Друга ліга: "Вільхівці" поступилися дублю львівського "Руху"

136

В 11-му турі Другої ліги «Рух-2» на своєму полі зустрівся з «Вільхівцями».

Дебют гри був невдалим для гостей, адже вже на 5-ій хвилині вони залишились в меншості: Базаров перервав небезпечний прохід флангом у виконанні Назара Касарди й арбітр вирішив, що це фол останньої надії. Далі «жовто-чорні» розіграли цей штрафний і потужно пробивав Андрій Кітела – голкіпер спіймав м’яч після рикошету від захисника.

Згодом у схожому епізоді удар Михайла Дзюня заблокував оборонець, а удар Іллі Поповського головою після продовження атаки пройшов повз ворота. Та на 19-ій хвилині «рухівці» реалізували свою ігрову перевагу: Касарда віддав на Костянтина Кваса, той розібрався із захистом гостей та відкрив рахунок у матчі. «Вільхівці» відповіли небезпечною контратакою, втім Маркіян Бакус вийшов з воріт та нейтралізував загрозу. Далі вже львів’яни могли подвоювати перевагу: голкіпер не без проблем парирував потужний постріл Дзюня з середньої дистанції. У свою чергу знову блискуче зіграв й Бакус, відбивши сильний удар впритул. 

На старті другого тайму двічі головою бив Сергій Панченко – повз ворота. Далі гра на полі вирівнялась й команди почергово володіли м’ячем, але без гостроти поблизу воріт суперника. В одному з небагатьох моментів Квас ледь не скористався обрізкою голкіпера гостей, але здалеку пробив неточно. А на 79-ій хвилині львів’яни заробили право на пенальті. До 11-метрової позначки підійшов Кітела, але не реалізував свою спробу, вдаривши над поперечиною. За мить «Вільхівці» ледь не зрівняли рахунок – гравець гостьової команди ударом в дотик перекинув і голкіпера, і ворота. У компенсований час закарпатці загрожували «жовто-чорним» зі стандартних положень, але підопічні Івана Федика вистояли. А на останній доданій хвилині «рухівці» втекли у контратаку: Квас віддав на пусті ворота Максиму Музичуку, який встановив остаточний рахунок у матчі – 2:0.

У підсумку, чергова перемога «Руху-2», який продовжує безпрограшну серію до 8-ми матчів й утримує лідерство в Другій лізі. Наступний матч львів’яни зіграють на виїзді із житомирським «Поліссям-2» у суботу, 26 жовтня. 

Коментарі

Читайте також