Дорожній контроль Закарпаття спіймав поліцейського з простроченим посвідченням на 9 місяців (ВІДЕО)

5
7

ДК Закарпаття оприлюднив чергове відео з доказами порушення правоохоронців, цього разу з Іршави.

Випадок про який йде мова трапився з 26 листопада, близько 15:00. Активіст попросив показати посвідчення правоохоронця з групи швидкого реагування. яка "сиділа в засідці" на трасі.

Активіст зазначає, що термін посвідчення поліцейського закінчився ще 21 лютого. Виходить, правоохоронець виходить на служба  без дійсного посвідчення вже майже 9 місяців. 

Дивіться також: Ужгородські поліцейські зловили за кермом Chevrolet п'яну колегу

Коментарі

НБ
Не байдужі

Атестацію не пройшов і начальник Ужгородської поліції п.Співак. Але і посьогоднішній день сидить на своїй посаді. Поясніть будь-ласка простим людям для кого і для чого була ця атестація??? Щоб лишилось одне бидло????

М
Мішьо

Цьому Дорожньому контролю після того, як Косенко попався на вимаганні, а потім утік як бідний біженець у США, де тепер знімає відео про ситу Америку, довіри вже нема. "Воїн світла", борець із корупцією, котрий сам виявляється звичайним вимагачем-аферистом, це ще гірше, ніж хабарник.

Д
до

хабарники ненажери

1
111

Не він один такий. Ще нікому не міняли посвічення. Редакція може дати запит до МВС Закарпатської оласті, де чітко вам скажуть...що нові посвідчення має хіба начальник (і то не факт) а всі інші посвідчення залишились старима на яких ще вказана "міліція". Тому перед тим як дорожній контролб щось публікує, треа перевіряти як воно на самому ділі. Бо виходить вам лиш дай з чого посміятись.

П
Порошенко

Лохи іршавські.....безтолкові ... працюючи в даї чи в державних структурах багато з них хто навіть писати невміє.....(((

Ш
Шоні

А музику треба голосніше зробити, так оби не було чути вообще про шо говорять, і треба було ще май БУЛШЕ перейти на українську мову, бо і так ледве ясно єителям центральної і східної України про що іде мова!!! п.с. Режисер Відео МОЛОДЕЦЬ!!!

Х
ххх

беременний бов.кому шо іщи казати)))

Читайте також