Дорожній контроль в Мукачеві: розбірки під штрафмайданчиком (ВІДЕО)

8
29

Відеосюжет знято в рамках моніторингу роботи місцевих ДАІвців у суботу, 14 березня.

Про нього згадував активіст Дорожнього Контролю Віталій Косенко в інтерв'ю Мукачево.net. Як усе було - дивимося на відео.

 

Коментарі

ДД
друг до женьки

Нехочу бути дуже грубим тому все коротко скажу ти накручена на тупу волну людина шістьорка ментовська

ЖД
Женька до друга

Ти б сонечко краще за собою дивився,а не за іншими хто як говорить.Робився десь на балконі і щось тут мудруєш.І взагалі дитинко йди уроки робити,а не лізь в розмову старших людей.

Д
друг

Женьці нема шо робити як самій провокувати інших вони стежать чи дотримуються і діють згідно закону ці копи шо позаканчували бурси і тепер жебраків розводять чомусь коли їде мерседес та вони морозяться а якшо зупинять то скажуть щасливої дороги а якшо бідний нжигульови та там нарас начинають розводити його на гроші кого цікавить який у нього акцент чи русинською мовою чи іршавською горить то його проблеми на роботі най говорить державною українською а дома хоть покитайськи сі бики із гор поспускалися та незнають 2 слова звязати і етикету неякого незнають крім пак йо і напитися після роботи авать бога ти того як це не сумно але це правда

Ю
Юрій

Цей інспектор у мене силою забрав права !!! Га,,,,,,,,,,,,,,,,,н

Ж
Женька

Ганьба не на міліцію,а на москальських активістів.В нас на Закарпатті своя вимова,жаргон,манери.В кожній області свої специфічні особливості.А хто такий ДК,щоб з кимось порядок наводити?Обичні вискочки,та ще й проплачені,які замість того,щоб дітей дома виховувати іншим в очі лізуть.Пиз**йте собі додому,а не займайтеся фігньою.

П
Петя

Як можна цих пидерасив дивится якщо э якась влада поставте цих пидерасов на мисце ви подивится як говорят из пидерасами милиция запорожя це професионали а ви лохи якщо не можете з дорожними розводилами навести порядок идит на пенсию Ганьба!!

С
СЕРГЕЙ

В ЖОПЕ ВЫ А НЕ В ЕВРОПЕ.

ЖД
Женька до друга

Привіт,колего)))Йдемо разом потусуємося?

Д
друг

Женька сучка мусорська тусуйся шістьорка ментовська

Ж
Женька

Ці обдовбані активісти колись нарвуться,проб*ють їм шини,потрощась скло на машині,їх самих віддубасять.І потім нехай ще підуть у відділ міліції заяву писати...задовбали,првокатори нарвані.Як дєтский сад - провокує інших,щоб самому виділитись.Хіба це нормально?Хіба високоморальна і вихована людина буде таке робити?

Х
Хайзенберг

Віталій! ну це не цікаво!

Д
друг

До тих хто проти дк ви ментовські шістьорки непіздіть

Д1
До 111

Так ты поедь на границу венгерскую там стоят полиция первая будка а вторая таможня и посмотри внимательно где и как курят кстати шенген визу не надо чтоб посмотреть а если есть виза то подойди и сделай замечание они все понимают по русски потом поделишся впечатлениями

ЗК
за косенка

косенко шо за хрень кажеш "цирк" ти сам виглядаєш як клоун уже

1
111

до Дааа но в Европе, вы не встретите курящего полицейского,и в той же Вергии,и замечание сделаете потому что Вы налогоплательщик.

Д
Дааа

Шо у европі або в США цей журналіст умнік так підійшов до патрульної служби США або европи та даже в мадярщині вже би його застрелили тот мойша най цих пациків журналістів візьме на брайтон біч там його оприділять швиденько за тероризм

Д
Дааа

Хлопці приїхали щоб до колупатися за сигарети парні ви так опустилася

Г
Габор

Правильно наказивать Надо етих Гаишников ище и Врут

ДZ
До zzzz

Правильно роблять ці хлопців з ДК! Хай всіх тих козлів Давшників статті навчать ! Бо тупі як бук !!! Треба відправити всіх ментів у АТО хай навчаться Української мови!!! Ганьба даішникам , що не можуть відповісти на рідній мові!!!

Z
Zzzzz

мені здається , що цей дк погано скінчить. Нарвані дуже. Ще на нормальних не наривалися

Р
Русин

ІТішник та помагатєль в магазинах (от професію вибрав) йдіть в АТО не ходіть по сравмайданчикам не принижуйтесь!

Р
Русин

"Помагатєль в магазині" розійшовся, показав свою красу! Напористий парєнь! Головне вихований, краснорєєєєчівий, багатослівний...... Ех, Майдан....! Трєбую порядка... папіроску в муссссорник!

Ш
Шофер

Правильно не то што курять яй из перегаром на роботу ходять!!!!ДК МОЛОДЦЫ!!!!

П
Привокація

Провокаторів на ато.

Д
друг

Правельно дримбайте цих ментовських козлів учіть культури бо некультурне бидло зовсім

Х
ххх

может редакция только по русски грамотно знает писать!!!тогда это простительно.

У3
Учень 3 Б класу

страфмайданчиком а Марія Іванівна каже що це походить від двох слів штраф і майданчик

К
Кс

Гы гы гы ) лосяра

Z
Zzz

Правильно - насравмайданчик. Терміново виправте!

Читайте також