку до виборів), то все буде ОК: курс гривні до кінця року не повинен бути більше, ніж 30 грн/дол.США. Якщо не домовляться з МВФ - то може бути все, що завгодно, аж до дефолту держави по своїх зобов'язаннях перед кредиторами, як в Аргентині, чи Пуерто-Ріко. Але і при дефолті життя не закінчується...

ЧЗ
Число звіря

“Ніхто не зможе ні купувати,ні продавати,якщо не буде помічений числом звіря”,-якась аналогія прослідковується!

СП
США печатає доллар

Штати рулять...Наслідки того, што Федеральна Резервна Система США підняла облікову ставку $. До доллара США просіли всі національні валюти: євро, британський фунт, українська гривня, російський рубль... Турецька ліра вообще в ж...пі. P.S. Україні треба, як в Еквадорі, ввести американський доллар, як національну валюту.

Б
Букі

У Мукачеві люди ся начали митати з вікон

В
Ваня

психологічна позначка 50

Читайте також