Донбас покидає частина кадрових офіцерів російської армії

6
7

Про це заявляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук 22 вересня у Facebook.

"Наказ Генштабу ЗС РФ на виведення до РФ із Донбасу деяких підрозділів регулярних російських військ і окремих найбільш боєздатних формувань російських найманців для наступного перекидання в Сирію став причиною для паніки в "ДНР" і "ЛНР", - пише Тимчук.

Між тим, за даними ІС, частина офіцерів РФ повертається з України до Росії.

"У багатьох бандформуваннях та "органах управління" 1-го й 2-го "армійських корпусів" ("ДНР" і "ЛНР") спостерігається виїзд російських "радників" із числа кадрових офіцерів ЗС РФ на територію Росії", - пише Тимчук.

"На даний момент немає інформації про те, чи йдеться про ротацію, чи ГШ ЗС РФ справді скорочує формат військової "допомоги" місцевим бойовикам", - зазначає він.

Коментарі

З
Закарпатец

Смеялся сегодня от души: ну точно бандеровцы тупые идиоты, сами себя разоблачили перед всем миром. ВНИМАНИЕ!!! Два года бандерлоги тявкают по всему миру, что Россия напала на бедную Украину и тут вдруг такой конфуз - когда Совет Федераций России утвердил запрос Путина на использование вооруженных сил за рубежом Порошенко сразу запросил у Путина гарантии на неиспользование вооруженных сил РФ на Украине!? Упс! Так если армия России есть на Украины зачем просить гарантии на неиспользование и ввод армии России, а если ее там нет, то зачем раньше говорили , что она на Украине?

З
Закарпатец

https://www.facebook.com/OlegGavrilukOfficial Поэт Гаврилюк Я Вам не верил изначально: От Вашей лжи в душе озноб. Вы на Майдане не случайно Обмолвились про пулю в лоб... Неужто Вам она не снится? Очередной премьер — злодей... По чести было б застрелиться! Смотря на пенсии людей

Г
Гараж

Заводи вивезли,розруха, набито народу куча...мож кращих вивести. Остальні добьють дороги та хати понищать. така допомога Донбассу.Жив Донбасс класно ,а жити буде ще краше , поки все не знищать.

СВ
С Востока

Ну блин.......... Опять очередная брехня. Ну сколько же можно???????????

И
из

котрого часу чмошний тимчук став получати накази генштаба ЗС Росийи?Укурився конопльов тай гонить галичаносрач сивойи кобили.

А
Азариэль

Очередная брехня :))

1
18:42

Донбас покидає частина кадрових охфіціров КАЦАПСЬКОЇ армії . Колись росіяни гордились своєю армією , яка воювала відкрито не прячучись за дітей і мирний народ . І офіцери російські колись знали , що таке честь військового .

Читайте також