ДТП на День захисника України: під Ужгородом пенсіонер вбив велосипедиста (ФОТО)

10
7

ДТП трапилось біля автозаправки в селі Невицьке Ужгородського району.

Водій «Renault Master», який їхав з Перечина в Ужгород, здійснив наїзд на велосипедиста. Чоловік на велосипеді їхав у попутному з машиною напрямку, від отриманих травм він помер на місці.

Автомобілем керував 62-річний житель смт. Великий Березний. Водій опитаний, він виявився тверезим. Наразі проводяться заходи зі встановлення особи загиблого велосипедиста, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Відомості по цій справі внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, поліція встановлює всі обставини автомобільної аварії.

Коментарі

П
пікачу

поліція нич не каже. то факт. кажеся що хто їздить на пріусі вчорашні такі же самі біціглішти ))) є ЧОТКІ велосипедісти )) заді червоним блимать, спереді білим світить, збоку оранжевим отражає. або хоть отражатель прикрутить би го незбили. тай пак голову обертає коли на перекросткови повертає... а якщо біціглішта мертвий то сразу "збили людину, лишили сімю без батька, сина..." де вони були дотіть? чому не напоминали йому що на дорозі без отражателів ти камікадзе. біду глядаш собі, сімї, і шоферови...

Г
Голесо

Iванко i Пiкачу...100% ...!таких велосипидистiв на трасi Мукачево-Ужгород повно...самоє iнтересноє шо полiцiя iм ничь не каже... !такоє теля уiде на трасу мiжнародного значення...з грузом на рулю,з телефоном у руках у ночи без отражателя...а сiгналиш та щи поском бухим крутить...бо трасса йому узька...рядом вело дорожка з Мукачева до Ракошина...

М
михайло

Як якоє відношення має? Обидва колись були захисниками Вітчизни, може біціглішта йшов із празнування?

П
пікачу

бо між біцігліштами повно дебілів котрі їздять без фонариків, світлоотражателів, отражательних жилетів. фіг зним шо по асвалті розмашенний, шкода шофера котрий сяде, шкода сімю шофера, кормилец сімї неможе заробити гроші бо у тюрмі. а другі водії, дебіли ксенони накладуть у фари там де не предусмотрено і сліпять. встрічний зайчиків ловить, туди точно мож біціглішту неувідіти.

І
Іванко

А велосипед без единого светоотражателя, понятно почему наехал

Р
рок

У когось мурахи у штанях а у мукнет таргани у головах.

В
Володимир

Писарчуки з мукків.нет поясніть яке відношення має День захисника Вітчизни до загибелі велосипедиста

Читайте також