ДТП через неуважність: 3 приклади, як велосипедисти перетворюються на камікадзе в центрі Мукачева (ВІДЕО)

21
4

Усі ці інциденти сталися у пішохідній зоні міста, де обмежено рух для автівок. Усі вони могли би потрапити до популярних в мережі добірок так званих "епік фейлів" з щасливим закінченням.

Однак, на думку Mukachevo.net, ці відео повинні стати прикладом для інших, що навіть за кермом велосипеда, не те що автівки, потрібно бути дуже уважним та дбати про безпеку.

Перший випадок стався ще влітку 2013 року, при чому вночі: велосипедист буквально зніс шлагбаум, заїжджаючи з вулиці Миру на пішохідну зону.

Інший шлагбаум, що на колишній вулиці Пушкіна, а тепер площі Духновича, збив інший відчайдуха буквально на днях. При чому серед білого дня. Таке враження, що в чоловіка чи то відмовили гальма, чи він просто про щось замислився.

Третій випадок стався весною цього року: пара велосипедистів їхала пішохідною зоною, і один з них, схоже, намагався об’їхати в останню мить пішохода – і протаранив сіті-лайт.

Добре те, що добре закінчується, і будьте уважні за кермом – чи то авто, чи то велосипеду, чи навіть просто переходячи вулицю.

Коментарі

Л
леся

Я не захищаю велосипедистів ,тому шо вони ганяють по тротуарах як не пормальні.А мають їздити по вулиці, на моїх очах я бачила ,як один дебіл наїхав на коляску з дитиною ,щастя шо добре кінчилося,так шо ненада ля-ля.

М
Мукачівець

Соромно за тупого таксиста! Замість того, аби допомогди велосипедисту, прийнявся обдивлятися своє діряве відро з гайками (в народі лАНУСОМ називають), наче то бентлі чи майбах лімітованої серії... )))))) Таксисти, будьте хоч трохи людьми! І платіть податки! ;)

3
369

Ахах долбо*оби не лиш за рульом машин бувають)))

О
Олег

Класні відео.насміявся від душі

Читайте також