Дорогу молодим: на Закарпатті започаткували мережу молодіжних хабів (ВІДЕО)

3
6

Відразу в 4-х містах найзахіднішої області України відкрилися простори, де молодь може проводити час з користю, розвиватися, генерувати ідеї та шукати шляхи їх втілення.

Молодіжні хаби наразі відкрилися у Тячеві, Виноградові, Іршаві та Перечині. Протягом останніх 2-х місяців було обладнано творчі простори, закуплено обладання та згуртувалися команди молоді.

У Тячеві відкрили молодіжний хаб під назвою BULB, у Перечині – Хижа, у Іршаві – Пак Дись, у Виноградові – Майстерня ідей у Виноградові.

Мережа молодіжних хабів матимуть можливість пройти тренінги та навчання, а також подати свої проекти для отримання грантів та підтримки на реалізацію своїх ідей.

Пропонуємо переглянути сюжет про мережу молодіжних хабів з відкриття простору в Тячеві.

Також радимо переглянути сюжет про ще один молодіжних хаб на Іршавщині, який було засновано та облаштовано силами місцевої молоді, – це Довге хаб.

Коментарі

Д
Дмитро

Кильо тут в коментарях розумних найшлоса. Наслухалиса медведчука чи якогось другого гуна і кричать про соросят хоть нич і не знавуть ко то сорос. Но зато язиком чесати тут знавуть. Добрі шо такий зброд лем тут водитьса у мукачево нет

О
Олександр

Молоді раз треба дати можливість попрацювати на стройці та заводах, оби знали ціну горошам, бо коли ся допадуть до кормушки та гроші будуть іти на гульки. ги у Мукачеві, там де треба гроші та немає, а на Марію і компанію є...

ВК
Вася капелан

Файно виманюють кошти від старого Сороса.

М
мукачівець

пункти підготовки грантососів соросят-майбутніх дебілів у кабміні..

Г
Гузицьознавець

Мета створення - створити . Далі що ? Флешмоб і .... крапка. Вільний час ? У вас є вільний час ?

В
Володимир

МОВА: Дорогу молодим: на Закарпатті започаткували мережу молодіжних хабів правильно має бути таким чином: Дорогу молодим: в Закарпатті започаткували мережу молодечних осередків

Читайте також