Довіра до Інтернету на Закарпатті зросла вдвічі

3
0

Закарпатський інститут політичних досліджень провів щорічне дослідження довіри населення державним організаціям та суспільним інститутам. Згідно з результатами дослідження, традиційно найвищий рівень довіри у закарпатців викликають релігійні організації (40,2%), збройні сили (22,7%) та телебачення (19,3%).

Показово, що довіра до Інтернету на Закарпатті зросла вдвічі за рік (від 9% минулого року до 18,3% цього року) і наразі вища за довіру до радіомовлення та преси, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Закарпатської ОДА.

Натомість державним органам місцевої влади та правоохоронних органів закарпатці довіряють менше, ніж соціальним інституціям – жодна структура не досягла навіть 14-відсоткової позначки. Найменше мешканці Закарпаття довіряють судовим органам, СБУ та прокуратурі.

Опитано 2020 респондентів, мешканців Закарпаття і Ужгорода, віком від 18 років (46,7% чоловіків та 53,3% жінок) по репрезентативній виборці у всіх районах Закарпатської області та містах обласного значення. Для відповіді були запропоновані питання, що визначають рівень довіри з боку населення державним організаціям та суспільним інститутам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також