Другий тур першості Закарпаття з хокею відбувся попри непогоду

11
0

Другий тур розіграшу чемпіонату Закарпаття відбувся незважаючи на сюрпризи закарпатської зими. Сильний снігопад і мороз не змогли перешкодити хокеїстам "Спартака-46" і "Ужгородських вовків" з'ясувати стосунки.

Правда замість розминки їм довелося перекинути через бортик з десяток тонн снігу.

Перший період видався рясним на гольові моменти і матчеву інтригу. Ветерани закарпатського хокею стараннями Володимира Галагана відкрили рахунок і не збиралися зменшувати оберти.

Вовки не очікували такого розвитку подій на льоду. Прийшовши до тями через кілька хвилин, вони змогли зловити спартаківців на контратаці і Ярослав Рошко записав на свій рахунок першу шайбу.

Пропущений гол не збентежив червоно - білих. Гра переходить у спокійне русло, обидві команди вдало використовують свої захисні порядки. В кінці періоду Мілан Готра вдало розпорядився отриманої передачею і виводить "Спартак" вперед.

Другий період пройшов в середньому темпі. Захист явно перегравав напад. Команди йдуть на другу перерву без зміни цифр на табло.

Третій відрізок часу був інтригуючим та з непередбачуваним сюжетом. Уболівальники, які прийшли на матч, були явно на боці найстарішого клубу нашого краю, чим немало розлютили хижаків. Використовуючи свою швидкість і техніку Віталій Чоболь зрівнює рахунок у матчі. Обороні спартаківців було все важче стримувати натиск атак вовків, їх чергова швидка атака закінчується взяттям воріт. Гол на рахунку Віктора Артем'юк.

Кінцівка зустрічі проходить з перевагою "Ужгородських вовків". Останню крапку в матчі ставить Ярослав Ряшко і оформляє дубль.

Після першого кола в лідери виходить "Шахтарський барс" - у них 6 очок, за ними слідують "Ужгородські вовки" - 3 очки і "Спартак-46".

Є хороша новина з федерації хокею Закарпаття - в чемпіонат заявилася ще одна команда - "Синевир" з Ужгорода.

Катаклізми погоди і організаційні негаразди не дали можливість провести два матчі регулярного чемпіонату Західно-української аматорської ліги в Ужгороді. Завдяки іграм внутрішнього чемпіонату хокеїсти "Закарпатських ведмедів" мають ігрову практику і можливість підтримувати форму перед виїзними матчами, а любителі спорту цікавий хокей, до якого вже встигли звикнути.

Наступний тур розпочнеться 11 лютого. На ковзанці Ice Land грають "Спартак - 46" і "Синевир".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також