Дорогою в Мукачево перекинувся джип (Розширено, ФОТО)

15
23

Працівникам державної автоінспекції коментувати ДТП заборонило керівництво.

У понеділок, 18 липня в Мукачеві на вулиці Ужгородській, в’їжджаючи в місто врізався в стопв та перекинувся джип марки Hyundai Terracan.

Як стало відомо Мукачево.net з неофіційних джерел ДАІ, авто рухалося зі швидкістю всього 50 км/год. Ним керував 64-річний водій: за непідтвердженою інформацією джерел Мукачево.net, директор Ужгородського коледжу Петро Гаврилко. Окрім нього в авто перебувало ще дві людини, одна з яких – працівник обласного управління освіти.

Делегація освітян прямувала в Мукачівський державний університет, аби проінспектувати перебіг вступної кампанії у виші. Причиною ДТП, вочевидь, стала непомірна спека та вік водія.

Коментарі

У
Уляна

Для Мать: Не захищайте Сопкову, бо вона заслужила ці коментарі. Така вихована, що вчительку при учнях на уроці колгоспницею обізвала через старенькі туфлі. Це тому, напевно, що з багатодітної родини... Тоді правду казав мій прадід: "Не дай, Боже, Івана на пана... "

С
саня

мать врізала всім!))))) ти видно вірші пишеш.

М
Мать

P.S. А якби це була і Сопкова, яка комусь десь "стала на мозіль", то й що - треба так зловтішатися? Вона ж також чиясь мати, бабуся, дружина, сестра. Окрім того, дівчинка з багатодітної сім’ї, яка своїм тяжким трудом добилася й теперішнього професійного статусу, і посади, і заслуженої поваги там, де це потрібно, а не в інтернетівських теревенях. Повірте, я не залежу від неї по роботі, навіть не працюю з нею, не заангажована щодо неї. Просто: Вона - Людина, і Я - Людина. Запрошую і вас, інтернетівські "коментатори", у цю спільноту - Людей. Там усі ми: і Гаврилко, І Собкова, і ректори вишів - прості співчутливі земляни - з босими в дитинстві ногами, з натрудженими руками, без джипів, доларів і діамантів (хіба що в серцях). І якщо кожен із нас не проводжатиме Гаврилка, Сопкову тощо у відрядження злим поглядом, а, навпаки, подумає :"Господи, дай йому/їй легку путь і повернення!", то й не буде таких жахіть на дорогах. Ой, щось ви примовкли після мого вчорашнього коментаря.

М
Мать

Ну, накінець учора в І-неті прорізався хоч один порядний голос на захист постраждалих. Але, хіба це мала бути тільки донька жертви аварії??? А де ж ми всі - такі людяні, такі милосердні?!!! Чому ні разу не прозвучало: "Хто ця жінка? Чи є в неї діточки, старенькі батьки? Чи треба допомогти, підставити плече? Джип перевернувся не в Мукачеві, а в наших душах. Безповоротно і не підлягає ремонтові. А Тобі, дитинко, спасибі і за Тебе, і за любов до Мами. Тримайтеся, все буде ОК! (це слово - фішка Твоєї мами).

Ч
читач

P.S. можу вас впевнити, що то не Собкова. Ще раз кажу, шо то моя мама

Ч
читач

Народ, скільки версій. В цій машині знаходилась моя мати, яку сьогодні прооперували. ніхто нікого не обганяв. водію стало погано за рулем і він втратив свідомість. машина виїхала на зустрічну смугу і врізалась в стовб. Далі точно не можу сказати, бо мати прийшла до тями вже в перевернутому автомобілі і мусила сама вилазити через вікно. водій прийшов до тями, але був в шоці і деякий час навіть не намагався вибратися з автомобіля.

1
13

Тільки недобросовісні люди здатні не співчювати а зловтішатися!Добре що всі живі! Здоровя Вам!

Ч
читач

Дуже порядна людина. Що стосується навчального центру, то я там навчався, і таку маячню впеше чую.Дуже порядні викладачі

Z
Z

Q ты лох при чом тут М-студио "БЫЧАРА"

Q
Q

Тут ктото верит М-студио?

Ч
Читач

А чого в заголовку написано "дорогою до Мукачева" - вул. Ужгородська - це якраз уже і є Мукачево, а не дорога до нього. Потрібно писати в Мукачеві.

С
саня

заборонило,щоб такі як ви менше питань задавали.Слава богу всі живі.

С
студент

пост Даї знаходиться десь 1 км від місця аварії а не 100 м

В
Вася

Якщо це так, то чому "Працівникам державної автоінспекції коментувати ДТП заборонило керівництво"???

С
саня

Люди не накрачуйте бардак, бо це хоч з ким могло статися!!! В машині, поламалася ходова прям на швидкості, руль заклинив і машина налетіла на стовп! Про яку швидкість ви говорите? Позаду аварії метрів 100 знаходиться стаціонарний пост ДАІ!!!Швидкість максимум 60 км. була! Якби була більша швидкість то він би той стовп зніс, а не зігнув!!! А машина доречі, ХЮНДАЙ ТЕРРАКАН 2004 РОКУ випуску, тисяч 14 у.о. коштує, думаю людина в 63 роки може дозволити собі таку, тим більше директор вищого навчально закладу.

В
Вася

Фото №2 http://www.mukachevo.net/ua/News/view/43723 Вказує на те, що джип рухався на великій швидкості по ЗУСТРІЧНІЙ смузі (ймовірно здійснював обгін), де і зїхав на ліву сторону і зіткнувся зі стовпом. Якщо це не так, то він мав їхати заднім ходом, аби врізатися в стовп на лівій стороні.

Ч
Читач

Непогана зарплата у директора комерційного технікуму та й по сумісництву директора Ужгородського навчального центру Київського національного торгово-економічного університету. А кажуть що у нас корупції в освіті немає. До речі, у вищевказаному навчальному центрі можна отримати диплом не знаючи навіть де знаходиться ВУЗ. Людей шкода, хто постраждав в ДТП.

Я
Я

Сані респект.люди,не пишіть незнаючи хоч найменших фактів!

С
САНЯ

Боже, які тут не компетентні люди сидять!))))) Г.І. Сопкова заступник начальника, а не фахівець по садочкам!!!!Це раз, а по друге там в машині її не було! То інша людина! А перевіряли ВУЗи по наказу Міністерства!!!А Гаврилко, як і інші хто був у машині, члени комісії по перевіркі вступної кампанії!!!Люди,не пишіть дурниці, якшо не знаєте, бо стидно мені за вас!

C
caries

Уточнення для bratrura: Не Собкова - а Сопкова. В Ужгороді всі управління ОДА гудять з цього приводу...

B
bratrura

Ім'я жінки - Собкова А.І. Це "видатний" спец в галузі освіти, особливо вищої. А пан Гаврилко - директор технікуму. Дивна ситуація: яким чином представник ВНЗ І рівня акредитації (Гаврилко) та "фахівець" по дитячим садочкам (Собкова) можуть перевіряти МДУ - вуз ІІІ-ІУ рівня акредитації - цілковита загадка. І яке відношення має обласне управління освіти до ВНЗ, котрі фінансуються з Києва? Таке можливе тільки в нашій країні... Затрепала паніка бідного водія...

W
W+

на телеканалі м-студіо информації про швидкість в 50 км не було

К
Курваш

Тут щось не зовсім чисто, а можна взнати прізвище жінки з обласної освіти. Не вішайте лапшу на вуха людям, на такій швидкості джіпи не перекидуються і хто уповноважував Гаврилка робити виїздні інспекторські провірки?

Читайте також