Другий матч у Мукачеві `Закарпаття` виграло

9
0

в першому була нічия

В матчі, який відбувся у Мукачеві, `Закарпаття` впевнено переграло `Десну`. Чернігівська команда до та після цього матчу перебуває на п’ятому місці в турнірній таблиці. Усі голи були забиті в другу половину зустрічі. В останню хвилину першого тайму забив відкрив лік голам новобранець Валентин Платонов. На 55 хвилині замештельство в штрафній завершилося голом від Рибковського. На 67 хвилині відзначився кращий бомбардир «Закарпаття» єдиний легіонер клубу нігерієць Невуче. На 80-й хвилині чернігівчанин Гребінюк забив гол престижу.


Нагадаємо, це другий домашній матч `Закарпаття` у цьому сезоні у Мукачеві. У першому колі ужгородці на мукачівському `Приладисті` приймали `Динамо-2` (1:1).


В наступному турі (п’ятниця) ужгородці грать на виїзді з `Динамо-2`.



Тренер `Десни` Дунець:


- Ми менше місяца готувалися до першості і видно це й відбилося на нашій грі. Треба також брати до уваги й те, що «Закарпаття» не даремно знаходиться нагорі турнірної таблиці і наша заслуга в тому, що і так непогано виглядали с таким суперником.


- Перші 20 хвилин команда стояла, що потрібноно для того, щоби гра вашої команди була збалансованою?


- Спочатку ми свідомо віддали ініціативу супернику і грали від оборони. Тим не менше була у нас можливість забити, але Кілікевич не зміг як слід розпорядитися м’ячем в кінці. Можливо цей момент зміг би змінити хід гри.



Тренер `Закарпаття` Іваниця:


- На тренувальному зборі в Севастополі ми вже зустрічалися з «Десною». Ми виграли у них досить легко. Якщо чесно, то дуже переживав за гру, тому що і в гостях виграли 1:0, а третій раз вигравати дуже важко. Дякую хлопцям, що зробили це, хоча в першому таймі гра була рівною. Можливо матч не видався видовищним, зате маємо результат.


- Чим була викликана заміна Невуче?


- Ми потроху вводимо в гру Бурого, який щойно відновився після травми. Не можна увесь чемпіонат грати з одним нападником.


У нас зараз багато новачків, потрібно хоча б ще 3 тури, щоб команда зігралася. Друга проблема – нестача полів для тренувань, тренуємося на не дуже якісних полях.



`Закарпаття` - `Десна` 3:1


Голи: Платонов (44), Рибковський (55), Невуче (66) - Гребінюк (80).


«Закарпаття»: Бабенко, Чижевський (к), Калініченко, Браіла, Шендрік, Шопін (Микуляк 71), Платонов, Прокопченко (Ярош 66), Рибковський (Вайда 85), Давидов (Жерш 83), Невуче (Бурий 68).


Запасні: Надь, Ільчишин.


Попередження: Браіла 65, Калініченко 69, Жерш 79 – Євстафієв 48, Чуланов, 69.



22-й тур


10-12 квітня:


Закарпаття - Десна - 3:1 (2000)


Прикарпаття - Сталь - 2:1 (3000)


Енергетик - Дністер - 0:0 (1500)


Фенікс-Іллічовець - Олександрія - 0:0 (500)


Нафтовик-Укрнафта - Динамо-2 - 2:2 (3000)


Геліос - Кримтеплиця - 0:1 (1200)


Севастополь - Волинь - 4:1 (2000)


Княжа - ІгроСервіс - -:+




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також