Довгоочікуваний тріумф на ОІ-2020: "золотий" Беленюк

12
0

Перемігши угорського атлета наш герой виконав свій фірмовий танець. Потужний Беленюк виправляє несправедливість Олімпіади-2016. Важке і довгоочікуване "золото" нашого спортсмена.

Жан Беленюк vs Віктор Лоренц

Не буде перебільшенням сказати, що вся країна із завмиранням серця стежила за трансляцією з ОІ-2020 четвертого серпня. На борцівському килимі йшли приготування до фінальної сутички, в якій народному улюбленцю Жану Беленюку протистояв угорський борець. Непереможний Жан десять разів зустрічався з цим суперником на різних турнірах і жодного разу не поступився. Так що передматчеві розклади були б на боці нашого спортсмена, якщо не враховувати важку травму, отриману Жаном за кілька місяців до ОІ-2020.

Багато любителів ставок уклали парі на перемогу Беленюка. Вибір цього результату зрозумілий, адже українець вважався фаворитом протистояння. На сторінці https://meta.ua/bookmakers/ з рейтингами букмекерських контор новинного порталу Мета можна було знайти БК з кращими котируваннями на фінальну сутичку. Це дозволило отримати максимальну грошову віддачу від вірного прогнозу на будь-спортивне змагання.

Жан змусив фанатів хвилюватися

Наш земляк виглядав перед сутичкою впевнено. Перші три хвилини пройшли в боротьбі за ініціативу. Перед вирішальним відрізком періоду угорцю пощастило - арбітри відправили Жана в партер. Лоренцу вдалося скористатися несподіваним подарунком і суперник відкрив рахунок на табло, записавши в свій актив перший результативний бал. На відпочинок фіналісти вирушили з рахунком не на користь нашого атлета, оскільки угорець відверто тягнув час.

Друга серія почалася несподівано, Жан максимально активно стартував і швидко зрівняв рахунок, дозволивши уболівальникам перевести дух. Здавалося, що Лорінц шокований і перебуває в замішанні. Українцю вдалося перевести суперника в партер, а потім провести два ідеальних по техніці прийому - накату. Рефері нічого не залишалося, як зафіксувати зміну рахунку - 5:1. Тепер стратегічне завдання нашого бійця змінилася - Жану необхідно було акуратно стримувати атаки опонента.

Досвідчений олімпієць блискуче впорався з поставленим завданням. Всі спроби суперника перевернути хід сутички виявилися приреченими на провал. Беленюк всім виглядом показував, що контролює зустріч і перемогу не упустить. Прозвучав сигнал про завершення протиборства, який Жан зустрів емоційно і глядачі з величезною радістю побачили запальний фірмовий танець переможця. Справедливість після ОІ 2016 відновлена.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також