Дружині загиблого в АТО мукачівця вручили диплом Почесного громадянина міста (ФОТО)

13
5

Вручення відбулось сьогодні після сесії мукачівської міської ради.

Раніше повідомлялося, що рішенням 15 сесії 7 скликання № 307 від 18 серпня 2016 року, звання “Почесний громадянин міста Мукачева” присвоєно військовослужбовцю Олександру Павлюку (посмертно), який у складі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади брав участь в антитерористичній операції і загинув смертю Героя, виконуючи свій військовий обов'язок.

Як повідомляє Мукачівська міськрада, сьогодні міський голова Андрій Балога вручив диплом Почесного громадянина Мукачева дружині загиблого героя - Світлані Павлюк.

Нагадаємо,  старший прапорщик Павлюк загинув після обстрілів у Станиці Луганській.

Коментарі

О
О

девушка лежала в больнице в Таиланде,что ли-не помню,тут на сайте писали,так у нее и страховка наверное была,а у нас в Мукачево,в супер европейском городе НЕТУ ни одной дозы вакцины против бешенства,так что если укусит собака,ловите ее и в клетку,а лучше убить сразу и на лаболаторию,с рук вакцина стоит 4000 грн.бешенство это смертельное заболевание-срочная вакцинация,

О
О

А девушке которая была в больнице,дали 85 тыс грн.,чувствуете разницу-человек погиб-диплом,девочка трованулась 85 тыс.,бегу срочно такую власть защищать,самая справедливая власть...

5
55

можете ще їй премію дарвіна вручити..й тому ко вручає тоже.

В
вариш

можуть даровати і маттерину матір кіть чоловіка неє на сьому світі

2
222

невже не можна таку фотографію в ефір подавати, де було б видно кому вручають??? фото голови міста ми вже вивчили на пам"ять.

Читайте також