Донецькі сепаратисти захопили шість українських БМД - Міноборони

18
4

Однак, раніше, Міноборони спростовувало факт захоплення бронетехніки сепаратистами, а нардеп Сергій Соболєв заявляв, що підняття на БМД російських прапорів було партизанським трюком.

"16 квітня до міста Краматорськ у Донецькій області увійшли шість одиниць бронетехніки збройних сил (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції", - заявили у Мінобороні.

"В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона направилась у бік Слов’янська. Станом на 15.00 16 квітня бронетехніка розташовується неподалік від однієї з адмінбудівель у центрі Слов’янська", - заявили у відомстві.

Видання УП інформує, що біля БМД перебувають озброєні особи у військових одностроях, "які не мають відношення до збройних сил України".

Коментарі

ЛК
Люстраційний комітет

УВАГА!!!! Працівникам ДАІ керівники довели нові такси, зарас щоб залишитися на посаді потрібно терміново давати начальникам даі районів по 500 доларів, які передають на УДАІ області. Виходячи із вказаного, якщо працівник даі готовий працювати тільки на зарплату то його керівники змушують вимагати ХАБАРІ для їх задоволення.

В
вуйко

проплаченому кацапстансько-ПАрашно-гітлеро-путлеровському жовчу, що підписався закарпатець хочу повідомити, що весь світ не сміється, а готовить третій етап санкцій проти ПАраші(кацапстану) ще одна смішна новина - південний потік накрився мідним тазом Слава Україні, смерть путлерівськім окупантам!

З
Закарпатец

НУ ЧТО ВСЕ УБЕДИЛИСЬ -----> ХУНТЕ ПРИШЕЛ ПИПЕЦ ВРЕМЯ ПОШЛО НА ДНИ И ЧАСЫ ВЕСЬ МИР УГОРАЕТ ОТ СМЕХА --- ЕСЛИ ЭТО ВОЕННАЯ ОПЕРАЦИЯ И ТУРЧИНОВ КОМАНДУЮЩИЙ ОПЕРАЦИЕЙ ТО НЕЯСНО ЧТО ТАКОЕ УКРАИНА ВООБЩЕ ЕСЛИ ПОМНИТЕ Я ПРЕДУПРЕЖДАЛ НАРОД РАЗБЕРЕТСЯ

Я
я

Киевские петушки сообщают, что это такой хитрый план по партизанскому проникновению в стан "оккупанта" :)

Читайте також