Дорожники почали ремонтувати внутрішньоквартальні проїзди Мукачева (ФОТО)

8
10

Одночасно у трьох мікрорайонах Мукачева почали ремонт внутрішньоквартальних проїздів.

Зокрема, фахівці «Агрошляхбуду» та «Київської будівельної компанії» проводять ремонт проїздів по вулиці Д. Донського, Одеській та Митрополита Володимира та інших.

«Сприятлива погода дозволяє проводити ремонт внутрішньоквартальних проїздів. Працює більше 10 бригад одночасно в різних мікрорайонах міста. Зокрема, по вулиці Д.Донського, Одеська, Стуса, Митрополита Володимира, Закарпатська», - зазначив заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук.

Мукачівська міськрада

Коментарі

ІФ
Івана Франка

А Івана Франка коли вже почнуть робити погода позволяє!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
Марян

Д.Галицького 41 чекає з нетерпінням

Ф
фийом

но видно як роблать по новому трое спльять .у паланкови мист тоже по новим технологиям робили болотом ями засипали.а по дорози уже нихто не издить лем по тротуарам бо таки ями що проихати немож.

Ч
Читач

А до борок-телепа коли доберитесь??? Улиця станіславська, польова, міцкевича. Ми вже п. Андрійку два рази заяву псали а відповіді не є :(

МП
Мешканка Паланку

До Паланку доберіться, бо ями, як гриби ростуть на Шенборна біля повороту на пров. Островського, скоро машини їх перестрибувати почнуть, я вже не кажу про сам пров. Островського, а головне, що Мукач. ДЕД тут знаходиться, а дорога просто жах!!!

ДІ
До Івана

Відремонтують, але проект і всю вулицю, а не перекрьосьок. Можливо Пітьовка за свій щоб хай зробить, бо він їздить туда на свою фірму, та ям по наробляв на своіх джипах.

І
Іван

Коли вже відремонтують той шматочок дороги 10 на 10 на перехресті Франка і Пряшівської. То просто знущання якесь. У всі сторони від перехрестя дороги як дороги, а на самому перехресті ніби бомба впала.

П
пенсионерка

вопрос к редакции mukachevo.net: почему бы Вам не опубликовать репортаж о бездействии городской власти по благоустройству улиц, например,за 30 лет существования улицы Набережная Бiчна, ни разу не асфальтировали дорогу. Ямы как на танковом полигоне.

М
МУКАЧІВЕЦЬ

а скількі списали?

В
Васько

На Окружній коли в планах?

Читайте також