Дорожній контроль вдруге завітав на пост Нижні Ворота (ВІДЕО)

13
22

Цього разу працівники ДАІ були не менш різкими, але цього разу тітушок не викликали.

Відео датоване четвергом, 18 березня, але ймовірно зняте днем раніше, коли активісти поверталися із Закарпаття додому. У найзахіднішу область активісти прибули на засідання суду по апеляції з боку міліції якраз по інциденту на посту Нижні Ворота, який мав місце наприкінці січня цього року.

Дивимося відео.

Також радимо вам почитати інтерв'ю активістів, яке вони дали Мукачево.Net: Дорожній Контроль готує масштабний рейд Закарпаттям і всією Західною Україною

 

Коментарі

Д
Джулія

Вася -бик, який не може і двух слів звязати. Ганьба таким служителям! Його місце на фермі, коров пасти)))

В
вася

васька за тебе всі а ті проросійські хай пуцьку дрочать

В
вася

а наш вася молодець так держати лиш мали их в кецик мало закрити до тих бомжив вонючих вони такі самі

В
вася

я щитаю треба сразу крутити таких як цей з херсону бо багато на себе бере хотили йому влупити то мали так зробити шоб невстав придерок дорожний контроль лохи по заявкам

О
Обєктивний

Мушу сказати,що інтелектуально Василь переграв цього лоха, хоч і не зробив все, що повинен був зробити як правоохоронець. Напевно в цих сомарів, що достають за гроші всю міліцію патрони закінчилися, тобто йдеться про інтелектуальні. Але в усьому цьому є схована мета, може хтось розкаже яка....

Я
ЯЯЯ

они обое тупорили...прийде якыись дитвак,не представиться и буде на роботи одчитовати мента...а мент мае повное право ни пустити у "канцеляри." того,ко не представиться...такое гонно статися лем на украини...позор!!!и из такыми сферами службы кось хоче ити у ЕВРОПУ???!!! НА ЕВРОПЕЙСЬКУ ФЕРМУ...И ТО КИЗЯЧУ!!!

ЖД
Женька до смоляка

Маю повне право висловлювати свою думку, даже якщо вона тобі не подобається.Чи мені боятися сопляка і погоджуватися з думкою більшості?Май хоч краплю толерантності до думки інших.Бидлота тут ти,а не менти.Якщо щось станеться,то зразу в ментуру будеш йти жалітися.Цікаво,ти завжди віриш компроментуючим статейкам чи рекламі?Підрости трохи,а тоді вже коментуй щось.

МВ
Менти все правильно роблять

А цього з когутячим голосом "граждинина Украины" треба державній мові навчити.......клоуни проплачені

Ч
ЧИТАЧ

У наказі, що зачитував активіст було написано про аналіз переміщення не лише авто із зони АТО,а ще і переміщення лиць з тієї ж зони . Чому гаішник не має право перевірити документи осіб,які пересуваються на транспорті зі сходу. Інше питання, що ВОНИ крім ременів безпеки нічого не бачать!!!

А
адміну!!!!!!!!!

викладіть новину що на ictv !! держава оцінила захоплений танк у 55тис грн той що 128 бригада захопила!!!!

ДЖ
До женьки

Ти вже задовбала із своїми коментами про наших бичих ментів. Не здивуюсь якщо це Женька - жінка Мишанича який засвітився на Нижніх воротах і явно не в кращому світі, лошара він кстаті. А ти Женька краще не сиди в небі а йди вчи те бидло хоча би нормально без позору говорити.

ВШ
В шоке

Гу , га , шо , бе , ме , кукарику .... ЕТО ГАИШНИК??? Гнать в поле надо етих баранов ... гуканов зарыганых...

П
про100

До Василя Василю готовся бараны пасти!!!

.
.

Ідіть знімайте в АТО своіі рослідування там багато порушень зі сторони сеператистів

П
пенсіонер

Ну І МОРДУ Вася наїв!!!

Я
ярослав

Вася молодець

М
Мужчина

Якби в мене був такий піонерський голос, як у кінооператора, то я би був скромнішим. "Уся рота не в ногу, тілько він один в ногу". Спинили, показав що не чорт, та їдь собі далі, а не пищи як тойво.

Ж
Женька

Та заколібали ці активісти!Хто вам заплатив,щоб ви туди і'хали?Під якого начальника копаєте?Все це шито крито білими нитками по чорному,показуха чистоі води.Циркачі без оскара!

НТ
не тичте

Не тичте ми в рот))

Д
друг

Хах бичара необразований мент 2 слова незнає звязати бля говорить на якомусь непонятному язикови

І
Івч

Вася молодець! Нах утсі наглоту!

МХ
Молодці хлопці!!!

Провчіть гаїшників як взятки брати!!! І нехай на українській мові розмовляють, а не як бики ниють!!!

Читайте також