ДТП між Береговом і Мукачевом: авто перекинулося на дах (ФОТОФАКТ)

11
10

Як інформують очевидці аварії та підтвердили Mukachevo.net у поліції, ДТП сталася близько 17:30 в селі Гать, що на Берегівщині.

За попередньою інформацією, не розминулися Ford Connect та ВАЗ, який у підсумку перекинувся на дах.

Як згодом вдалося з'ясувати нашій редакції у поліції, саме водій ВАЗа не впорався з кермуванням авто і спричинив ДТП, але попри фактичне перетворення автомобіля у брухт, він особливо не постраждав і відмовився від госпіталізації.

Коментарі

С
Света

Ніхто не вийде торговати на базарчик, бо люди звикли дома, шось і у дворови дотіть зроблять і торгують, а на базарчик треба час тратити і дома тя ниє

Ф
фeміда

Номeра номeрами які б нe були, а Гать зі своєю вуличнeю торгівлeю цe провокація кожного дня ДТП, поліці в долі на всі 100% . Сомніваюся що лeжачі поліцeйські там допоможуть. Сeлищний голова мабуть комeрс тожe в долі, в цeнтрі скільки міста біля старого унівeрмагу най базарчик зі стоянкою зробить і всьо будe ок.

ДП
До підхаряного

Нам потрібен результат а не бла-бла-бла. У всій Європі є лежачі поліцейські на трасі просто вони менші тих про які ви подумали. Вони попереджувальні. Ви їздете там кожен день, скільки раз там ви бачили патруль??) отож бо. Державі ні кошти ні порядок непотрібен.

ПН
подхарили нитіки

50 60 машин)) ти шось загнув друже, шо ви ревите, держіть дистанцію і встигнете стати, а кіть неволовшнісьте та їздіть на автобусах, які лежачі? то міжнародна дорога) нішто там просто 100-120 їхати і всьо ся встигає, тормозиться і об'їжаєся

Р
рем

Приберіть базар із дороги в с. Гать - там вдень по центру дороги одночасно стоять по 50-60 автомобілів - всі скуповуються. Хто торгує - нехай собі на обочині дороги облаштує парковочне місце.

В
Василь

Треба заборонити вуличну торгівлю в цьому селі, зробіть базар в центрі. Щодня проїзжаю через це село і кожного разу дивуюся дебілам які як їхали так і зупинилися, а за ними такі самі дебіли вискакують... от результат

А
Андрійнебайдужий.

Пане голова райдержадміністрації невже так важко в селі Гать накласти лежачих поліцейських? Невже життя людей так мало вартує.

А
Аксіома

Більше машин,більше аварій. Щоб було менше аварій.....завезіть ще більше машин.....на ....номерах.Машини на то і зроблені ,щоб їх завозили на Україну і ...не ставили на українські номера. Логіка залізобетонна.

М
Мукачево

Треба заборонити в с Гать вуличну торгівлю, там вже не перше ДТП. Їдуть приїзжі та бачать персики і абрикоси та начинають резко тормозити

)
))

ВАЗ точно на бударських номерах!!!)))

Читайте також