Доній: Опозиція повинна стати на захист Балоги і Домбровського

8
10

Народний депутат заявляє про загрозу шантажу інших депутатів. Про це він написав у своєму Facebook.

"Те, що Вищий адмінсуд "забрав" (у відверто незаконний спосіб)депутатство у Павла Балоги та Олександра Домбровського - це не просто чергове свавілля з боку влади. Це відповідь на тиск опозиційних сил щодо персонального голосування кнопкодавів-регіоналів. В такий спосіб влада показує,що вона позбавлятиме депутатства на свій розсуд,без жодних законних підстав, і в такий спосіб зменшуватиме чисельність опозиційних сил", - зазначив Доній.

"Як перших жертв спеціально обрали Балогу і Домбровського, як людей з неоднозначною репутацією, і які не входять до опозиційних фракцій, а значить, не можуть сподіватися на гарантовану підтримку трійки парламентських опозиційних сил. Хто б як не ставився персонально до Балоги і Домбровського, повинен зрозуміти-зараз потрібно встати не просто на їхній захист, а на захист парламентаризму, який розтоптує Партія Регіонів.Бо вчора не визнали повноваження 5 справжніх переможців(зокрема Mikola Bulatetsky), сьогодні забирають повноваження Балоги і Домбровського, а завтра намагатимуться шантажувати решту, а значить нанесуть удар по всіх опозицйних силах", - закликав політик колег.

Коментарі

Г
гуцулу.

скотинка ти куплена балогівська.

П
патріот

От ви пишите про донецьких що захоплюють землі, а що ліпше буде як прийдуть львівські та івано-франківські???? Хіба в Закарпатті немає своїх людей? Даже в тій "Свободі"??? Нам треба нових людей, а не тих які уже побували у різних партіях, по декілька скликань були депутатами, для чого ви їх вибираєте??? Я особисто закликаю всіх знайомих, родичів голосувати тільки не за бувших при владі, хай людина не має 3-4 вищих освіт (куплених) але буде розумна, людяна і робити та творити для людей, а такі люди є, але на жаль тяжко пробитися їм до влади, бояться їх ....

Ж
Женя

Если никто не знает ,в Иршавском районе в селах Ч,Поток,Смологовица и другие состоялось совещание /в феврале 13 года/, о защите земли ,в том числе около 4 тыс го леса,450 г земли которые власти района и области ПР договорились передать в аренду на 49 лет вдумайтесь ДОНЕЦКИМ и на это собрание,на встречу с людьми никто из руководства края и области не пришел только районное СВОБОДЫ,Скоро второе межигорье будет,Где защитники ПР?

.
...

Що стосується Павла Балоги та його мандата, то у Хустському районі всім дуже добре відомо, як він ледь не особисто в ніч перед виборами роздавав по 1000 гривень за голос. Такого навіть Ковач в Ужгороді не робив))) Плюс, Деркач дуже загальмував і його людей у комісіях так само перекупили. То ви вважаєте це чесною перемогою? Регіоналів не захищаю, однак те, що виробляли Балоги на 71-му окрузі перед останніми виборами, ні в які ворота вже не лізе...

ДЛ
До Лемака

А ви вважаєте, що багатонаціональному Закарпаттю ідіоти зі Свободи принесуть щось хороше??? Ви вслухайтеся у їхні заяви!!! Тут же Гітлер просто відпочиває! Закарпаття завжди славилося своєю толерантністю та взаємоповагою в плані національностей. У цьому - секрет спокійного життя у нащому краї. Ви впевнені, що дибіли-свободцівці збережуть тут спокій?

Я
ЯРОСЛАВ

Вас женуть на бойню як скот а ви співаєте дефирамби баньдюковичам.Вчора лишили депутатських повноважень а завтра будуть відправля ти вас на рогани. Схаменіться,пора брати сокири і вила в руки!!!!

Л
Лемак

Дуже нешановний ПАТРИОТ ви глубоко помиляетесь на рахунок Свободи-краще за них чим РП,якщо подивитись за них у Закарпатт1 н1хто неголосовав,люди до цього часу неможуть порозум!ти як стали так1 показники,а стали лише фальсиф1кац1ею виборч1 ком1с11,так1 як у ХУСТ1-1з сво1х родич1в 1 друг1??????????????????

П
патріот

Опозиція і тепер не може оприділитися між собою, ділять кому шо перепаде, уже знимаються з кандидатів, тепер вибрали свободівця Куцина, чи вони спеціально так роблять аби опозиція програла, вони знають як закарпатці люблять свободівців, це для нього повний провал... люди ліпше проголосують за ПР чим за Свободу. Дебіли в ВО "Батьківщині", хоча у них були в запасі добрі і надійні люди, але їх не видвинули.

Г
Гуцул

Шось розвонялися Регі Аннальні сраколизи тут на сайтові

НВ
не ваша справа.

Доній сидів би ти собі у Коломиі. Не треба тут дзявкати.

Читайте також