Доробратово на Іршавщині потребує

15
0

нового сміттєзвалища

Днями у с. Доробратово Іршавського району відбувся прийом громадян начальником відділу аналізу та координації співпраці з місцевими органами виконавчої влади Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Володимиром Славинцем.

Нагадаємо, що подібні прийоми проводяться з ініціативи Президента України і покликані вони, насамперед, зорієнтувати населення територіальної громади на спільне вирішення соціально-економічних проблем. Володимир Славинець повідомив, що у ході прийому підіймалися такі проблемні питання населеного пункту, як відведення земельної ділянки під нове сміттєзвалище, дефіцит питної води, несанкціоноване видобування андезиту в урочищі "Під – Гат", внаслідок вивезення якого руйнуються сільські та польові квартальні дороги. За словами сільського голови Доробратова, питання відведення ділянки для нового сміттєзвалища повторно вирішуватиметься на засіданні чергової сесії сільської ради, а для забезпечення питною водою населення необхідне фінансування на будівництво артезіанської свердловини на території села.

Пан Славинець наголосив, що держуправління сприятиме у межах чинного законодавства вирішенню проблем села у сфері охорони довкілля.

Наразі подібні прийоми громадян проведено майже в усіх районах області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також