Долар на Закарпатті вже впритул наблизився до 28 гривень (ФОТО)

5
12

Після певної стабілізації курс американської валюти в області, як і загалом в Україні продовжив зростати.

Минулого тижня курс долара дещо стабілізувався на позначках 27,2-27,3 (купівля) та 27,4-27,5 (продаж). Хоча до цього активно зростав протягом 2-х тижнів, подорожчавши у підсумку на 1 гривню.

Всередині цього тижня курс долара знову почав стрімко зростати, і наразі вже впритул наблизився до нової психологічної позначки 28 гривень:

курс купівлі американської валюти на Закарпатті коливається в діапазоні 27,4-27,5, а продаж – 27,7-27,9 гривень за долар.

Коментарі

ДН
до нижнього

До доллара США просіли всі нац. валюти: якась - в більшій степені, якась - в меншій. Путін і РФ туй не при ділах, бо російський рубль упав до доллара США ще більше, чим українська гривня.

ДН
до нижнього

до чого тут Росія? чи то Путін так долар підкрутив, що гривня впала?

Р2
Рассея 24

Російський рубль дуже "сильна" валюта.

Б
Балогови

Визи нас скакати на майдан ти босоркуне сатано

Д
Долар

Наша гривня ще добре тримається. Чому не пишете, що долар до євро 5 місяців тому був 1,25, а зараз 1,13, до англицького фунта 1,45, а зараз 1,27. Зелений міцніє повсюди. А гривня "упала" на Закарпатті з 25-26 до 28 - то уже велика біда. Не завжди наша валюта, наше правітєльство чи наш нацбанк винен, що долар виріс.

М
Мішко

Не переживай ти так за нас , бо похворієшся , не дай то Боже, за себе переживай ,за себе..

К
Кацман

Миша,Мишенька,Мойша...ты-же наш человек,ну зачем ты нас виниш?!Мы не в курсах,о Ваших курсах))нам даже противно смотреть,на ту бумажку...Мишка переходите на эвро...Вам его помогут удержать другиэ страны,раз Вы сами не в состоянии,свою кошерную валюту тащить)))Кстати будь добр поменяй мне сто доларов,по твоему курсу))Я в твою честь тогда,мороженку скушаю)) А шо дальше?!дальше Мишка,бензин,газ,продукты,пойдут вверх,и Ваши,толстожопые перекупщицы,на рынках,здерут с Вас в тридорога,за жрачку.Ой вей...роди меня мама обратно,с Вашими курсами,нашли чем хвастатся))Выходить,закупить гривну,будет дешевле чем камаз,дерева для камина...вот Вам и альтернативный источник тепла.Пользуйтесь совет безплатный...))Оставте Ваши курсы,ходите на англиский...

М
Мішко

Та най уже буде хоть по 100000 , зає ..ли йо...ні жидовські морди і шо??? Шо дальше????

ДН
До нижнього 18:03

Та виражайся дятле,конкретно і розумніше.Бо вже на той львіве у люди алергія!Розумієме ми прекрасно ош і на Закарпатті і по всюй Україні життя,што ни динь,то все “ліпше”.

ДН
до нижнього

шось розумний . мавім наувазі ощ пишуть на закарпатті а инде ош тіпа інакший курс чи шо. прото бимбове йшла бисідп

ДР
До розумакаша

Кіби в твому львіві хоть 1000 би був.

Р
розумакуші

а у львові шо 30 водь 25

Читайте також