"Дорожній контроль" зловив у Перечині ДАІшника без жетона (ВІДЕО)

10
5

Нещодавно у мережі Інтернет з'явилася чергове відео з рейдом українського проекту "Дорожній контроль". Цього разу вони натрапили на ДАІшників у Перечині.

З перших же слів стало відомо, що працівник ДАІ немає жетону, тоді активісти почали питати документи, на що той неадекватно відреагував. Було викликано наряд міліції, що далі дивіться на відео: 

Коментарі

СД
Свалявчанин до патріота

правильно робить дк . Но малинько грубо гворили з нима так не мож з даішниками ттрба бути вічливим . Чого бля нема справидливості їде джип чи блатна якась тачка і нарушає на кокожному кроці так они даже уваги не звертають такоє таги бо тто так мало боти а їде якиись кошар жигульонок чи шо там та сперають нарас і провіряють усе . Хочете по справидливому так дримбайте усіх подряд а нет так не борзійте на простого чоловіка.

П
Патріот

Ви взагалі подуріли ,придурки,проявити себе хочете?! Валіть нахUй на схід воювати,а то розлазилися лохи всякі з камерами і оперативні наряди по мелочам визивають!У гаїшника нема жетона,ну і що???В Україні війна,воняку а ти з камерою ситуацію нагнітаєш?!Бидло ,а ти знаєш що закарпатське ДАІ іздить на місячні крмандирування на схід у Слов"янську і Донецьку області?Вже тільки за це до них повага має бути!!!Не той момент ви уроди вибрали,щоб фільми знімати! Андрійку,скотино,книжки читай і словарний запас поповнюй,а то тупий як валянок!

В
вася

до ужгород. яка повага? цих чмирів треба звільняти поголовно.

У
Ужгород

Адміну. Підправте будласка,випадково силку добавив.

У
Ужгород

Дуже давно слідкую за діюльністю організації ДК в Україні, і цілком підримую їхнє прагнення вплинути на ситуацію з "березhttp://youtu.be/vXORZ3TTtpg" в ДАІ. Нажаль відеосюжети Закарпатського ДК, нема бажання додивлятись до кінця. Якшо ви вже взялись займатись цією нелегкою справою, то робіть її правильно. Має бути хоч трохи поваги до працівників ДАІ, інакше урок вони так і не отримають.

Читайте також