Донька-модель губернатора Матвійчука влаштувала ДТП у центрі Ужгорода

23
8

ДТП начебто сталося у п'ятницю ввечері на вулиці Корятовича, де Аліса Матвійчук в'їхала в авто посадовця Закарпатської ОДА.

За неофіційною інформацією, донька губернатора Одещини Едуарда Матвійчука взяла у мами Лексус та каталася містом разом з подругою. На вулиці Корятовича поблизу книгарні "Кобзар" вони протаранили автомобіль (начебто Шкоду) високопоставленого чиновника Закарпатської ОДА.

На місце подій відразу прибули рідні Аліси Матвійчук, які й загагодили конфлікт прямо на місці. Відтак, у ДАІ даний факт ДТП не зафіксований.

Між тим, цікавий інший момент, що видання, близькі до місцевих регіоналів та безпосередньо губернатора Закарпаття Олександра Ледиди спершу синхронно розмістили інформацію про ДТП, а тоді синхронно видалили її з сайтів.

Зауважимо, що Аліса Матвійчук працює моделлю в Європі та брала участь в модних показах Prada, Miu Miu, Calvin Klein, Oscar de la Renta.

Коментарі

Р
Рома

Мукачево нет рулить вже на Українській правді засвітилось!!!

И
иван

чего ей в Европе и не кататься раз там работает,там бы за аварию не смотрели что модель или дочь какого то хера бюрократического,а наказали бы как положено

Л
Леся

А кому цікаве це "чмо" щоб за неї писав такий поважний сайт разом із своїми дебільними родичами.Добре би було щоб її мамаша ,яка так тяжко заробила на Лексус прочитала відгуки про своє чадо.

І
Іван

Татусь відкупить цю повію.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

НЕ БІДА ПАПА НА НОВИЙ ЛЕКСУС НАКРАДЕ

Р
Роджер

це Кукурудза тому, що багатим бути не лише добре, а й най знають, що до них прикута увага суспільства. Тим паче до різних мажорів. Ти мабуть теж мажор, якщо таке пишеш))

Й
йовжі

та розойшлися люди з миром Кулько мож на тому піяритись Здойміть інформацію й Вы

К
Кукуруза

Тоже мені подія.Ви богатим готові *** вилизати.Кашлянула-вже в інтернеті написано.

Читайте також