Донька вбитого столичним мажором закарпатця розповіла, як усе сталося (ВІДЕО)

12
16

Відеозапис звернення жінки оприлюднив місцевий активіст та юрист Роман Келемен, який першим і повідомив про зухвале вбивство.

Див. новину: У курорті Шаян п'яний киянин під час відпочинку забив охоронця закладу до смерті

Коментарі

ЗТ
Знаю точно

Співчуваю доньці. Але справедливого покарання не буде. Не з нашими судами. Якщо у злочинця є гроші, він може робити що завгодно.

Б
Берегово

Дуже правильно ставите претензії до мера.Бо нам жителям міста від туристів одні проблеми.Вони поводяться дуже нахально і впевнено.Місто цими туристами аж кишить.Значить має хтось і слідкувати за правопоряжком.Вигода від них всім структурам.Одна Чуха з спортбази скільки краде тільки за один день.Вся виручка від відпочивальників йде їй і кришувальникам в карман.І про це всі знають.Виходить ,що вигода від туристів-тільки мафії!!!

У
Українець

Допоки закарпатці терпітимуть таке на своїй землі?...

ДЛ
до лоста

ты, пидор!!!у людей горе..а вы твари бандерлоговские и тут " кацапов" втюхиваете...ебло уже свое прикрой верховинское.

МА
мукачево агов!!!

де суть славні опришки,кореша Геші од котрих ся трясли Кіеви, Праги, Будапешти, невірю ош із чмошними отдихающими не мож навести порядок,робіт патрулі, кого влапили пяного, гроші забирати(аби не пропив) і отпрвляти дому.

Я
яяя

ДО ПИСЕЦ:думаю,шо ти прав...я там отдихав и знаю,шо люди роблять за хавло и пару копийок на куриво,хотя оформлени робочими....а их зарплати кось соби тиче у жеб..

П
пісец

діло в тому, що обслуговуючий персонал, у санаторіях, то раби(бо нема роботи) стоїт отдихающему-бухающему, пожалітися, як обслугу уволять,і так як він мусор прибирав, значит був сторож-дворник,безправний, там треба хазяїна іпати,що так запужав народ, і превратив у скоту.Така фуїта в любому санаторії, і готелі,а молодіх дівок просто пользуют, (безплатно) лиш би не уволили.

Я
яяя

то Путин виноватий...вин його туда загнав и гроши дав...а на самому дили-шкода чоловика...и шкода,шо тот убийця так и не буде наказаний,бо у Закарпаттю и Украини полнейший бардак,якого не було з покон викив...всьо купуеся,продаеся,а убивавуть не звидаючи фамилии...и сього хотили сами Украинци-вот в чому бида!!!

В
віталька

А якого хрена цього "столичного мажора" знайомі/колеги/родичі убитого не лінчували там же ? Нахрена жалітися і обговорювати теперішню злодійську владу, і не допомогти родичу, якого вбивають у тебе на очах ? Якщо не доходить до гражданських, що ВЛАДИ, як такої в Україні немає, то чого жаліються і записуються такі звернення ? 1000000% що мажора відмажуть, причому зроблять так, що ваш батько ще буде і винуватий.

ЗД
Звернення до мера Берегово

Пане Бабяк. м. Берегово протягом року приймає 250 тис. туристів. Що ми, прості вчителі, лікарі, пенсіонери та, просто, пересічні берегівчани, маємо від туризму? Із-за значної кількості туристів ціни на продукти найвищі в області, потік бусів із туристами призвів до транспортного та інфраструктурного колапсу, зростає захворюваність на туберкульоз та інші інфекційні захворювання, в місті зростає злочинність. Ми готові були б це терпіти, якби в бюджеті були передбачені компенсатори для ліквідації зазначених проблем. Ресурс для цього є: 90% виручки туристичного бізнесу та суміжних сфер в тіні - а це за найбільш скромними підрахунками - 500 млн.грн./рік (при потребі розшифровка додається). При таких масштабах тіньового обороту обєктивно виникає глибока впевненість - мер міста, податкові органи та силові структури в спайці не за безоплатно кришують зазначені тіньові сфери. Жителі міста не згодні, щоб прибутки приватизувались одиницями, а збитки соціалізувались всею спільнотою.

Т
тячивець

все розумию аде були инши охраники що одного дебила не могли зупинити

Ю
юрко

То не адвокат а моральний урод, як він може так ліцемірити? Захищати Балажів, одна стара шахрайка та хабарниця, яка стільки людей киданула і стільким житя попортила, друга буха людей вбила, і цей ган...он таких тварюк захищае. Якби цей ублюдок киевлян дав цьому адвакату грощі, то захищав би, та сказав би що той сам побив себе! С такими адвакатами я би навіть і срат... на полі не сів.

З
Закарпатец

Швецова захищае правий сектор бо вiн мае вiдносину до родини Яроша

+
+...

Келемен до захисту Балаж відношення немає- він моральних уродів не захищає

L
lost

За яйця підвісити кацапа (є)баного.

.
...

Роман Келемен он случайно Балажку не защищает? Если да то он чмо, и на беде людей пиариться и хоть бы где лижбы бабки заработать, даже такиж как Балаж защищает чмо продажное! А этого мажора посадить надо на пожизненное!

Читайте також