Дорожнє ноу-хау: У Виноградові у люк серед шляху вставили стілець (ФОТОФАКТ)

4
13

Ось таким не доволі креативним способом попереджають водіїв, що серед дороги є небезпека втратити колесо.

Незвичний "експонат" помітили на вулиці Миру, місцеві мешканці Виноградова, і поділились світлинами у мережі. Цікаво, що дана конструкція знаходиться неподалік відділку поліції.

А що робити, 21 століття на дворі...

Коментарі

Ч
Чіжмарь

Фысилю - кымаку , вшитко штось нафіркав ид нам нимає ниякого діла , оно про Вкрайину , а ни про нас . Айбо до тебе боввана ни доходить . Розпечатай штось написав на папірь , скрути в трубу , та засунь собі в задницю .

В
Василь

12:20,клоуне я знаю ,що ти тупий.Закарпаття займає останнє місце в Україні по освіті.Тому і пояснюю таким бевзям,як ти.Слово челядь дуже древнє і спочатку означало круг людей наближених до володаря (князя ,великого магната) Їх ще можна назвати його урядовцями чи помічниками .Пізніше поміняло своє початкове значення на 1.членів родини( не тільки чоловік жінка ,а всіх хто проживав в одній хижі або вів спільну господарку).2. Прислуга ( звичайні слуги у господаря ,які не мали з ним ніяких родинних звязків і проживали у свого пана на господі ,а не у власних хижах). Іншими словами це підневільні люди , власність господаря або раби. Зрозуміло тобі ,теля ти зачухане ?

Ч
Чіжмарь

Фысилю , баран тя вчинив ! Слово чилядь у вас тай маскалів означає прислугу .У нас слово чилядь є синонімом народ . Челядник -- чоловік , челядина його жінка . Иди уже на гутту Фысилю . иди у себе воняку , дома розказуй як говорити !

В
Василь

До Бидло 20:45,тупий баране ,слово челядь на сучасну мову перекладається ,як прислуга ,холопи.Так ,що баране ти сам визнав себе місцевою прислугою.То кому ти прислуговуєш рабе?А Галичани навіть не підозрівають про існування раба по кличці Бидло.І ти рабе можеш хоч обісратися від злості ,всім похер на тебе імбецила.

В
Василь

До Бидло 20:45.А зараз свій собачий гавкіт попробуй перевести на людську мову ,свинопасе зачуханий.

Б
Бийло

І чого тиверці галіційські лізуть у бисіду автохтонної чиляди русинського краю.Іван чи як там тебе сомаре пак пани уже гу--ці помили пора тобі до роботи приступати потрініруй язик......

Л
Лысувник

Пак ото около полыцыы " свиснули " чавунний люк. Слава нашуй долесним ментам!!!

П
Петро

Іван, котрий Василь, котрий Троцкій, може ти розповіш нам як ти у Львові жебракуєш, а мама твоя шльондрою у Польщі працює ?

Б
Блiнчик

Якщо не помиляюся, ця вся красота прямо бiля будiвлi полiцii. Прямо навпроти входу, якщо менi память не зраджуе.

І
Іван

Хохотун ,ви вважаєте ,що це новий спосіб управління міським господарством в рамках модернізації і децентралізації ,але з місцевим закарпатським колоритом? Якщо так ,то чи може керівництво Виноградова розраховувати на преміальні ?

Х
Хохотун

Ничего вы не понимаете, это кресло (рабочее место) мера Виноградова.

І
Іван

Запитання до русняків.Як ви хочете жити без України ,якщо навіть отвір на дорозі не можете закрити?Чи може вам з Києва робітників прислати, бо ваші по Чехіях дерева збивають ,а потім плачуть ,що грошей на йод щоб подряпину замазати не мають?

ЖС
Живеме субi

Мдааааа

Читайте також