Донька з неповнолітнім сином зізналися у вбивстві та розчленуванні матері (Доповнено)

20
2

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками сектору карного розшуку Виноградівського РВ міліції спільно з працівниками управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області встановлено особу невідомої жінки, виявленої 29 липня 2011 року на березі р.Тиса. нею є мешканка с. Сасово Виноградівського району.

По підозрі у скоєнні вбивства затримано її внука -14-річного мешканця с. Сасово та дочки – 38-річну мешканку того ж села. Як вдалося встановити оперативникам, неповнолітній В. під час конфлікту наніс бабусі серію ударів каменем в голову, від яких вона померла. З метою приховування злочину хлопець разом зі своєю матір’ю розчленували труп і вивезли на берег річки. В ході додаткового огляду в помешканні підозрюваних вилучено пилку по дереву, господарський ніж, ковдру, кувалду. Свою вину у скоєному злочині підозрювані визнали повністю. За фактом порушено кримінальну справу за ст.. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

 

"Галина із Василем приїхали до матері рік тому. До тих пір жили із батьком хлопця в Хустському районі, - кажуть у сільській раді Сасова. – Галина працювала вихователем дитячого садка. Після повернення в село влаштувалася на завод у райцентрі Виноградів. Василь ходив до сільської школи. Родина була доволі благополучною. Малий часто хворів, тому бабуся якось навіть купила козу, аби поїти його козячим молоком. Хлопчик вчився у школі добре, був дуже спокійним. Сама ж Ганна раніше працювала провідницею. В останні роки хворіла. Часом у неї були провали в пам'яті, вона збирала сумки і йшла ніби на потяг. Але доїжджала до Виноградова і звідти верталася додому. Коли вона раптово зникла, донька сказала, що мати зібрала речі і кудись поїхала. Це вже було досить звично для жінки, тому всі повірили. Чекали, що скоро повернеться. У те, що малий міг убити бабусю, досі ніхто в селі не вірить".
 
У покійної, крім доньки, є син. Він працює у Словаччині.

Коментарі

Т
Таня

Таких вбивць потрібно заживо розрізати так само, як вони вчинили з безневинною жінкою. Просто жах, навіть нема слів. Як ще така людина працювала з дітками в дитячому садку?

ВШ
В шоці!

Це жах!!! Звірі якісь!!! Як таких Земля носить?????

Читайте також