Другий шанс від небес: студія Animagrad створить сатиричний мультфільм про невдаху — «Наша файта»

651 1

Креативним продюсером анімаційного фільму виступив закарпатець Антоніо Лукіч.

Студія Animagrad (FILM.UA), відома завдяки успіху мультфільму «Мавка. Лісова пісня», оголосила про початок роботи над новим проєктом — першим сатиричним українським мультфільмом «Наша файта». Це історія про невдаху, який отримує другий шанс на небесах за умови, що знайде людину, якій він небайдужий.

«Наша файта» — це повнометражний анімаційний фільм, орієнтований на підлітків та дорослих. Фільм є зворушливою та іронічною комедією, що вдало поєднує контрасти сучасного життя. Це жанрова історія з вільним духом і гумором на межі, у підґрунті якої лежить справжня притча.

Креативним продюсером анімаційного фільму став Антоніо Лукіч, який став «провідником» для авторів проєкту — Михайла Карпенка, Івана Боня, Павла Мандзича та Ервіна Німця, а також медіагрупи FILM.UA. Продюсування стрічки взяла на себе Анна Єлісєєва, відома своїми успішними кейсами, серед яких безпрецедентний успіх «MAVKA» та серіал-антологія «ПЕРШІ ДНІ / Those Who Stayed», що був проданий на Netflix одразу в 19 країнах Європи.

Режисером анімації став Костянтин Федоров, а художником-постановником — Крістіан Коскінен. Цей творчий тандем вже продемонстрував блискучу синергію в роботі над проєктом «Мавка. Лісова пісня».

Детальніше про проєкт можна прочитати у провідному світовому виданні про кіноіндустрію Variety та в авторитетному діловому виданні Forbes Україна.

Коментарі

ШП
Шоколадний Пиріг

Цього разу композитором знову буде той італієць? Може хай позвуть когось більш талановитого?

Читайте також