Дошка оголошень України АгроКаталог: як вигідно здійснити продаж або купівлю с/г продукції

21
0

Покупки та продажі онлайн стали звичними для багатьох. Окрім споживчих товарів, сьогодні можна швидко та вигідно продати або купити продукцію сільськогосподарського призначення, замовити послуги, затребувані у цій галузі.

На онлайн платформі АгроКаталог зібрана велика база з актуальними пропозиціями щодо продажу та купівлі, а також довідкова інформація про діяльність та асортимент підприємств країни. Завдяки цьому відбувається швидка та ефективна комунікація між усіма учасниками агропромислового сектору.

Як розмістити оголошення про продаж або покупку

Представлена на сайті Agrocatalog.infо інформація доступна та безкоштовна для кожного користувача. Якщо потрібно продати або купити сільськогосподарську продукцію, треба скористатися розділом агро оголошення. Він має зрозумілу та зручну структуру. Інформація про продаж або покупку знаходиться у відповідних розділах:

  • сільськогосподарські культури;
  • тваринництво;
  • корми, комбікорми, добавки;
  • молоко та продукти переробки;
  • м'ясо та продукти переробки;
  • риба та морепродукти;
  • бджоли та продукти бджільництва;
  • сільськогосподарська техніка та інше.

Детальна деталізація дозволяє швидко проводити пошук, не відволікаючись на інші товари та послуги.

Опублікувати оголошення про продаж можуть юридичні та фізичні особи. Для цього потрібно виконати стандартну реєстрацію та створити особистий кабінет. Публікація інформації на сайті відбувається миттєво, незалежно від часу доби та дня тижня.

Створивши робочий кабінет, у ньому можна редагувати інформацію про товар або послуги, відстежувати статистику оголошень.

На сайті можна розмістити п'ять оголошень безкоштовно, потім потрібно придбати пакет на вибір.

Щоб опубліковане оголошення стало ефективним, мало вибрати для публікації популярний сервіс. Важливо якісно подати інформацію про продукцію чи послугу. Основні критерії ефективного просування, це:

  • повний опис товару;
  • вказівка характеристик;
  • публікація реальних фотографій.

Також варто зазначати реальну вартість продукції. На майданчику компанії АгроКаталог можна виконати моніторинг вартості аналогічних товарів у кожному регіоні країни.

Для цього необхідно відвідати розділ «Сільськогосподарські оголошення», вибрати потрібну категорію та регіон. Після цього на сторінці з'явиться перелік пропозицій різних виробників.

У чому особливість сервісу АгроКаталог

Окрім публікації оголошень продажу та купівлі сільськогосподарської продукції, на сайті можна розмістити інформацію про підприємство та асортимент вироблених товарів. Завдяки цьому виробники можуть знайти партнерів по бізнесу, організувати довгострокову співпрацю.

Ця інформація відображається у розділах:

  • каталог підприємств;
  • каталог товарів підприємств.

Доступ до інформації про діяльність підприємств, її публікація безкоштовні. При цьому також рекомендується вказувати максимально повну довідкову інформацію та асортимент продукції, що виробляється.

Детальна та зрозуміла структура сайту забезпечує високу відвідуваність, завдяки цьому опубліковані оголошення стають доступними для аграріїв усієї країни.

Скориставшись послугами сервісу, у кожного користувача з'являється можливість швидко та вигідно зробити продаж та купівлю сільськогосподарської продукції, знайти нових бізнес-партнерів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також