Довжелезні черги з охочих навчитися стріляти: В УжНУ проводять навчально-військову підготовку

6
0

На кафедрі військової підготовки УжНУ розпочали навчально-військову підготовку — “Вогневу підготовку” та “Стрілецька зброя”.

Як розповів Суспільному завідувач військової кафедри Василь Олійник, кількість охочих перевищує можливості кафедри, хоча спочатку заняття організували лише для працівників університету та студентів, наразі розглядають варіанти збільшити кількість занять. До кафедри вишикувалися черга з охочих пройти навчання.

Заняття з навчально-військової підготовки тривають з 9 до 11 години. Людей навчають, як поводитися з автоматом, одягнути бронежилет, користуватися гранатами, а також та іншого, що може знадобитися під час бойових дій. Завідувач військової кафедри УжНУ Василь Олійник розповідає: за перший день, заняття відвідали 70 людей. Лекцій не проводять. Всі заняття — практичні.

Заняття тепер можуть відвідувати усі громадяни України, які матимуть при собі документ, що посвідчує особу. Василь Олійник каже, що вони готові працювати цілодобово, але викладачів не вистачає, оскільки частина пішла захищати державу. Проводити навчання допомагають студенти та працівники кафедри.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також