Дощі відступають: Квітень на Закарпатті почнеться з хмарної та теплої погоди

18
1

Схоже на те, що сильні дощі, нарешті, відступили. Перший тиждень квітня на Закарпатті буде трохи хмарним, можливо десь ще покапає, але температура повітря вже суттєво підніматиметься.

За прогнозами синоптиків, почнеться тиждень з хмарної погоди, вночі в горах часом опади, на сході місцями сильний сніг, вдень подекуди слабкий дощ, на високогір'ї сніг.

Вночі та вранці місцями туман, на окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла, на високогір'ї вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

Згодом  вночі без опадів, вдень місцями дощ. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 14-19°, в горах місцями 7-12° тепла. 

За прогнозом юного синоптика з Хустщини Назарія Криванича в перший тиждень буде значно тепліше. В середині та в кінці тижня будуть +15...+22°С місцями термометри можуть показати і до +25...+26°С.Причиною цього стане надходження теплої повітряної маси з Африки та Балкан. Прохолодно буде на початку тижня, через вчорашнє проходження потужного циклону з Балкан. Вчора було зафіксовано підтоплення понижених місць та сільгоспугіддь, а водойми населених пунктів вийшли на заплаву, місцями не досягало 20-200см(0,2-2,0м), щоб викликати паводок.

Першого тижня квітня можна очікувати можливу хмарність, місцями може випадати дощ, але ці хмари можуть бути з проясненням.

Коментарі

П
провісник

яка погода будЕ завтра, скажемо вам післязавтра...... yeeees

Читайте також