Дружина вбитого у Будапешті закарпатця розповіла про обставини трагедії

12
6

Закарпатець у той трагічний вечір курив на балконі, коли помітив підозрілу фігуру, яка блукала між припаркованими у дворі автомобілями.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що в Будепешті просто на вулиці закарпатець зарізав закарпатця.

"Шоні завжди комусь допомагав, це була просто його манія, у хорошому сенсі. Але ця доброта і готовність допомогти призвели мого чоловіка до смерті", - розповіла виданню blikk.hu Рената, дружина загиблого 39-річного закарпатця.

Жінка розповіла, що чоловік у той недільний вечір курив на балконі, аж коли помітив підозрілу фігуру, яка блукала між припаркованими у дворі автомобілями.

"Даремно я просила його цього не робити, але він одразу спустився вниз, не слухаючи мене. Я дуже переживала, що він потрапить у біду, тому побігла за ним. Але вже тоді побачила Шоні всього у крові. Він буквально впав непритомним мені на руки. Його доставили до лікарні, але лікарі вже не змогли нічим допомогти...", - розповіла вбита горем жінка.


Ренаті було всього 15 років, коли вона зустріла свого чоловіка, і з тих пір вони жили разом і кохали один одного. Жили на Закарпатті, але в надії на краще життя Шандор поїхав працювати в Угорщину. Два роки тому сім'я вирішила, що більше не можуть жити один без одного, тому Рената та дві дівчинки переїхали до Будапешта, до чоловіка і батька.

Усі вільні хвилини вони проводили разом. Рената попрощалася з коханим чоловіком на своїй сторінці у Facebook: «Твоя дорога душа тепер у мирі... Але моє серце назавжди буде розриватися від болю…»




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
миха

Закарпатье это не Украина

Р
район

McMurphy ти рідкісний нелюд.

M
McMurphy

Они не закарпатці і ні чого їх до нас приписувати , це мадярська трагедія і мадярам про неї і пишіть

ЗН
Завидово нет

Балкон перший поверх(1)ровесники(2)жив один від одного 8кілометрів і незнав його(3)працювали оба мулярами(4)незнайомі???бред

М
Мацкаль

Ю.П. ви тут?

Г
Гукіс

Ех Шоні най би твій земляк позливав собі бензин, мадяр у мадяра краде то не біда

Читайте також