Дощ — час для ремонту доріг: В Ужгороді знову кладуть асфальт у калюжі (ВІДЕО)

13
7

Сьогодні, як і прогнозувалося Закарпаття заливає рясним дощем. На думку ужгородських дорожників — це саме той час коли потрібно асфальтувати дорогу.

Красномовним відео поділився закарпатський журналіст Віталій Глагола. Таку картину можна було побачити сьогодні на вулиці Докучаєва в Ужгороді.

Здається тут навіть коментарі зайві. Ужгородські дорожники не зраджують своїм традиціям.

Раніше Мukachevo.net вже публікувало про те, як ужгородські дорожники знову поклали асфальт в калюжі.

Коментарі

В
Вікторович

Порядний чоловік rem , а не шваль труслива продажна,стріляти а потом повісити шакалів , лиш список у сто разів більший має бути , народ, простий народ вмирає з голоду потихеньку , а тварі і дальше продовжують чудеса витворяти , і мій запишіть .

СК
Степан Крук

Не так вже й важливо, котрий підрядник переводить асфальт! Важливо хто замовник. А це міська влада, котра в буквальному розумінні псує кошти платників податків. Бо не контролює, бо лінь жопу підняти в негоду, бо по-барабану!

R
rem

Я закликаю пристрелити також порошенка із гройсманом - також і по цьому кримінальному злочину запишіть мій апі адрес.

5
555

Шановний це не Ужгородські дорожники, перж ніж кричати громче всіх узнайте спочатку хто це!!! це часна фірма Укршляхбуд якщо я не помиляюсь в назві, а той лисий там що ходить біля камаза, це той самий що зимою в Ужгороді лед топив форсункою з газом, і звати його Гамлет! Їм всеодно коли класти асфальт, в дощ, сніг,вночі, вдень! Вони просто заключають договір, купують асфальт, і ліплять як хочуть, то шарашкіна кантора,їм головне забрати гроші за роботу.

М
Мукачівець

А коли ще вкрадуть, як не в дощ!

ДР
До редакції

Запишіть ІР адрес коментатора нижче, тепер у разі нового підпалу ми будемо знати хто це зробив!

R
rem

Треба спалити будинок і автомобіль керівництва ужгородського автодору

Читайте також