Дотричі: Керівник Закарпатського облавтодору отримав вже 2-у догану за ремонти доріг

8
5

Догани за невиконання наказів керівництва компанії отримали також директори Сумського, Тернопільського та Черкаського облавтодорів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише в.о. голови правління ДАК "Автомобільні дороги України" Артем Гриненко. 

Сьогодні у Києві відбулась нарада керівників обласник облавтодорів з керівництвом компанії, де говорили про реформи, досягнення та будівництво нових доріг. 

Як стало відомо, дисциплінарне покарання "за невиконання наказів Компанії" отримали керівники облавтодорів Сумської, Закарпатської, Тернопільської та Черкаської областей. 

- Значну увагу під час наради приділили і питанням реформування. На моє чітке переконання, запорукою успіху будь-яких реформ було, є і буде – дотримання виконавської дисципліни. Нині ж вона поки-що трохи кульгає. Тому, за невиконання наказів Компанії, директори Сумського, Закарпатського, Тернопільського та Черкаського облавтодорів отримали сьогодні догани. Якщо керівники облавтодорів і надалі нехтуватимуть та недотримуватимуться наказів керівництва Компанії, в нас нічого не вийде, - йдеться у повідомленні. 

За неякісний ремонт об’їзної дороги навколо Ужгорода, керівник Закарпатського облавтодору отримав догану на початку березня цього року. 

Коментарі

А
Авторитет

Шо мені його догани... машини бєме каждий день, а він далі на посаді

ДЛ
дежавю лавровва

дотримання виконавської дисципліни. Нині ж вона поки-що трохи кульгає. Вона не кульгаэ вона стоит на месте как инвалид парализованый

П
Ппц

Почекайте як начне дощ падати тоди начнуть робити .І лем гроші спишуть як усе собі у карман

К
К77

Згідно Закону України отримання двох підряд негативних оцінок дає можливість звільнити працівника, який не справляється з поставленими на нього обов'язками. Навіщо ці догани давати, вони ж їх проігнорують все одно!!!!!

Ю
юлій

наш автодор заслуговує по 100 доган у секунду, не менше. Кіби сталося з ними шо їм бажають водії, то середньовічна інквізиція їм би показалася санаторієм

Читайте також