Дощ та сніг: закарпатців чекає тиждень із опадами

14
0

Про це повідомляють в Закарпатському центрі з гідрометеорології.

20 листопада 2023 року по Закарпатській області: Хмарно, часом дощ, вночі з мокрим снігом, у горах мокрий сніг та сніг, подекуди значний. Вночі та в першій половині дня місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця, в горах подекуди слабка ожеледь та налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі до 6°, вдень до 2° морозу.

Автошляхи: Часом дощ, вночі з мокрим снігом, у горах мокрий сніг та сніг. Вночі та в першій половині дня місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість добра, в опадах 2-4 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: Хмарно, часом дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла.

21.11. Хмарно, часом дощ, на високогір'ї мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман, на високогір'ї слабка ожеледь та налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°, в горах подекуди вночі до 3° морозу, вдень 0-2° морозу.

22.11. Хмарно з проясненнями, в горах вночі місцями мокрий сніг та сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця, на високогір'ї слабка ожеледь. Вітер північний 7-12, подекуди пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями 0-2° морозу.

23-го без істотних опадів, 24-го часом дощ, у горах мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі до 8° морозу, вдень 2-4° морозу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також